Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@13:05:48 GMT

حال ما خوب است اما شما باور نکنید!

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۰۴۵۶۲

محمدرضا امامقلی در گفت‌وگو با ایکنا از قزوین، اظهار کرد: به نظر می‌‌رسد هیچ‌گاه در طول تاریخ تعریف واحدی برای هنر ارائه نشده چه‌بسا در بزنگاه‌هایی حتی تعاریف متضاد نیز ارائه‌شده است اما به‌طورکلی در یک تعریف عملیاتی به فعالیتی حاصل از تلاش و سرمایه آدمی که خدمت‌گزار اخلاق باشد هنر می‌گویند.
وی افزود: هنر راستین، آن هنری است که در خدمت هدفی نیک باشد، البته این تعریف که منتسب به تولستوی نویسنده معروف روسی است به مذاق برخی خوش نمی‌آمد و در مقابل آن تعاریفی قرار داشت که به هنر برای هنر معروف بود؛ یعنی هنر تنها وسیله‌ای برای رساندن ارزش‌ها نیست و چه‌بسا هنری داریم که ضد ارزش هم هست ولی هنر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این هنرمند تصریح کرد: شرایط در ایران هم همین روال را داشت، هنرمندانی در راستای رساندن پیام ارزش‌های اخلاقی و مبارزه با ظلم جانشان را هم فدا می‌کردند و بودند افرادی که تصورشان از هنر تابلویی بود که به‌صورت اتفاقی چند قطره رنگ رویش پاشیده شده است.
وی یادآور شد: انقلابی در ایران رخ می‌دهد و فتحی شکل می‌گیرد که در گلوی خود هزاران حرف خفه شده دارد که دلشان می‌خواهد از این حنجره فریاد شوند و در همین بزنگاه هنر نقش خود را نشان می‌دهد.
امامقلی تصریح کرد: هنر انقلاب مصداق همین آیه «الذین یبلغون رسالات الله و یخشونه و لا یخشون احدا الا الله» است و هنرمند تراز انقلاب هم می‌شود کسی که در تلاش است زیبایی بر تافته از مبارزه ملتی رنج‌دیده که سینه سپر کرده‌اند در طول تاریخ تا مقابل ظلم و بی‌عدالتی بایستند را بر دنیا ارائه کند.

شهیدآوینی به خاطر اندیشه‌های حقیقت‌جویش الگوی هنرمندان انقلاب اسلامی است 

وی عنوان کرد: هنر انقلابی به‌هیچ‌وجه اختصاص به بعد از انقلاب ندارد بلکه هنر انقلاب بعد از انقلاب اسلامی شکوفا می‌شود و بسترش فراهم می‌شود و آنانی که در طول تاریخ برای ارزش‌های اسلام و انسانیت با سلاح هنر تلاش کردند هنرمند انقلابی هستند.
این هنرمند در خصوص شاخصه‌های هنر انقلاب به میزان توفیق هنر در رشد و هدایت انسان اشاره کرد و افزود: هرچه هنر در این مضامین موفق‌تر باشد انقلابی‌تر است.
وی مطرح کرد: شهید آوینی در بین تمام هنرمندان پیش و پس از انقلاب دارای ویژگی‌های درخشنده‌ای است، کسی که مغناطیس انقلاب و عشق به امام خمینی (ره) و آرمان‌های او مانند بهار در سلوکش رشد و نمو دارد.
امامقلی اضافه کرد: شهید آوینی نه به خاطر روایت فتح و گفتار متن گیرایش نه به خاطر تحصیلاتش در دانشکده هنر بلکه به خاطر اندیشه‌های حقیقت‌جو و حقیقت‌طلبش الگوی هنرمندان انقلاب اسلامی است چراکه او معتقد بود که حقیقت دست‌یافتنی است و ثابت کرد که این‌گونه است.
وی تشریح کرد: شهید آوینی معتقد بود که هنر اگر برای هنر نباشد برای هیچ‌چیز دیگری نمی‌تواند باشد الا عشق به خدا چون هر تعلق دیگری مانند زنجیر او را به زمین می‌بندد و حجابی برای تعالی اوست.
این هنرمند گفت: شهید آوینی تعریف امام راحل از هنر را عمیقاً پذیرفته و اعتقادش این بود که هنر باید برای صیقل دادن اسلام ناب که اسلام فقرای دردمند، اسلام پابرهنگان، اسلام تازیانه خورده‌های تاریخ تلخ و شرم‌آور و نابودکننده اسلام آمریکایی است؛ باشد.
وی اظهار کرد: به عقیده حقیر روز هنر انقلاب روز بزرگداشت شهید آوینی نیست روز بازخوانی اندیشه‌ها و حرکت به سمت اهداف آوینی است که مطمئناً هنر انقلاب بیش از هر چیزی به آن نیازمند است.
امامقلی در پایان در خصوص فضای هنری قزوین برای هنرمندان متعهد، به کنایه گفت: حال ما خوب است اما شما باور نکنید!

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز

ایسنا/فارس برترین‌های دومین جشنواره شهید آوینی معرفی شدند و از ۱۰۷ نفر از دانشجویان سراسر کشور تقدیر بعمل آمد.

دومین جشنواره سراسری قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی به‌همت معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه شیراز و با حمایت اداره‌کل سازمان امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم برگزار شد و برگزیدگان این جشنواره امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه در تالار فجر دانشگاه شیراز معرفی شدند.

بر این اساس، در بخش قرآنی و در زمینه قرائت و تحقیق، صادق قاسم زاده، محمدرضا شیرازی، حمیدرضا حیدری، رضا توفیق زاده، سیدمحمدکریم افضلی، معصومه حمیدی، زهرا سینافر و ریحانه قصری به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.

در بخش ترتیل، جلال رضایی تیجی، امین رئوف، علیرضا طاهری، امیررضا خانبابائی فسقندیس، محمد شادور، رقیه رضایی، فاطمه چایی بناب و اکرم حاتم زاده و در بخش اذان نیز  سیدمحمدطاها اطهری، بهروز ساعد، محمدرضا شیرازی و علیرضا طاهری برگزیده شدند.

در بخش حفظ جزء تا کل قرآن کریم نیز مجتبی شکرانه، سید حسن حسینلر، امیر ابراهیمی صفر قلعه، رسول رضایی اصفهانکی، فاطمه مواساتی قنواتی، مهسا نیکخو ساری قیه، حوریه تبیانیان، فاطمه انتظاری، مهران رحیمی، عباس فردی آرائی، سینا اشرفی، معصومه قلی زاده بالدرلو، منا ترکی، شهناز مهدیه  نجف ابادی، محمد میرمحمدیان، مجتبی صالحی فر، عارف آق، ساجده روستایی زاده شورکی، عاطفه ابراهیمی سروعلیا، فاطمه ستمکش ارانی، حانیه سبحانی، هادی مکرمی، مهدی صادقی، کوثر تبیانیان، فاطمه بازرگان، محمد شادور، محمدرسول تکبیری، امیرحسین حسین پور، فائزه السادات قریشی نسب و طیبه برخورداری شریف آبادی حائز رتبه‌های برتر شدند.

در بخش صحیفه سجادیه، فاطمه حسینی زاده ، محمدرسول تکبیری، فاطمه نایینی، فاطمه انتظاری،سجاد رضائیان  و علی محمد اسمعیلی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند و رسول رجایی، هادی مکرمی، امیر مالمیر، علی محمد اسمعیلی و مهدی علی‌پور در بخش حفظ موضوعی قرآن برگزیده شدند.

ضمن اینکه علی محمد اسمعیلی، شهلا کاظمی میرکی، سیده ساناز کاسب، فاطمه سوری، مهدی مهرابی و ثنا شیرعلی نیز در بخش نهج‌البلاغه به ‌عنوان برترین‌ها شناخته شدند.

در بخش ادبی و در زمینه داستان کوتاه، سیدمهدی موسویان، دنیا اسکندرزاده، محمدرضا یزدانی‌نژاد، فاطمه‌سادات عمرانی و مهسا پرمو به عنوان نفرات برگزیده معرفی شدند و در بخش شعر نیز قاسم بای، فاطمه حلیمیان، محمد جباری، فاطمه هوشنگی شایان، رضا احسانپور، حسین عبدی و پیمان رفیعی پور، برتر شدند.

در بخش نقاشی، کوثر سابقی نژاد، حمیدرضا حیدری، سیده حورا طیب، فاطمه لطفی و محمدرضا کنعانی هرندی نفرات برتر شدند و در بخش خوشنویسی رتبه‌های برتر به سیدعلیرضا مطلبی، حامد شاه حسینی، علی عابدینی، محمدابراهیم کاظمی، مهسا سالاری و امین زنجانی اختصاص یافت.

مهدی جهانبخش، مرتضی رحمتی، محمدعلی حیدری و مصطفی محسنی در زمینه طراحی پوستر برگزیده شدند و مهدی جهانبخش، معظمه محمودی و کوثر سابقی نژاد نیز در بخش تصویرسازی به مقام‌های برتر دست یافتند.

بالاخره در بخش عکاسی نیز مهدی ایمانی، مهسا ربیعی گندمان، محمد آهنگر، یاسمین پارسا، سیدمحمدرضا حسینی نسب، نرگس امامی راد، علی دهقان، زهرا محمدحسینی، آریان انصاری و احسان باقری به مقام‌های برتر دست یافتند.

به گزارش ایسنا، در دومین جشنواره فرهنگی هنری شهید آوینی بیش از سه هزار اثر فرهنگی هنری از دانشگاه‌های مختلف کشور مورد بررسی قرار گرفتند.

اولین دوره این جشنواره، اسفندماه سال ۱۴۰۱ در تهران برگزار شد و قرار است سومین دوره جشنواره شهید آوینی نیز در شهر رشت برگزار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از سه کتاب منتخب آثار جشنواره شهید آوینی
  • حضور ۱۵۰۰ نفر در جشنواره قرآنی، فرهنگی، هنری و ادبی شهید آوینی
  • تفکرات شهید مطهری به نسل آینده منتقل شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • طرح ملی مهارت‌افزایی دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود
  • معرفی ۱۰۷ برگزیده دومین دوره جشنواره شهید آوینی در شیراز
  • شهید مطهری مهذب در اخلاق، مبتکر در روش و فرقان انقلاب بود
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده است
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید