Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر امروز ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان فیلم سینمایی «به وقت شام» به همراه بازیگر این فیلم هادی حجازی‌فر در پردیس شکوفه واقع در میدان شهدا با مخاطبان فیلمش دیدار کرد. او در چند سانس از اکران این فیلم در سینما شکوفه با مردم صحبت کرد.

خبرگزاری فارس: ابراهیم حاتمی‌کیا گفت: واقعاً یکی از سؤال‌های ذهنی من این است که اگر امروز شهید مرتضی آوینی در میان ما بود، چه می‌کرد؟ آیا اینجا در سالن کنار ما بود یا در سوریه کنار مدافعان حرم؟ خودم را شاگرد کوچک ایشان می‌دانم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عصر امروز ابراهیم حاتمی‌کیا کارگردان فیلم سینمایی «به وقت شام» به همراه بازیگر این فیلم هادی حجازی‌فر در پردیس شکوفه واقع در میدان شهدا با مخاطبان فیلمش دیدار کرد. او در چند سانس از اکران این فیلم در سینما شکوفه با مردم صحبت کرد.

حاتمی‌کیا در ابتدای صحبت‌هایش از شهید مرتضی آوینی یاد کرد و اظهار داشت: واقعا دلم می‌خواست که بدانم که امروز که شهید مرتضی آوینی در میان بود کجا بود و چه می‌کرد؟ آیا اینجا میان ما بود؟ در سوریه میان میان مدافعان حرم بود؟ واقعا یکی از سوال هایم همین موضوع است. اما آنقدر می‌فهمم که جایش بسیار خالی است. واقعا در حوزه نظری ما مدافعانی مثل ایشان کم داریم.

این کارگردان ادامه داد: البته در دورانی هم که ایشان زیست می‌کرد به حد کفایت تنبیه می‌شد، اما خب استاد کجا و ما کجا! زمانی که بودند ما پیشش می‌رفتیم و خودمان را آرام می‌کردیم. این اواخر که پیششان می‌رفتم می‌دیدم که مستأصل هستند و فشار‌ها روی‌شان به نوع دیگری بود البته آن زمان رسانه به یک شکل دیگری بود و حالا نوع آن تغییر کرده است.

وی در ادامه گفت: حالا عزیزی از بازیگران جسارتی به مدافع حرم می‌کند، جسارتی به خانواده‌اش می‌کند و حرفی زده نمی‌شود و هیچکس واکنشی نشان نمی‌دهد! غیرتی از طرف وزیر ارشاد نمی‌بینم که واکنش نشان دهد. ما در دوره‌ای بودیم که آقای حیدریان در دهه ۶۰ داخل تشکیلات بود و قدرتی داشت، اما الان می‌بینم که هیچ واکنشی نشان داده نمی‌شود. این شرایطی که پیش می‌آید دل‌مان می‌گیرد. برای همه هنرمندان احترام قائلم و سر تعظیم مقابل‌شان فرود می‌آورم. یاد آقا مرتضی کردم و بحثم به این طرف کشیده شد، واقعا قصدی نداشتم در این مورد حرف بزنم. خودم را شاگرد کوچک آقا مرتضی می‌دانم.

این کارگردان در واکنش به شرایط حاکم بر کشور و ناآرامی‌ها در بخش اقتصادی گفت: کشور در شرایط مساعدی نیست الان بلیت سینما ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان است. این مبلغ برای ما رقم کمی نیست که مردم از سبد زندگی‌شان بزنند و به سینما بیایند. این برای ما افتخار است و چشم‌هایمان به آنچه که در کشور رخ نی دهد بسته نیست. دلمان می‌خواهد از این شرایط بگوییم، دل‌مان می‌خواهد از آن طعنه‌هایی که گفته می‌شود بگوییم.

حاتمی‌کیا گفت: یادم نمی‌رود زمانی که از جنگ برگشتیم یقه ما را گرفتند که چرا کشور را ۸ سال دچار چنین مسئله‌ای کردیم و اقتصاد را شکست دادیم؟! از منی سؤال شد که سرباز بودم و می‌جنگیدم و چیزی برای خودم به دست نمی‌آوردم. حالا همین حرف‌ها به نوع دیگری به بچه‌های اینگونه گفته می‌شود؛ و این یک غصه است برای کشور.

* مدیون یونس‌ها و علی‌های گمنام سوریه هستیم

هادی حجازی فر هم در این مراسم گفت: خوشحالم که اینجا هستم، واقعیت این است که این لحظه یکی از رؤیا‌های من بوده که کنار ابراهیم حاتمی کیا بایستم، امیدوارم رؤیا‌های خوب همه ما برآورده شود.

او درباره «به وقت شام»‌گفت: این فیلم شرایط تولیدی سختی داشت و به شدت تحت فشار بودیم، اما اگر قصوری از ما سر زده ببخشید.

این بازیگر اظهار داشت: به رغم اینکه در فضای اخیر از این اظهار نظر‌ها نشنیده‌ام، اما نکته‌ای را می‌خواهم بگویم و آن هم این است که مفتخرم که در نقش «یونس» بازی کردم و خودم را مدیون یونس‌ها و «علی»‌هایی می‌دانم که گمنام در سوریه شهید شدند و بی‌سر و صدا تشییع شدند، امیدوارم خانواده شهدا از ما راضی باشند. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003M8L

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۲۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تأثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی و در نهایت به مردمی سازی محیط زیست نیاز دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثر بخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

الزامات جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست

حاتمی فراهم نمودن بسترهای قانونی، حمای ته‌ای حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیت‌ها را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار کرد: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویت‌های محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.

وی خانه محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم نموده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه اندازی این خانه درمحل اداره کل حفاظت محیط زیست نمود.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدیدکنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه ها، مراکز تشکلهای محیط زیست و همچنین با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و… این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و بویژه نیروهای تسهیل گر محلی تربیت شده و همچنین مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده است.

زمینه‌های فعالیت خانه‌های محیط زیست

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را، آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست و… دانست و اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت فعال همه دغدغه مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

حاتمی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون ۵۰ خانه محیط زیست در استان راه اندازی شده و علاقمندان و دغدغه مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

کد خبر 6097796

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • جدال جنجالی مدافعان تاتنهام در زمین!
  • تبعات باخت: مدافعان تاتنهام درگیر شدند! (عکس)
  • ریزش ۵ هزار واحدی شاخص بورس
  • تحقیر مدافعان و دروازه‌بانان قبل از زدن گل؛ از اوزیل تا واردی / فیلم
  • آینده‌ای روشن با زمین بدون پلاستیک
  • حسن تفتیان در جایگاه پنجم ایستاد
  • رمز موفقیت استقلال با عدد هفت! (عکس)
  • سجادیه بر سکوی نخست جوانان ایستاد
  • گولسیانی و کنعانی‌زادگان بهترین مدافعان میانی لیگ برتر؟