Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-07@04:12:23 GMT

شیوع «کبد چرب» طی سال‌های اخیر افزایش یافته است

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۰۶۲۷۹

شیوع «کبد چرب» طی سال‌های اخیر افزایش یافته است

دبیر اجرایی سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژیگفت: متاسفانه در چهل سال اخیر به دلیل تغییر سبک زندگی و کاهش تحرک، ابتلا به کبد چرب افزایش یافته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، دکتر کوروش عبداللهی‌فرد در آستانه برگزاری سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژی ایران در ارتباط با نقش رادیولوژیست‌ها در تشخیص بیماری‌های گوارشی، اظهار کرد: بیماری‌های گوارشی امروزه بسیاری از مردم جامعه را گرفتار کرده که بخشی از آن مربوط به مشکل کبد چرب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تغییر در سبک زندگی افراد، کاهش تحرک و افزایش وزن سبب رسوب چربی در کبد شده و از طریق سونوگرافی می‌توان به صورت عددی و توصیفی میزان کبد چرب در فرد را مشخص کرد.

معاون اجرایی و برنامه‌ریزی انجمن رادیولوژی با بیان اینکه کبد چرب در اولین نظر شاید نگران‌کننده نباشد، ادامه داد: زمانی که این مشکل با دیابت و فشار خون همراه شود، احتمال بیماری و خطر مرگ را چندین برابر می‌کند.

عبداللهی‌فرد با اشاره به ضرورت شناسایی به موقع کبد چرب، اضافه کرد: شناسایی، کنترل و بررسی رسوی چربی در کبد جزو وظایف رادیولوژیست‌ها بوده که در این کنگره موضوعات مرتبط با آن مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد، همچنین موضوعات بدخیمی‌های گوارشی از دیگر مباحثی بوده که در کنگره مدنظر قرار دارد.

وی بیان کرد: سرطان‌هایی همچون سرطان روده بزرگ، مری و معده جزو سرطان‌های شایع در دستگاه گوارش است که غربالگری این سرطان‌ها از طریق اقدامات رادیولوژیست‌ها صورت می‌گیرد و جزو برنامه‌های مورد بحث در کنگره است.

دبیر اجرایی سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژی تصریح کرد:‌ این سرطان‌ها از طریق رادیوگرافی با ماده حاجب یا سیتی اسکن قابل تشخیص است و انجام کولونوسکوپی از طریق متخصصان مربوطه در تشخیص این سرطان‌ها امری مهم به شمار می‌رود.

عبداللهی‌فرد با بیان اینکه در زمان‌های گذشته ابتلا به کبد چرب بیشتر در اشراف و کسانی که الکل مصرف می‌کردند، دیده می‌شد، گفت:‌ متاسفانه در چهل سال اخیر به دلیل تغییر سبک زندگی و کاهش تحرک، ابتلا به این بیماری افزایش یافته است.

خطر رادیولوژی برای کودکان

وی در مورد رادیولوژی کودکان گفت: رادیولوژی در کودکان هم‌چون بزرگسالان طی سال‌ها در دنیا انجام می‌گیرد در حالی که این مساله برای کودکان بسیار حساس است؛ چرا که کودکان در حال رشد بوده و غدد جنسی و ارگان‌های مربوط به رشد آنها فعال است لذا اشعه می‌تواند برای آنها خطرناک‌تر باشد.

دبیر اجرایی سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژی بیان کرد: امروزه در برخی از کشورهای دنیا استفاده از روش‌های محافظتی برای آسیب کمتر به کودکان حین انجام رادیولوژی صورت می‌گیرد که این مساله در کشور ما نیز مد نظر قرار گرفته ولی هنوز جزو مطالبات جدی نبوده است.

عبداللهی‌فرد گفت: جدیدترین دستاورد ها در این حوزه در چهارمین کنگره بین المللی رادیولوژی مورد بحث قرار می‌گیرد.

گفتنی است؛ کنگره سی و چهارمین کنگره بین‌المللی رادیولوژی 11 تا 14 اردیبهشت در برج میلاد تهران با حضور اساتید و صاحب‌نظران داخلی و خارجی برگزار می‌شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۶۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اواخر دی‌ماه ۱۴۰۱ بود که به ابتکار جمیله علم‌الهدی همسر آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور ایران، نخستین کنگره بین‌المللی بانوان تاثیرگذار در تهران برگزار شد.

در این کنگره ۳۰۰ مهمان خارجی از بانوان تاثیرگذار و عمدتا سطح بالای کشورهایی، چون ارمنستان، چین، استرالیا، سریلانکا، تایلند، پاکستان، کامرون، صربستان، سوئد، بلغارستان، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، سوریه، لبنان و روسیه حضور داشتند.

این نشست در سه سطح شخصیت‌های فرهنگی، علمی، وزیران و بانوان اول و نیز سلبریتی‌ها برگزار شد و همسران مقامات عالی‌رتبه از جمله همسر نخست‌وزیر ارمنستان، بورکینافاسو، عراق، قرقیزستان، صربستان، گینه، نیجریه، سریلانکا و رییس شورای مرکزی زنان ترکمنستان همچنین فرستاده ویژه رییس جمهور سوریه سخنرانی کردند.

یکی از دستاورد‌های این کنگره امضا۱۰ سند و تفاهم‌نامه دوجانبه بود، نمایشگاهی نیز از دستاورد‌های بانوان ایرانی در حاشیه این اجلاس برپا شده بود.

در نخستین کنگره بین‌المللی زنان تاثیرگذار، ارمنستان نامزد برگزاری دومین اجلاس بین‌المللی بانوان تاثیر گذار شده بود و حالا در سفر رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به ارمنستان، خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان برای برگزاری این کنگره اعلام آمادگی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد مهدی ایمانی‌پور در سومین روز سفر خود به ارمنستان با خانم ژانا آندراسیان وزیر آموزش علوم فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان دیدار داشت و در این دیدار زمینه‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی بین دو کشور بررسی شد.

در این دیدار سبحانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، اسدی‌موحد رایزن فرهنگی ایران در ارمنستان، مصطفوی مدیرکل حوزه اسناد بین‌المللی و دیوسالار معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را همراهی می‌کردند.

گفتنی است چنین نشست‌های از بعد دیپلماسی همسران مقامات کشور‌ها حائز اهمیت است که دور دوم این کنگره در ایروان پایتخت ارمنستان برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کنگره ایران‌شناسی بین‌المللی می‌شود
  • کنگره در سال آینده بین المللی می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟