Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، حامد سلطانی‌نژاد با بیان این که راه‌اندازی بازار مشتقه ارزی کمک می‌کند تا ریسک‌های تمامی فعالان اقتصادی که نیاز به پوشش ریسک ناشی از نوسانات ارز دارند در مقابل این نوسانات پوشش داده شود، گفت: همچنین راه‌اندازی این بازار فضایی را فراهم می کند تا اگر تقاضایی برای مبادلات ارز وجود داشته باشد، نوسانات ناشی از التهابات شدید نوسانات ارز نیز پوشش داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مدیرعامل بورس کالا افزود: در بسیاری از کشورهای دنیا مانند روسیه، ترکیه و چین بازار مشتقه ارزی راه‌اندازی و تجربه شده است و به فعالان اقتصادی کمک می کند تا ریسک‌های ناشی از نوسانات ارزی را پوشش بدهند.
 
وی در ادامه با بیان این که جذب سرمایه‌های خارجی یکی دیگر از مزایای راه‌اندازی بازار مشتقه ارزی است، اظهار داشت: نوسانات ناشی از تغییر ارزش پول ملی در مقابل ارزهای خارجی یکی از عمده چالش‌ها برای سرمایه‌گذاران خارجی است. بنابراین راه‌اندازی بازار مشتقه ارزی می‌تواند با پوشش این نوسانات به جذب سرمایه‌های خارجی نیز کمک کند.
 
سلطانی‌نژاد در خصوص میزان معاملات بازار مشتقه بورس کالای ایران نیز گفت: معاملات این بازار به رقمی حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان رسیده است و پتانسیل خوبی دارد تا بتوانیم ارز را نیز در این بازار پوشش بدهیم.
 
مدیرعامل بورس کالا تاکید کرد: با راه اندازی بازار مشتقه ارزی می‌توانیم نوسانات و التهابات بازار ارز را مدیریت کنیم و زمانی که تقاضای ارز به دلیل تقاضاهای فصلی و یا موارد دیگر افزایش می‌یابد، بازار مشتقه ارزی می‌تواند نوسانات و التهابات ارزی را مدیریت کند.
 
سلطانی نژاد در خصوص دلایل عدم راه اندازی بازار مشتقه ارزی در کشور اذعان داشت: بانک مرکزی برای راه اندازی بازار مشتقه ارزی شروطی را چون تک نرخی شدن ارز و همچنین سیستم مبادلات بین بانکی مطرح کرده بود و به همین دلیل هنوز این بازار راه اندازی نشده است، اما برخی کشورها با وجود داشتن این مشکلات، بازار مشتقه ارزی را راه اندازی کرده اند.
 
وی با بیان اینکه، هیچ حساسیتی وجود ندارد که این بازار در کجا راه اندازی شود، افزود: بورس آمادگی لازم برای راه‌اندازی بازار مشتقه ارزی را دارد و ما امیدواریم که یک بازار مشتقه قوی داشته باشیم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۶۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند

کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند

دیگر خبرها

  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • دمنوشی مناسب و متعادل برای تمام افراد مبتلا به سینوزیت (فیلم)
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • ابهامات خط و نشان ارزی در دقیقه ۹۰ مجلس یازدهم
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها