Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه گفت: از حدود ۲۰۰۰ گونه گیاهی در منطقه زاگرس، ۸۰۰ گونه در استان کرمانشاه می‌روید که ۲۰۰ گونه آن جزو گیاهان دارویی و خوراکی است.

مراد شیخ‌ویسی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به استقبال فراوان مردم در فصل بهار برای استفاده از گیاهان خوراکی و دارویی، اظهار داشت: عده‌ای با برداشت غیراصولی و بی‌رویه این گونه‌ها را با خطر نابودی مواجه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه افزود: از حدود ۲۰۰۰ گونه گیاهی در منطقه زاگرس، ۸۰۰ گونه در استان کرمانشاه می‌روید و از این ۸۰۰ گونه، ۲۰۰ گونه آن جزو گیاهان دارویی، خوراکی و صنعتی است.

شیخ ویسی گفت: از دیرباز مردم از گیاهان بهاری استفاده می‌کرده‌اند. گرایش مردم به برداشت این گونه‌ها به صورتی که گیاه را از ریشه و پیاز از خاک جدا سازند سبب شده تا بسیاری از این گونه‌ها در معرض انقراض قرار گیرد.

وی تأکید: تقاضای ما این است که مردم از بهره‌برداری بی‌رویه  و غیراصولی خودداری کنند زیرا بسیاری از این گونه‌ها در معرض انقراض قرار دارند و بسیاری از این گونه‌ها امروز دیگر در مناطق صعب‌العبور یافت می‌شوند.

شیخ ویسی با اشاره به اینکه این گونه‌های گیاهی به صورت تازه‌خوری یا بسته‌بندی و فرآوری شده، استفاده می‌شود، گفت: موسیر، کنگر، پیچک، سورانه، پاغازه، آویشن، زو، گل نرگس و ...  در طبیعت وجود دارند و خوشبختانه امروز با کمک مردم بسیاری از این گونه‌ها بومی و کشت می‌شوند.

وی با بیان اینکه بسیاری از گونه‌ها جنبه صادراتی دارند، اظهار کرد: روز گذشته ۲۰ تن کنگر فقط از مزارعی که با کمک مردم ایجادشده، به عراق صادر شده است لذا این مهم می‌تواند درآمد خوبی ایجاد کند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۱۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان در بازدید از مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد گفت:کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد ظرفیت سرمایه گذاری کلان در حوزه کاشت و عصاره‌گیری گیاهان دارویی را دارد.
ابوطالب شفقت افزود:مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می کنند که می تواند در سطح ملی و بین المللی پذیرای میهمانان مختلف باشد.
 استاندار لرستان بازدید دانشجویان و دانش آموزان از فجر صفا را اقدام مثبتی برای اشاعه فرهنگ « ما می توانیم » دانست و گفت:سرمایه گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و همه کارها از جمله واحد هیدروپونیک و درختچه های کشت بافت را ایرانی کرده است.
وی انجام کار پژوهشی و تولید محصولات کاملا ایرانی را از مزیت های این مجموعه برشمرد وافزود:نژاد دامی که وارد مجموعه شده بود، تغییر یافته و ایرانی شده است.
استاندار لرستان با تأکید بر ایجاد زنجیره ی ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم آباد گفت: با توجه به سطح اراضی این مجموعه،چنانچه گیاهان دارویی کشت و عصاره گیری شود مردم نیز می توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی هم بیشتر است.
شفقت افزود:بیش از ۵۰ نقطه ی استانظرفیت کشت و توسعه گیاهان دارویی را دارد که جهاد کشاورزی باید در این  زمینه به صورت جدی اقدام کند.



دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • فصل رویش گیاه کوهی با مصرف خوراکی و دارویی
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه