Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@02:32:07 GMT

شهر پایدار با انرژی تجدیدپذیر

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۱۵۴۸۹

شهر پایدار با انرژی تجدیدپذیر

شهرهای جهانی در حال انتقال انرژی های تجدیدپذیر هستند و داده های جدید نشان داده است که هم اکنون ۱۰۲ شهر در جهان حداقل ۷۰ درصد از برق خود را از راه انرژی‌های تجدید پذیر تامین می‌کنند و خوشبختانه این عدد در حال افزایش است.

به گزارش ایمنا، تجزیه و تحلیلهای ارائه شده توسط موسسه غیر انتفاعی CDP نشان می دهد که در حال حاضر ۴۳ شهر در حال راهبری جنبش «۱۰۰ درصد تجدیدپذیر» هستند که اکنون به سرعت رو به گسترش است و از این طریق نقش حیاتی خود را در پیشرفت گذار جهانی انرژی ایفا می‌کنند؛ شهرهایی مانند ریکیاویک در ایسلند و بازل در سوئیس که هر دو از سطح بالایی از انرژی‌های آبی بهره مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برلینگتون در ایالت ورمونت ایالات متحده آمریکا نیز تمام انرژی‌های خود را از راه باد، خورشید، زیست توده و انرژی آبی به دست می آورد.

رییس گروه موسسه غیر انتفاعی CDP تاکید می‌کند که این اتفاق بسیار خوش یمن و مهم است، زیرا بیش از دو سوم گازهای گلخانه ای در شهرها تولید می شود.

میرو وینبرگر، شهردار برلینگتون نیز معتقد است که انرژی‌های تجدید پذیر اقتصاد کشورها را پایدارتر می‌کند و یک مکان سالم برای کار و زندگی شهروندان فراهم می‌آورد. در حال حاضر بیش از هشت میلیون نفر در بخش انرژی ‌های تجدیدپذیر مشغول به کار هستند که نشان‌دهنده رشد پایدار مشاغل تجدیدپذیر در تقابل کامل با بازار کار نه چندان مطلوب دیگر بخش ‌های انرژی است. ما باید دیگر شهرهای جهان را تشویق کنیم تا مسیر نوآورانه را در پایدار کردن انرژی تجدید پذیر دنبال کنند.

در حال حاضر آمارها حاکی از آنند که ۲۷۵ شهر در جهان از نیروی برق آبی استفاده می کنند، ۱۸۹ باد و ۱۸۴ نفر از فتوولتائیک خورشیدی استفاده می کنند. ۱۶۴ شهر دنیا نیز  استفاده از زیست توده ها را در پیش گرفته اند.

منبع: شهر نوشت

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد

مدیرعامل آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: بیش از ۲ کیلومتر از خطوط ۸ اینج آبرسانی شهر و روستاهای لیکک تعویض شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از لیکک، امید صالحی در حاشیه بازدید از پروژه اصلاح و توسعه آب در شهرستان بهمئی اظهار داشت: فرسودگی بالای 50 درصو خطوط و شبکه های انتقال آب شرب در استان همچنان هم یکی از چالش های جدی ما به شمار می رود و هزینه و وقت زیادی از ما می‌گیرد. 

وی عنوان کرد: یکی از برنامه‌های ما، اصلاح و بهسازی خطوط انتقال و شبکه های آب بوده است، بیش از 50 کیلومتر در یاسوج با اعتبارات تخصیص شده از محل سفر ریاست جمهوری اصلاح شد، 107 روستا نیز از محل اعتبارات جهاد سازندگی با اعتباری بالغ بر 220 میلیارد تومان اصلاح شد که عملکرد ما در این زمینه رتبه 2 استان در کشور را به همراه داشت.

صالحی افزود: در یاسوج برای مدیریت شکستگی ها شیرهای فشارشان نصب کردیم و بزودی نیز 12 شیر فشارشکن خریداری و نصب می‌کنیم تا حجم و تعداد شکستگی ها کاهش پیدا کند.

مدیرعامل آبفای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در سایر شهرها نیز به فراخور بودجه و گاهاً از محل اعتبارات داخلی و درآمد شرکت عملیات اصلاح و توسعه را انجام دادیم، نمونه آن در گچساران و باشت اتفاق افتاد.

صالحی خاطرنشان کرد: شهر لیکک و روستای اقماری آن مدت ها بود از فرسودگی رنج می‌برد و هدر روی ها باعث می‌شد مخازن آب به درستی آبگیری نشود، به همین دلیل کمبود آب به ویژه در فصل تابستان رخ می‌داد و مردم نیز گلایه مند می‌شدند.

وی ادامه داد: برای حل این مشکل در یک عملیات جهادی در 25 روز، 2 کیلومتر از خطوط انتقال در مسیر 7 ایستگاه پمپاژ تعویض شد، با این اقدام از هدر روی معادل 45 لیتر بر ثانیه جلوگیری شد و آب شرب 25 هزار نفر در شهر لیکک و 10 روستای این منطقه پایدار شد.

صالحی ابراز کرد: ین پروژه از محل اعتبارات و داشته های داخلی شرکت اجرا و بالغ بر 70 میلیارد ریال نیز صرفه جویی در مصرف اعتبارات محقق شد. با حذف هدر روی ها فرصت خاموشی به 3 ایستگاه پمپاژ داده می‌شود که با توجه به اهمیت پایداری برق در این منطقه گرمسیری، گامی مهم برای حراست از انرژی حیاتی برق نیز هست.

رئیس هیئت‌مدیره آبفا در پاسخ به سؤالی در خصوص ادعای برگشت اعتبارات این شرکت گفت: در طی یکسال اخیر بیش از 465 میلیارد تومان جذب اعتبار داشتیم و مستمراً با همکاران به دنبال جذب اعتبارات از محل های مختلف در تهران هستیم، حتی به سازمان مدیریت و برنامه ریزی نیز اعلام کرده ایم با توجه به وجود صورت وضعیت های مثبت و متعدد، آمادگی جذب اعتبارات سایر دستگاه ها را نیز داریم. در این شرایط و با توجه به اینکه برگشت اعتبارات در پایان سال مالی که انتهای تیرماه است، پرداختن به این ادعا نادرست و عاری از حقیقت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آئین تجدید میثاق با شهید والامقام «مرتضی غلامی» درگناوه
  • مراسم تجدید میثاق با شهید «مرتضی غلامی» در گناوه برگزار شد
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • پیش بینی جوی پایدار برای فارس
  • آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • تجدید خاطره با «جاده‌های سرد» در تلویزیون
  • عزیمت مادران و دختران اصفهانی برای تجدید پیمان با سردار دل‌ها به کرمان
  • تجدید خاطره با «جاده‌های سرد»/«مصلحت» به تلویزیون رسید