Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر سینمای حرفه ای سازمان سینمایی سیاست ها و اولویت های این سازمان دولتی در زمینه سینماسازی و تجهیز سالن ها و ارایه خدمات به سینماداران را تشریح کرد.

محمدرضا فرجی مدیرکل دفتر سینمای حرفه ای سازمان سینمایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت های سازمان سینمایی در زمینه توسعه سالن های سینمایی در کشور گفت: سازمان سینمایی در سال ۹۶ با همکاری ادارات کل ارشاد استان ها روی تجهیز و راه اندازی سالن های سینمایی ادارات کل ارشاد استان ها و نهادهای دولتی تمرکز داشت که از جمله این نهادهای دولتی می توان به دانشگاه ها، شهرداری، ارشاد و یا حوزه هنری اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سالن های زیادی در سراسر کشور دارد که راه اندازی آنها می تواند ظرفیت نمایشی خوبی ایجاد کند که با توجه به سیاست های سازمان سینمایی در ایجاد سالن در شهرستان ها بسیاری از سالن های آذربایجان غربی دوباره قابل استفاده شده است.

مدیر کل دفتر سینمای حرفه ای سازمان سینمایی بیان کرد: از دیگر سالن هایی که طی یک سال گذشته توسط سازمان سینمایی و با همکاری موسسه «سینما شهر» قابلیت اکران پیدا کرده است می توان به سینمای شهرهای نطنز و بادرود اشاره کرد. این دو شهر هر کدام یک سالن آمفی تئاتر داشتند که یکی برای شهرداری و دیگری برای ارشاد بود.

وی تاکید کرد: سازمان سینمایی در سال ۹۶، ۴۵ سینما را در سراسر کشور افتتاح کرد که از آن جمله می توان به سینما «فجر» اسلامشهر اشاره کرد. این سینما دارای یک سالن سینما بود که در سال ۹۴ تعطیل و در اسفند ماه سال ۹۶ با ۵ سالن سینما دوباره افتتاح شد، مساله جالب این است که این سینما در ۱۵ روز اول کارش پس از بازسازی و افتتاح ۱۷ هزار مخاطب به خود جذب کرد.

فرجی با اشاره به اینکه اولویت سازمان سینمایی توجه به شهرهای بدون سینما است، گفت: نباید فراموش کرد که حمایت اصلی سازمان سینمایی در زمینه تامین تجهیزات سینمایی است و سالن سازی را برعهده بخش خصوصی قرار داده و در همین راستا از مدیران کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خواسته ایم تا شهرهای فاقد سینما را معرفی کنند تا با بخش خصوصی مذاکره کنیم.

وی با توضیح اینکه در پایتخت هم مناطق بدون سینما شناسایی می شود، اضافه کرد: غرب تهران تقریبا از سالن سینما اشباع شده است و همین مساله سبب شد تا به بخش خصوصی پیشنهاد بدهیم در شرق تهران سالن سینما بسازد. البته این مساله را نیز مدنظر داریم که اگر برای بخش خصوصی مقدور باشد آنها را به اداره کل ارشاد استان هایی که نیازمند سینما هستند معرفی کنیم تا در آن مناطق نیز سینما ساخته شود.

مدیر کل دفتر سینمای حرفه ای سازمان سینمایی در پاسخ به این پرسش که آیا بخش خصوصی همچنان در ازای ایجاد فضای فرهنگی مانند سینما از فضای تجاری از سوی شهرداری برخوردار می شود یا خیر، بیان کرد: در برنامه توسعه سوم و چهارم این مساله مدنظر قرار گرفته بود تا بخش خصوصی در صورت ورود به حوزه سینماسازی، فضای تجاری رایگانی را از شهرداری دریافت کنند. فکر می کنم این مساله در برنامه توسعه پنجم و ششم هم مورد بررسی قرار گرفته است.

فرجی در پایان گفت: در زمینه حمایت سازمان سینمایی از سالن های سینما باید بگویم که از طریق موسسه «سینما شهر» چه در زمینه تامین لامپ و یا تعویض دستگاه های نمایش و ارتقای آنها حمایت های لازم را انجام می دهیم و سوبسیدهای قابل توجهی در اختیار سینماداران قرار می گیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۴۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد گفت: گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام حسن درویشیان نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد در نشست شورای اداری استان تهران با اشاره به ابلاغ اصول 12گانه رئیس جمهور در پیشگیری و مبارزه با فساد، به تشریح گشت ارشاد مدیران پرداخت و افزود: برای جذب و تقویت مشارکت مردمی که مورد تاکید معظم رهبری در شعار امسال نیز قرار گرفته است، نیازمند تسهیل در مسیر سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی کسب و کار بخش خصوصی هستیم. به طور مثال اقدام وزارت اقتصاد در حذف امضاهای طلایی در این دولت می‌تواند نمونه برجسته‌ای از این اقدام باشد و همه دستگاه‌های اجرایی هم در این مسیر هستند.

رئیسی: گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشدوی ضرورت نظارت در کشور را مورد تاکید قرار داد و گفت: اگر بهترین قانون را داشته باشیم و بهترین برنامه را هم تدوین کنیم اما به نظارت آن‌طور که باید توجه نکنیم، قطعا با مشکل مواجه خواهیم بود. نظارت به معنی عدم اعتماد به مدیران نیست و معتقدم مدیران اجرایی کشور، سرمایه معنوی و پشتوانه نظام هستند. مهمترین راه صیانت از مدیر، نظارت و نگهداری اوست. بسیاری از مدیرانی که پرونده‌ای برای آنها در محاکم تشکیل شده، به دلیل عدم نظارت بر زیرمجموعه یا عدم اطلاع کافی از قوانین و آئین‌نامه‌ها دچار مشکل شده‌اند.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد با بیان این‌که در اصول 12گانه ضدفساد آیت‌الله رئیسی، هیچ خط قرمزی نداریم، تصریح کرد: رئیس جمهور فرمودند نباید هیچ حدود و ملاحظه‌ای در برخورد با فساد باشد، پس بازرسی و نظارت در همه سطوح و همه زمان‌ها جاری است. البته رد نمی‌کنم که گاهی ممکن است مدیری تحت فشار سیاسی یا غیرسیاسی باشد اما موظف است از مسیر حق و قانون خارج نشود و از توصیه‌ها تاثیر نپذیرد؛ گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است.

درویشیان با ذکر تعبیر رهبر معظم انقلاب از مبارزه با فساد در دستگاه اجرایی، اظهار کرد: ایستادگی در برابر اژدهای هفت سر به فرموده رهبر معظم انقلاب، ممکن است باعث تبعاتی شود اما باید مقاومت کرد. ما هم پشتیبان چنین مدیرانی هستیم، به طور مثال مدیر منابع طبیعی یکی از شهرستان‌های شمالی به دلیل اجرای قانون با فشارهای افراد سیاسی و دستور مدیر استانی عزل شده بود، ولی به این نوع برکناری ورود کردیم و مدیر شجاع مذکور را به جایگاه قبلی در همان شهر بازگرداندیم. حتی اصرار مدیرکل استان مبنی بر ارتقای او را رد کردیم و گفتیم باید به همان اداره شهرستان برگردد تا همگان، جدیت دولت در حمایت از مبارزان با فساد را ببینند و درس عبرت شود.

وی خطاب به مدیران اجرایی استان تهران، توجه آن‌ها را به نامه امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر معطوف کرد و گفت: حضرت که به رئوفیت و گذشت زبانزد بودند، فرمودند "مفسدان را نقره داغ و خادمان را حمایت و تشویق کن" این رویه نصب العین دولت خدمتگزار سیزدهم است.

نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امر مبارزه با فساد به مسائل اصلی و محوری استان تهران هم پرداخت و اظهار کرد: اجرای قانون هوای پاک در تهران حیاتی است و دستور ویژه رییس‌جمهور برای پیگیری هوای پاک، دغدغه ملی است و فقط استانداری مسئول آن نیست و همه دستگاه‌ها باید پای‌کار باشند.

درویشیان با اشاره به اینکه حاشیه‌نشینی در کنار تقاضای فراوان برای سکونت موقت در مناطق خوش آب و هوای اطراف تهران و استان‌های همجوار شمالی و تفرج‌گاه‌های خصوصی باعث افزایش قیمت زمین و وقوع بزه‌های مختلف از جمله کلاهبرداری در معاملات و تغییر کاربری باغات و مزارع کشاورزی شده است، گفت: عدم توجه به حریم جاده و بستر رودخانه‌ها و تصرفات غیرقانونی باید متوقف و با جزای سنگین مواجه شود. اصلاح مرز تقسیمات کشوری و تعیین مرز شهرستان‌های تهران، ایمنی بازار تهران با قدمت تاریخی و اهمیت اقتصادی، و توجه به مقوله آموزش در ارتقا سلامت نظام اداری هم از دیگر سرفصل‌های مهم استان است که باید به آن اهتمام ورزید.

وی در پایان توصیه‌ای به مدیران استان تهران کرد و گفت: به اسناد بالادستی توجه کنید، آن‌ها را مطالعه کنید. از جمله اصول یاری‌رسان به مدیران در موفقیت همین اصل مهم است. از نگاه بخشی و جزیی و آلوده به سیاست و برخورد حزبی دوری کنید. شما مکلف به اجرای سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و ریاست جمهوری هستید و نباید تحت تاثیر جریانات سیاسی باشید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • تعامل هنرمندان استان یزد با شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت اجرا شده است
  • اتاق فکر سیاست‌های اقتصادی با حضور بخش خصوصی تشکیل شود
  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • درویشیان: گشت ارشاد مدیران با جدیت و بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • حمایت از بخش خصوصی سیاست استان است
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت/ عکس
  • اعلام اولویتهای تولیدی از سوی رئیس سازمان سینمایی