Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

مجید کیهانی در مورد رکوردهای ورزشکاران برای بازی‌های آسیایی اظهار داشت: تا هفته آینده رکوردهای ورودی جاکارتا اعلام می‌شود و هر کسی که مدعی است باید این رکوردها را به ثبت برساند، البته این موضوع استثنا هم دارد و اگر کسی در چارچوب رنامه‌های فدراسیون عمل نکند، امکان ندارد او را اعزام کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر کسی می‌خواهد باشد، شایسته‌ها را اعزام می‌کنیم و اصلاً‌ نگاه صنفیتی و حمایتی نداریم. به عنوان مثال هیچ وقت دختری را اعزام نمی‌کنیم که رکوردهایش خوب نیست، چون ابتدا خودش آسیب می‌بیند.

وی ادامه داد: فعلا 10 نفر را برای اعزام در نظر داریم، اما سهمیه 16 نفر را گرفته ایم و احتمالا 12 نفر نهایی شوند. محدودیتی نداریم و همه چیز بستگی به دو ماه آینده برای کسب سهمیه دارد. اصلا بحث دختر و پسر نداریم و مثلا توکلی 185 بپرد مگر می توانیم او را کنار بگذاریم؟ هر کسی خوب بود ما دنبالش می دویم.
رئیس فدراسیون دوومیدانی در مورد کسب مدال عنوان کرد: گفتیم شانس سه مدال (یک طلا، یک نقره و یک برنز) داریم و به کمیته هم اعلام کرده ایم. باید با جرات بگویم که تاکنون چنین شرایطی برای تیم ملی دوومیدانی به وجود نیامده بود و همه در بهترین شرایط تمرین می کنند. تفتیان گفته حریفانش با مربیان آمریکایی تمرین می کنند و ما هم اعلام کردیم حاضر است با جنت لی بردلی که به ایران آمده است کار کند که خودش قبول نکرد! رکوردها و شرایط تمرینی او در حال حاضر با برترین های آسیا برابری می کند و بنابراین نباید چنین صحبت هایی انجام شود، چون ما تمام تلاش مان را می کنیم.

وی ادامه داد: سایر نفرات هم همه مربی دارند که اکثرا هم خارجی است. هندوانه در بسته به جاکارتا نمی بریم و همه باید خود را ثابت کرده و به فدراسیون تحمیل کنند. در مورد یکی دو نفر مردد هستیم که امیدوارم تا بازی ها به شرایط بهتری برسند. هزینه آماده سازی تیم ملی در هر ماه بالای 50 هزار دلار است و هزینه های ملی پوشان تا پایان اردیبهشت تامین شده است. فدراسیون پاداش محور است. در جاکارتا به مربیانی که شاگردان شان مدال بگیرند، پاداش می دهیم و پاداش ورزشکار را هم که کمیته می دهد. واقعا خیال مان راحت است که برای ملی پوشان کم نگذاشته ایم و ادعا می کنیم با برترین کشوهای آسیایی برابر می کنیم.

کیهانی با تاکید بر اینکه دیگر زمان ورزشکار سالاری تمام شده است، گفت:  در دو سال گذشته برخی مواقع قاطعانه عمل کردیم و جلوی خیلی از موارد را گرفتیم. برخی ورزشکاران به وزارت ورزش رفتند و اعتراض داشتند، اما ما این مسائل را نپذیرفتیم و الان به شرایطی رسیده ایم که دیگر کسی نمی تواند برای فدراسیون تصمیم بگیرد. سازمان تیم های ملی ترکیب خوبی دارد و همه کارشناس هستند و نظرات خوبی داده می شود. جلسات طولانی داریم و روی همه نفرات کار می کنیم.

وی درباره مربیان تیم های ملی گفت: مربی آمریکا سابقه خوبی دارد و سرمربی قطر و عربستان بوده است. 20 نفر به صف ایستاده اند که با او کار کنند. از قاسمی و خدیور و محبی راضی است امیدوارم با او به نتایج خوبی بگیریم. سعی می کنیم برای بانوان هم یک مربی پرتاب چکش خارجی بیاوریم. ریحانه آرانی شرایط خوبی دارد و می تواند حرف هایی برای گفتن داشته باشد.
وی ادامه داد: سه لیگ طلایی است و نهادینه شده است. لیگ پویا برای جوانان طراحی شده است. در رده های پایه شرایط خوبی داریم و ورزشکاران آینده داری امید ما را زیاد کرده اند. در پرتاب دیسک نفری داریم که رکورد 60 متر را به ثبت رسانده است. لیگ منطقه ای هم طراحی شده است و دوومیدانی باید در استانها جریان داشته باشد. کشور را به 6 منطقه استانی تقسیم کردیم و مرحله به مرحله در هر استان مسابقه برگزار می کنیم.
وی در پایان در مورد اینکه برای پرچمداری در جاکارتا گزینه ای دارید یا خیر، گفت: حق دوومیدانی پرچمداری بازی های آسیایی است و تمام تلاش مان را برای این کار می‌کنیم.
انتهای پیام/س

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۲۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • احتمال ثبت‌نام عمره در ماه‌های آینده
  • ◄ مرگ در جاده ترانزیتی پل فیلهان ممسنی پل رستم جولان می دهد
  • دلیل خشم آلگری: در این وضعیت ریسک نکنید
  • نشست پریچهره با رئیس کنفدراسیون سپک تاکرای آسیا
  • جلسه‌ای مهم برای سپک تاکرا ایران/ تهران میزبان قهرمانی آسیا شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • پدری در فهرست فروش، عقل‌مان را از دست نداده‌ایم!
  • دیدار وزرای خارجه ایران و اندونزی در بانجول
  • حضور میرشاد ماجدی در جلسه ای اف سی