Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد طحان‌پور رئیس اتحادیه لوازم خانگی تهران در گفت‌وگو با خبرنگار بازرگانی فارس در خصوص کمبود کالا در بازار و تعطیلی واحدهای صنفی بر اثر جهش ارز گفت: خوشبختانه نابسامانی بازار ارز در ماه کسادی بازار و انبار گردانی شرکت‌های لوازم خانگی اتفاق افتاد.

وی گفت: بخشی از فروردین ماه به دلیل تعطیلات نوروز تعطیل است و شرکت‌های لوازم خانگی در این ماه کالا به بازار عرضه نمی‌کنند در حالی که اگر جهش ارزی در خرداد ماه صورت می‌گرفت قطعا تاثیرات بسیار بیشتری بر بازار لوازم خانگی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه در تماس با شرکت‌های مختلف علت عدم عرضه لوازم خانگی به بازار  پیگری شده است، گفت: 80 درصد از شرکت‌ها  لوازم خانگی علت عرضه نکردن لوازم خانگی  به بازار را انبارگردانی عنوان کرده‌اند و با اتمام این کار و بستن حساب‌های سالانه فعالیت خود را از ابتدای اردیبهشت آغاز می‌کنند.

* عرضه لوازم خانگی به بازار از اول اردیبهشت

رئیس اتحادیه لوازم خانگی با بیان اینکه نگرانی در رابطه با این موضوع وجود ندارد، گفت: این شرکت‌های لوازم خانگی اعلام کرده‌اند که در اواخر هفته آینده و نهایتا اول اردیبهشت اجناس خود را به بازار عرضه می‌کنند. 

وی افزود: با اعلام معاون اول رئیس جمهور در خصوص دلار 4200 تومان قطعا آرامش بیشتری به بازار بر می‌گردد.

طحان‌پور اظهار داشت: البته شرکت‌های تولید‌کننده لوازم خانگی از وزارت صنعت، معدن و تجارت برای افزایش 10 درصدی قیمت درخواست داشته‌اند و به همین دلیل هنوز معلوم نیست که کالای جدید با قیمت سال 96 به بازار عرضه شود و یا 10 درصد افزایش قیمت داشته باشد. 

وی با بیان اینکه التهاب بازار ارز هم تا حدودی بازار لوازم خانگی را ملتهب کرده است، گفت: اما هیچ واحد صنفی تعطیل نشده است و یا از عرضه کالا امتناع نمی‌کنند فقط ممکن است کالای مورد تقاضا را در انبار نداشته باشند که با عرضه کالا از ابتدای اردیبهشت ماه توسط شرکت‌های لوازم خانگی این موضوع رفع خواهد شد. 

رئیس اتحادیه لوازم خانگی بیان داشت: اگر با آغاز اردیبهشت ماه مشاهده شود که شرکت‌های لوازم خانگی به بازار اجناس خود را عرضه نمی‌کنند قطعا از طریق تعزیرات و سازمان بازرسی وارد عمل خواهیم شد اما اکنون مشکل خاص وجود ندارد.

* جهش نرخ ارز برای تولیدکنندگان لوازم خانگی نگران‌کننده است

وی با بیان اینکه جهش نرخ ارز بازار لوازم خانگی را دچار بهم‌ریختگی کرد، گفت: با این افزایش‌ها نرخ ما بیش از اینکه نگران قیمت واردات لوازم خانگی باشیم نگران تولید لوازم داخلی بودیم زیرا بخشی از مواد اولیه کارخانه‌های تولید لوازم خانگی از طریق واردات تامین می‌شود و مواد اولیه هم ارز بر است. 

به گزارش فارس: مشاهدات خبرنگار فارس از بازار لوازم خانگی نشان می‌دهد که به دلیل بازار ملتهب ارز خرید و فروشی در واحدهای صنفی لوازم خانگی صورت نمی‌گیرد و به دلیل معلوم نبودن قیمت‌ها فروشندگان از عرضه کالا به متقاضیان خودداری می‌کنند. 

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۳۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت

به گزارش خبرآنلاین ، دنیای اقتصاد نوشت: تحلیلگران ۳عامل مختلف سیاسی-اقتصادی را به‌عنوان محرک‌های کاهشی نرخ ارز مطرح می‌کنند.

نخست کاهش سطح ریسک‌های سیاسی، دوم وجود احتمالاتی مبنی بر شروع مذاکرات هسته‌ای و سوم اخبار مثبت درآمدهای نفتی.

نرخ دلار آزاد در حال ادامه دادن به روند کاهشی خود است. تحلیلگران 3 عامل مختلف را برای توجیه این روند کاهشی ارائه می‌دهند. خروج ریسک‌های غیراقتصادی از بازار، خبرهای جسته‌وگریخته مبنی بر مذاکرات هسته‌ای و آمار خوب صادرات نفتی این عوامل را تشکیل می‌دهند. دلار در بازار دیروز به مرز کانال‌های 61 و 62هزار تومانی رسید. روند کاهشی بازار ارز تشدید شد.

دلار در بازار روز گذشته از کانال 63 خارج شد و سطوح قیمتی کانال 62 را نیز پشت سر گذاشت. بسیاری از تحلیلگران ارزی روند نرخ دلار در سال جدید را با مدت مشابه سال گذشته مقایسه می‌کنند.

در بازار ماه‌های ابتدایی سال گذشته نیز قیمت شاخص‌های ارزی پس از یک دوره نوسانات افزایشی دچار افت شد و پس از آن به ثبات رسید. به‌طور مثال نوسانات افزایشی و کاهشی دلار در سال گذشته تا روزهای ابتدایی تابستان به طول انجامید و پس از آن قیمت اسکناس آمریکایی زیر سقف 50 هزار تومانی به ثبات نسبی رسید.

علل آغاز روند افزایشی در سال جدید عمدتا به سیگنال‌های منفی و ریسک‌های سیاسی باز می‌گردد. این موارد با تشدید انتظارات تورمی سبب ایجاد تقاضای کاذب در بازار شد و قیمت‌ها را افزایش داد. اما تحلیلگران فشار کاهشی روزهای اخیر بازار را متشکل از 3 نیرو می‌دانند. نیروی نخست؛ کاهش سطح ریسک‌ها و سیگنال‌های منفی مذکور است. پس از اتمام درگیری‌های منطقه‌ای و کمرنگ شدن احتمال گسترش این درگیری‌ها هیجانات موجود در بازار نیز تخلیه و زمینه افت نرخ در بازار سکه و ارز فراهم شد. عامل دومی که تحلیلگران از آن به عنوان نیروی کاهشی یاد می‌کنند سیگنال‌های مثبت، اما غیررسمی در رابطه با مذاکرات هسته‌ای است و آخرین عامل که برخی آن را به‌واسطه اثرگذاری برطرف عرضه مهم‌ترین عامل می‌دانند، مساله افزایش درآمدهای نفتی است که هم رسانه‌های خارجی و هم برخی از مقامات رسمی از آن خبر می‌دهند. بازار ارز تهران در روز گذشته با توجه به موارد ذکر شده افت قیمت‌های نسبتا شدیدی را تجربه کرد. هر برگ دلار آزاد در بازار روز گذشته با افت هزار و 450 تومانی خود در رقم 62 هزار تومان به فروش رسید. البته گفتنی است که نرخ ارز مذکور در بازار فردایی عصر دیروز وارد کانال 61 هزار تومانی شد. یورو و پوند نیز در بازار دیروز به ترتیب هزار و 500 و هزار و 620 تومان کاهش یافتند. 23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900409

دیگر خبرها

  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بازار میوه‌های نوبرانه تا پایان اردیبهشت به ثبات می‌رسد
  • قیمت سکه امروز ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ریزش سنگین ارز/احتمال بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزاری تقویت شد
  • قیمت سکه امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت طلا امروز ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خبر احتمال مذاکرات هسته ای،قیمت دلار را در بازار تهران ریخت
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳