Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارشهای تحقیقاتی پیش‌بینی کرده‌اند بازار تجهیزات سلولهای بنیادی از ۷۹۱.۹ میلیون دلار در سال ۲۰۱۸ به ۱۹۷۸.۷ میلیون دلار در سال ۲۰۲۳ خواهد رسید. ۲۱ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹ اجتماعی سلامت علمی نظرات

به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ براساس یک گزارش تحقیقاتی جدید منتشر شده توسط MarketsandMarkets پیش‌بینی شده بازار تجهیزات سلولهای بنیادی از 791.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

9 میلیون دلار در سال 2018 به 1978.7 میلیون دلار در سال 2023 خواهد رسید.

عوامل مؤثر بر رشد این بازار عبارتند از در دسترس بودن بودجه برای تحقیقات سلولهای بنیادی، پیشرفتهای تکنولوژیکی در ابزارآلات تحقیقاتی در حوزه سلولهای بنیادی، افزایش مصرف‌کنندگان نهایی.

از نظر نوع سلول مورد استفاده، این بازار به سلولهای بنیادی بالغین و سلولهای بنیادی جنینی انسان طبقه‌بندی می‌شود؛ سلولهای بنیادی بالغین بیشترین سهم را در این حوزه در سال 2017 داشته است.

عوامل کلیدی رشد این بخش شامل افزایش تعداد فعالیتهای تحقیقاتی مبتنی بر سلولهای بنیادی بالغین و مقررات کمتری است که برای تحقیقات سلولهای بنیادی بالغین در مقایسه با تحقیقات سلولهای بنیادی جنینی انسان وجود دارد.

براساس محصولات و خدمات، این بازار به ابزارها، کیتها و خدمات طبقه‌بندی شده که بخش ابزار و تجهیزات بیشترین سهم را در این حوزه در سال 2017 داشته است؛ برخی از عوامل اصلی رشد این بخش شامل نوآوریهای تکنولوژیکی در زمینه ابزارها و تجهیزات سلولهای بنیادی و افزایش تعداد فعالیتهای پژوهشی مرتبط با سلولهای بنیادی است.

از لحاظ فعالیتهای کاربردی، بازار به بخشهای پزشکی بازساختی و توسعه درمانهای جدید؛ کشف و توسعه داروهای جدید و تحقیقات بالینی تفکیک می‌شود که بخش پزشکی بازساختی و توسعه درمانهای جدید بیشترین سهم از بازار جهانی را در سال 2017 به خود اختصاص داده است.

تقاضای روزافزون برای استفاده از سلولهای بنیادی و توسعه انواع مختلف درمانهای سلولی و رشد صنعت پزشکی بازساختی در سراسر جهان از عوامل مؤثر بر این بخش بازار است.

براساس کاربر نهایی، بازار سلولهای بنیادی به شرکتهای زیست دارویی و بیوتکنولوژی و مؤسسات تحقیقاتی تقسیم می‌شود که شرکتهای زیست دارویی و بیوتکنولوژی بیشترین سهم از بازار را در سال 2017 داشته‌اند؛ این بخش به دلیل افزایش تقاضا برای درمانهای نوین و پیشرفته دارویی و افزایش شرکتهای زیست دارویی و بیوتکنولوژی در سراسر جهان پیشرفت خواهد کرد.

بر اساس منطقه، بازار سلولهای بنیادی به بازارهای امریکای شمالی، اروپا، آسیای شرقی و سایر نقاط جهان تقسیم می‌شود؛ امریکای شمالی در سال 2017 در بیشترین سهم را در بازار داشته است.

سهم بزرگی از بخش جغرافیایی به عوامل متعددی از جمله افزایش بروز بیماریهای مزمن و بهبود زیرساختهای تحقیقاتی در زمینه علوم زیستی در مناطق مربوط خواهد شد.

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,24,1313/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سلول‌های بنیادی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سلول های بنیادی سلول های بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۱۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟

یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدودها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

مرتضی افقه استاد اقتصاد و کارشناس مسائل اقتصادی در تسنیم با بیان اینکه اقتصاد کشور به میزان فروش نفت؛ ارتباطات خارجی و مسائل سیاسی وابسته است، اظهارداشت: هر تحول سیاسی که منجر به تغییر در روابط خارجی و تجارت شود بر بازار ارز اثر می‌گذارد.

وی افزود: درگیری‌های سیاسی ایران و همچنین تنش‌های منطقه باعث افزایش انتظارات تورمی و در نهایت رشد نرخ ارز شد؛ اما زمانی که مردم و فعالین اقتصادی از کاهش تنش و شوک‌ها سیاسی اطمینان پیدا کردند نرخ ارز روند نزولی خود را آغاز کرد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدودها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

وی افزود: افزایش یا کاهش نرخ ارز در بلند مدت به احتمال وقوع یا عدم وقوع شوک‌های سیاسی بستگی دارد، البته خوشبختانه طبق گزارش‌های اعلام شده از سوی مراجع رسمی فروش نفت افزایش یافته؛ بنابراین دست بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز باز است.

افقه بیان کرد: بانک مرکزی در سمت عرضه با مشکلی مواجه نیست؛ بنابراین می‌تواند سیاست‌های مناسبی را در بازار ارز اتخاذ کند؛ البته هم‌اکنون نیز با اقدامات خوب بازارساز و کاهش تنش‌های سیاسی شاهد اُفت قیمت دلار هستیم.

این استاد دانشگاه درباره نقش دلالان و سفته بازان در افزایش نرخ ارز در یک ماه گذشته گفت: زمینه فعالیت سفته بازان و سوداگران با رخ دادن تنش و شوک‌های سیاسی بیشتر می‌شود یعنی زمانی که ایران با مسائل سیاسی رو به رو است عده‌ای از این فضا برای دلالی و بالا بردن نرخ ارز به منظور به دست‌آوردن عایدی استفاده می‌کنند؛ بنابراین 

دیگر خبرها

  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارزخواری مونتاژکاران خودرو
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • تثبیت قیمت نفت در پی مذاکرات آتش‌بس در خاورمیانه
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟