Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان گفت: علیرغم توسعه امکانات و تجهیزات درمانی در گلستان اما به دلیل محدودیت‌های اعتباری با استانداردهای لازم فاصله‌داریم.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل، صبح سه شنبه، در بررسی وضعیت بهداشت و درمان شهرستان کردکوی بابیان اینکه تحولات بسیار خوبی در بحث سلامت و درمان توسط دولت تدبیر و امید صورت گرفت، اظهار کرد: طی چهار سال گذشته بیش از ۴۰۰ تخت بیمارستانی در استان افزایش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: علیرغم توسعه امکانات و تجهیزات درمانی در بیمارستان امیرالمؤمنین (ع) کردکوی که اتفاق افتاده اما به دلیل محدودیت‌های اعتباری با استانداردهای لازم فاصله‌داریم.

بیمارستان کردکوی جزو مراکز برجسته گلستان است

قائم‌مقام وزیر و رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلستان بیمارستان کردکوی را به لحاظ شاخص‌های ارزیابی جزو مراکز درمانی برجسته و موفق استان دانست و گفت: این مرکز به‌عنوان ظرفیت درمانی ارزشمند برای استان محسوب می‌شود که سیاست دانشگاه هم تقویت متناسب آن خواهد بود.

 گفتنی است نیازهای تجهیزاتی بیمارستان همچون سی‌تی‌اسکن، پمپ قلب جدید، آندوسکوپی، کمبود پزشک، کادر تخصصی، توسعه و تقویت بخش فوق تخصصی قلب، احداث سالن آموزشی آمفی‌تئاتر، ظرفیت احداث دانشکده داروسازی و غیره از مواردی بود که قرار شد بر اساس اولویت مورد رسیدگی دانشگاه علوم پزشکی گلستان قرار گیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۰۹۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، گفت: براساس بسته‌های حمایتی ابلاغی وزارت بهداشت، خدمات مورد نیاز به بیماران هموفیلی با هدف کاهش هزینه‌های تشخیص و درمان در مرکز آموزشی درمانی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز به عنوان تنها مرکز جامع هموفیلی دانشگاه ارایه می‌شود.
مهرداد شریفی افزود: ویزیت بیماران توسط پزشک فوق تخصص خون و سرطان‌شناسی، فیزیوتراپی، دندانپزشکی، تهیه و توزیع فاکتور‌های انعقادی رایگان، تزریق فاکتور‌های نادر انعقادی و فرآورده‌های خونی، آموزش، مشاوره و مددکاری به بیماران مبتلا به هموفیلی ارائه می‌شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اعلام اینکه بیشتر بیماران مبتلا به هموفیلی دارای پیشینه خانوادگی خونریزی هستند، ادامه داد: از مجموع بیماران شناسایی شده، حدود ۴۲۲ نفر به هموفیلی نوع A، بالغ بر ۵۵ نفر به هموفیلی نوع B و حدود ۴۴۱ نفر به سایر اختلالات انعقادی مبتلا هستند.
شریفی گفت: ۶۶۷ مرد و ۲۵۱ مورد زن مبتلا به هموفیلی تاکنون در شیراز و شهرستان‌های استان فارس شناسایی شده‌اند.
به گفته معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، تغذیه سالم، ورزش منظم و مستمر، پرهیز از استرس و فشار‌های روانی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تا حد قابل توجهی می‌تواند از ابتلا به بیماری‌های خاص پیشگیری کند.

دیگر خبرها

  • ۱۳ پرونده تخلف پزشکی به اداره تعزیرات دزفول ارسال شد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • بهره‌برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • بهره برداری از ۷۱ طرح درمانی طی دو سال گذشته در لرستان
  • پلمب اماکن غیرمجاز درمانی در اردبیل
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است
  • ذخیره سازی مناسب داروهای ضروری در کردستان
  • بازدید وزیر بهداشت از ساخت بیمارستان موقوفه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران