Web Analytics Made Easy - Statcounter

آستارا- ناظر گمرکات استان گیلان با اشاره به اهمیت راه آهن بین المللی آستارا گفت:زیرساخت های بارانداز ریلی آستارا باید با توجه به افزایش حمل و نقل بارها تکمیل و توسعه یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، ابولقاسم یوسفی نژاد عصر دوشنبه در جریان بازدید از بارانداز ریلی آستارای جمهوری اسلامی ایران که با حضور موصال محمود اف معاون راه آهن جمهوری آذربایجان، مسئولان روابط عمومی گمرک و راه آهن کشور و همچنین فرماندار و مدیر کل گمرک آستارا صورت گرفت، اظهار کرد: تلاش دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان در زمینه بهره مندی اقتصادی از مزیت خط ریلی بین المللی آستارا-آستارا و اتصال آن به رشت ستودنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خط ریلی بین المللی آستارا را حلقه مهم اتصال کریدور شمال جنوب عنوان کرد و افزود: زیرساخت های بارانداز ریلی آستارای ایران باید با توجه به افزایش حمل و نقل بارها تکمیل و توسعه یابد.

ایجاد رفاه عمومی در آستارا اولویت مدیریت این شهرستان 

فرماندار آستارا در این بازدید باتاکید بر تسریع در انجام تعهدات دستگاه‌های متولی راه آهن آستارا–آستارا، اظهار کرد: با توجه به الزاماتی که در حمایت از این پروژه ملی بنا به اهمیت آن در اقتصاد کشور دارد، تمام تلاش خود را برای رفع موانع در شهرستان انجام می‌دهیم اما متولیان امور مربوطه باید در تسریع انجام تعهدات اقدام جدی داشته باشند.

یونس رنجکش با بیان اینکه با تمام حمایت های انجام گرفته از سوی استانداری گیلان، فرمانداری آستارا و دولت در اجرای این پروژه، متاسفانه برخی مشکلات جزئی و ناهماهنگی بین دستگاهی موجب شده است تا مشکلاتی برای شهرستان دربحث تردد و ترافیک ایجاد شود، افزود: پروژه ملی و بین المللی راه آهن آستارا اثرات اقتصادی و اجتماعی فراوانی در آینده برای کشور، استان گیلان و شهرستان مرزنشین آستارا خواهد داشت اما در این میان باید تلاش شود تا مشکلات شهرستانی هرچه سریعتر برطرف شود زیرا هم اکنون زیرساخت‌های جاده‌ای و حمل و نقل در آستارا شرایط ورود و خروج این حجم از بار و ترافیک جاده ای را ندارد.

فرماندار آستارا  تصریح کرد: رفاه عمومی مردم آستارا از مهمترین اولویت‌های مدیریت شهرستان است که نباید با اجرای ناقص برنامه‌های توسعه ای آرامش آنان سلب شود.

ضرورت رفع کاستی های خط ریلی و بارانداز آستارا در کوتاه ترین زمان

مدیران کل روابط عمومی راه آهن جمهوری اسلامی ایران و گمرک کشور که به نمایندگی از سازمان های خود در این بازدید حضور داشتند، ضمن برشمردن اثرات اجرای این پروژه ملی در اقتصاد کشور و منطقه بر همکاری ها و هماهنگی های بین دستگاهی تاکید و خواستار رفع کاستی‌های خط ریلی و بارانداز آستارا در اسرع وقت شدند.

معاون راه‌آهن جمهوری آذربایجان هم در این بازدید به تاثیرات راه اندازی این خط ریلی در خاک جمهوری اسلامی ایران و شهرستان مرزی آستارا اشاره کرد و گفت: هم اکنون پیشنهادات زیادی برای عبور بار از طریق این راه آهن وجود دارد که تلاش داریم تا با همکاری ایران و با تکمیل مجموعه راه‌آهن آستارا و بارانداز مربوطه هر چه سریعتر به این پیشنهادات پاسخ دهیم.

موصال محمود اف تاکید کرد: تمام تلاش خود را برای انجام هر چه سریعتر تعهداتی که مربوط به جمهوری آذربایجان است انجام خواهیم داد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۲۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اعلام عبور محموله تجاری ریلی افغانستان به مقصد ترکیه از ایستگاه راه‌آهن تهران، برای حمل محموله تجاری بعدی پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد:

«با وجود عدم اخذ مجوزات لازم و عدم هماهنگی با راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، ۱۰ واگن محموله صادراتی کشور افغانستان به ترکیه که لکوموتیو آن توسط مجموعه موسوم به کنسرسیوم جدا شد و در مرز شمتیغ رها شده بود، روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت، توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران و با همراهی مرزبانی کشور به سمت مرز رازی در غرب کشور حمل شد.

همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را جهت حمل قطار دوم محموله تجاری پس از انجام تشریفات گمرکی و مرزبانی توسط صاحبان بار و شرکت فورواردر اعلام می‌کند.

در پی اطلاع‌رسانی‌های گذشته تاکید می‌شود متاسفانه مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، بدون طی روال قانونی اعم از اخذ مجوزات مرزبانی و گمرک و همچنین عدم اخذ مجوز از راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان متولی حمل‌ونقل ریلی کشور، اقدام به ارسال تعدادی واگن با محموله تجاری به مرز شمتیغ و سپس رها کردن این ۱۰ واگن در شمتیغ کرده و تلاش کرد با فشارهای رسانه‌ای و توسل به برخی ادعاهای بعضا کذب، نسبت به عبور این بار از مسیر ریلی جمهوری اسلامی ایران اقدام کند.

در این راستا راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران به‌رغم ناپختگی و بی‌صداقتی صورت‌گرفته از سوی کنسرسیوم، با لحاظ کردن مصالح ملی و با حسن نیت، حمل بخش اول محموله تجاری را روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز کرد و این محموله روز گذشته (شنبه ۱۵ اردیبهشت) از تهران نیز عبور کرده و اکنون در مسیر مرز رازی واقع در شمال غرب کشور است. همچنین راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود جهت حمل محموله تجاری بعدی را پس از کسب مجوزات لازم از سوی مراجع ذی‌ربط از جمله مرزبانی و گمرک اعلام می‌دارد.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید می‌کند برقراری خط دائمی تبادلات تجاری ریلی با کشور افغانستان به ایران مستلزم انجام اصلاحات لازم روی خطوط ریلی افغانستان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نیاز و همچنین انجام روال اداری و تشریفات قانونی لازم شامل اخذ مجوزهای مربوطه از مرزبانی، گمرک و راه‌آهن توسط فورواردرها خواهد بود.

راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست دولت سیزدهم مبنی‌بر توسعه ارتباط با همسایگان، ضمن تاکید مجدد بر تمایل خود برای گسترش هرچه بیشتر حمل ریلی محموله‌های تجاری کشور افغانستان به صورت صادرات، واردات یا ترانزیت آمادگی خود جهت کمک به بهسازی و بازسازی خطوط مربوطه و تسریع در برقراری مبادلات تجاری ریلی میان دو کشور ایران و افغانستان را اعلام می‌دارد.»

بیشتر بخوانید

اولین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه از ایران عبور می‌کند

اعلام آمادگی مجدد راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه

دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است

به گزارش ایسنا، در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ورود و توقف اولین قطار ترانزیتی افغانستان ـ ترکیه به خاک ایران منتشر شد. پس از آن راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد با توجه به رویکرد توسعه‌ای در حوزه کریدورهای بین‌المللی ریلی، اقدامات لازم جهت اعزام آزمایشی اولین قطار ترانزیتی از افغانستان به ترکیه انجام گرفت.

با وجود این هفته گذشته، جواد طاهرافشار ـ معاون کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان ـ در پاسخ به اینکه در صورت رفع مشکلات و انجام شدن تشریفات گمرکی، چرا همچنان بار متوقف است، گفته بود: تا زمانی که به ما اجازه ندهند لکوموتیومان به واگن متصل شود، یعنی مشکل هنوز حل نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه از تهران گذشت/ آمادگی راه‌آهن برای حمل محموله‌های بعدی
  • تکمیل کریدور ریلی ترانس افغان تا سال ۲۰۲۷
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • «توسعه حمل و نقل ریلی - خاش» + فیلم
  • مشکل تردد در شهر ایلام وجود ندارد