Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - معاون امور اجتماعي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي در نشست مجمع سلامت استان که با حضور استاندار تهران برگزار شد،با بيان اينکه از مهمترين برنامه هاي وزارت بهداشت درسال 97 ايجاد کانون هاي سلامت در محلات است گفت: اقدامات حوزه سلامت در استان تهران الگويي براي ساير استانها است و با شناسايي موضوعات مربوط به حوزه بهداشت و درمان و همراهي مردم اقدامات موثر دراين زمينه انجام مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا ، نشست هماهنگي مجمع سلامت استان تهران با حضور محمدحسين مقيمي استاندار تهران،محمدهادي ايازي معاون امور اجتماعي وزارت بهداشت،شکراله حسن بيگي معاون سياسي و اجتماعي استانداري تهران،عيسي فرهادي فرماندار تهران،فرزانه مروستي سرپرست دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري و جمعي از رؤساي دانشگاه هاي علوم پزشکي برگزار شد.در اين جلسه موضوع شکل گيري مجمع سلامت استان تهران که با رياست استاندار تهران تشکيل مي شود،در دستور کار قرار گرفت.
ايازي معاون امور اجتماعي وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکي در اين نشست با بيان اينکه از مهمترين برنامه هاي وزارت بهداشت درسال 97 ايجاد کانون هاي سلامت در محلات است گفت: اقدامات حوزه سلامت در استان تهران الگويي براي ساير استانها است و با شناسايي موضوعات مربوط به حوزه بهداشت و درمان و همراهي مردم اقدامات موثر دراين زمينه انجام مي شود.
وي افزود: با شکل گيري کانون سلامت محلات کارگروه هايي با موضوعات مربوط به ديابت،مراقبت هاي مادر و کودک،سالمندان، معلولان و ساير موضوعات براي آگاهي رساني و پيشگيري از بيماري ها براي شهروندان فعال مي شود.
معاون امور اجتماعي وزارت بهداشت و درمان همکاري دستگاه هاي حاکميتي،مردم و اساتيد و فرهيختگان را سه ضلع اصلي در شکل گيري مجموعه هاي آموزشي سلامت در محلات برشمرد و تصريح کرد: مجمع سلامت در سطح شهرستان ها نيز تشکيل مي شود که مشارکت ساختارمند و بين بخشي از اولويت هاي شکل گيري آن است.
وي از آماده سازي مقدمات شکل گيري مجمع سلامت استان تهران با همکاري جدي دستگاه ها و مديران خبر داد.
گفتني است؛نخستين مجمع سلامت استان تهران سوم ارديبهشت ماه سالجاري در سالن همايش هاي رازي به رياست استاندار تهران و با حضور مديران دستگاه ها و مسئولان حوزه بهداشت و درمان استان برگزارمي شود.
در اين مجمع مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان و ترسيم اولويت هاي اين بخش در استان مطرح مي شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۶۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان

زهرا سید معلمی مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت اظهار کرد: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری‌های دهان و دندان می‌تواند تاثیراتی در بیماری‌های دیگر داشته باشند و همین‌طور برخی بیماری‌های جسمی نیز می‌تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری‌های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن‌ها می‌تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری‌ها می‌پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می‌کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می‌شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهاد‌های مردمی و سایر نهاد‌های دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهاد‌ها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می‌شود که چه کمک‌هایی می‌توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • ایران در سایه تهدید بحران سالخوردگی
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن