Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام بر ضرورت دیدن آموزش‌های لازم در تشخیص بیماری سل توسط شاغلین در مراکز بهداشتی تاکید کرد و گفت: اصلی‌ترین راه پیشگیری از بیماری سل شناسایی هر چه سریعتر مبتلایان است.

دکتر «راضی ناصری‌فر» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هفته سلامت از یکم لغایت هفتم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹7 با شعار «دست در دست هم دهیم به مهر تا که ریشه‌کن کنیم سل را » در جهت ترویج اهمیت نقش سلامت در جامعه به انجام برنامه‌هایی در این راستا خواهد پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: اهمیت نقش اطلاع‌رسانی در زمینه بیماری سل توسط رسانه‌ها بر کسی پوشیده نیست و از این حیث نیازمند همکاری رسانه‌ها هستیم و از طرفی اگر افراد مبتلا به بیماری سل به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه کنند نه تنها خدمات درمانی را به صورت رایگان دریافت می‌کنند بلکه مطمئن باشند که اسرار بیماری آن‌ها محرمانه باقی می‌ماند. چرا که اصلی‌ترین راه پیشگیری از بیماری سل این است که بیمار مبتلا به سل ریوی سریع‌تر شناسایی شود تا دیگران را مبتلا به این بیماری نکند.

وی با اشاره به اینکه تشخیص و درمان رایگان بیماری سل، اساسی‌ترین راهکار مقابله با این بیماری است، خاطر نشان کرد: اگر اطفال دچار بیماری سل شوند، ممکن است به انواع بسیار شدید و کشنده بیماری مبتلا شوند که در این راستا واکسن ب.‌ث.‌ژ مانع از انواع شدید بیماری سل می‌شود و می‌تواند از نوع شدید این بیماری جلوگیری کند.

ناصری‌فر همچنین به اهمیت شناسایی به موقع و درمان سریع بیماران مبتلا به سل و ضرورت هماهنگی بین بخش‌های درمانی و آزمایشگاه‌های تشخیصی تاکید کرد و گفت: آموزش تمامی کارکنان شاغل در مراکز و خانه‌های بهداشت جهت افزایش حساسیت و آگاهی در زمینه علایم بیماری سل امری ضروری است.

وی درج پیام‌های بهداشتی با محوریت شعار هفته سلامت در سربرگ نامه‌های اداری و ارسال آنها به رسانه‌های گروهی و فضای مجازی و شبکه اجتماعی در طول هفته سلامت را از دیگر برنامه‌های هفته سلامت در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی عنوان کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۵۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت

عباس جمالی٬ مدیر عامل یک شرکت دانش بنیان گفت: واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ بر اساس ویروس‌های آنفولانزای فوق حاد پرندگان در گردش ایران و منطقه خاورمیانه ۲.۳.۴.۴ Clade که مهمترین سویه آن در حال حاضر H۵N۸ بوده ساخته شده است و حداکثر شباهت آنتی ژنی با ویروس‌های بیماری زای حال حاضر کشور را دارا است.

او افزود: از این رو جهت پیشگیری از بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان به ویژه سویه H۵N۸ در گله‌های مرغ اجداد مادر تخم گذار و بوقلمون مورد مصرف قرار می‌گیرد. واکسن نوافلوپاد ۵۰۳ حاوی ویروس غیر فعال (کشته) شده آنفولانزای (H۵N۳) به میزان حداقل HAU ۱۰۲۴ است که در ترکیب با ادجوانت روغنی به عنوان یک القا کننده قوی آنتی بادی ساخته شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این واکسن به دلیل دارا بودن مقدار بهینه آنتی ژن قادر به القا آنتی بادی ضد ویروس آنفولانزای فوق حاد پرندگان (H۵N۳) حداقل معادل ۶۴ سه هفته پس از واکسیناسیون بوده که بر اساس مستندات سازمان جهانی بهداشت دام (OIE) منطبق با حفاظت کامل از گله طیور در برابر این ویروس بیماری زا است.

جمالی با اشاره به طریقه مصرف این واکسن بیان کرد: تزریق ۵۰ میلی لیتر یک دوز زیر پوست گردن یا تزریق عضلانی در سینه پرنده سالم در سه هفتگی و بالاتر، تزریق یادآور ۳ الی ۴ هفته پس از تزریق اول توصیه می‌شود. در صورت نیاز تزریق دوز یادآور ۶ ماه پس از تزریق دوز دوم انجام شود. برنامه واکسیناسیون باید چهار هفته قبل از شروع تخم گذاری کامل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت
  • ۷ میلیون مبتلا به دیابت در کشور/ آمار زخم‌های مزمن در دیابتی‌ها
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند