Web Analytics Made Easy - Statcounter

۵۰ درصد دانشجویان کلاس‌هایی را به لحاظ زمانی انتخاب می‌کنند که هوشیاری کامل را برای آغاز آن کلاس‌ها ندارند. ده درصد نیز پیش از شروع کلاس به هوشیاری کامل می‌رسند. چهل درصدی هم که ساعات کلاسی خود را هماهنگ با ساعت بدن خود تنظیم کرده‌اند عملکرد تحصیلی بهتری داشتند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ اغلب گفته می شود که وقتی به دانشگاه می روید فقط به دو مورد از سه مورد ضروریات زندگی دانشجویی دست خواهید یافت: خواب کافی، حفظ زندگی معمول اجتماعی، نمرات خوب.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کم خوابی می‌تواند اثر خود را روی نمرات شما بگذارد خصوصا اگر شب ها دیر بخوابید و برنامه درسیتان طوری باشد که مجبور شوید روزها زود بیدار شوید.


تحقیقات اخیر نشان می‌دهد دانشجویانی که نوعا دیر می‌خوابند و زود بیدار می شوند تا به کلاسشان برسند، چون ریتم خواب و بیداریشان به هم می‌خورد در درس‌های خود دچار مشکل می‌شوند. این امر منجر به نوعی حس عقب ماندن از جامعه می‌شود که افت نمرات تحصیلی را در پی خواهد داشت.


طی تحقیقی که در Scientific Reports منتشر شد محققین به ارزیابی فعالیت 14894 دانشجو پرداختند که در دانشگاه ایلینویز شمال شرقی طی یک دوره چهار ترمی از پاییز 2014 تا بهار 2016 در نظام مدیریت یادگیری دولت ثبت نام کرده بودند.


پزوهشگران با بررسی برنامه درسی این دانشجویان و نیز سطح فعالیت آنان در روزهایی که کلاس نداشتند، آن ها را در سه گروه چکاوک‌ها، سهره‌ها و جغدها تقسیم بندی کردند.


آرون شیرمر استاد همکار زیست شناسی این دانشگاه و بنیامین اسمار همکار فوق دکتری وی در دانشگاه کالیفرنیا به این نتیجه رسیدند که 50 درصد دانشجویان کلاس‌هایی را به لحاظ زمانی انتخاب می‌کنند که به موقع شروع، هوشیاری کامل را برای آغاز آن کلاس ها ندارند. ده درصد نیز پیش از شروع کلاس به هوشیاری کامل می‌رسند. چهل درصدی هم که ساعات کلاسی خود را هماهنگ با ساعت بدن خود تنظیم کرده‌اند عملکرد تحصیلی بهتری داشتند.


اسمار می گوید:" ما دریافتیم که اکثر دانشجویان به خاطر ساعات کلاسی خود دچار عقب افتادگی و اختلال شده اند که قویا با تضعیف عملکرد تحصیلی همبستگی دارد... افراد زمان بندی زیستی متفاوتی دارند و از این رو یک راه حل برای همگانی در این زمینه وجود ندارد. ".


شیرمر و اسمار معتقدند به جای تشویق دانشجویانی که به صورت طبیعی دیر می‌خوابند به زود خوابیدن، باید تلاش کرد برنامه درسی آن‌ها با ریتم شبانه روزی زندگیشان هماهنگ شود تا نتیجه مطلوب حاصل شود.

 

ترجمه: محمد مظفرپور

منبع: independent

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۳۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان استان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، رئیس دانشگاه فرهنگیان استان گفت: این دانشجویان در جشنواره تدریس برتر و جشنواره اقوام افتخارآفریدند.
سلیمان حسینی نیک افزود: وی ادامه داد: هم اکنون ۷۰۰ دانشجو معلم در دو دانشگاه پردیس کوثر و شهید ایزدپناه در شش رشته تحصیلی و دو مقطع کاردانی و کارشناسی مشغول به تحصیل هستند که در سال تحصیلی پیش رو ۴۰۰ دانشجوی دیگر به آنها افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • آمادگی دانشگاه یزد برای جذب دانشجویان بین‌الملل
  • برگزاری جشن روز معلم در دانشگاه فرهنگیان استان
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • بلیط لحظه آخری، برگه شانس مسافران همیشه آماده ! +توضیحات کامل
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود