Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-29@03:33:01 GMT

نجات فایل‌های شخصی در تلگرام

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۱۸۱۲۸

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از مهر،چندسال پیش بود که با فیلتر پیام رسان وایبر، موج زیادی از کاربران ایرانی  به سمت پیام رسان تلگرام مهاجرت کردند. خیلی زود تلگرام به یک برنامه پراستفاده در گوشی های تلفن همراه تبدیل شد و با اضافه شدن امکاناتی مثل ایجاد گروه و کانال و تبدیل شدن به مرجع خبری رسمی و غیر رسمی، کاربران آن بیشتر و بیشتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما حالا این پیام رسان به هزار و یک دلیل ممکن است از دسترس خارج شود و این روزها دغدغه کاربران تلگرام بجز اینکه دوباره به کجا مهاجرت کنند، این است که این حجم از متن، عکس، صوت و ویدئوهایی را که در این سالها ذخیره کرده اند و خیلی از آنها برایشان مهم است چطور و کجا ذخیره کنند.اگر شما هم از آن دسته کاربران تلگرام هستید که هر روز با استرس نبودن این پیام رسان و از دست رفتن اطلاعات خود از خواب بلند می شوید، این گزارش را که درباره نحوه بک آپ گرفتن از اطلاعات تلگرام است، از دست ندهید.

 

تلگرام وب، حلال مشکلات

بسیاری از تنظیمات پیام رسان تلگرام مثل پاک کردن اکانت از طریق تلگرام وب امکان پذیر است. برای دسترسی به تلگرام وب آدرس web.telegram.org  را در مرورگر وارد کنید. در قسمت کشور هم اسم ایران و در قسمت شماره، شماره تلفن همراهتان را وارد کنید. کد فعالسازی که برایتان پیامک می شود هم باید در قسمت بعدی وارد کنید.

حالا صفحه ای درست شکل تلگرام دسکتاپ در قالب مرورگر برایتان باز می شود که همان تلگرام وب است. هر مکالمه ای که قصد ذخیره کردن آن را دارید باز کنید و کلیدهای ترکیبی ctrl+P را فشار دهید. در پنجره پرینت مرورگر که باز می شود هم می توانید متن چت های تلگرامی خود را روی کاغذ پرینت بگیرید و هم به صورت PDF ذخیره کنید.

 

پوشه تلگرام خود را ذخیره کنید

عکس، فیلم، صدا و اسناد تلگرام شما هم قابل حفظ کردن است. اما این بار باید سراغ File Manager گوشی خود بروید. در این قسمت پوشه ای به اسم Telegram هست که چهار پوشه مجزا شامل عکسها، ویدئوها و صداها و اسنادی است که در تلگرام آنها را دانلود کرده اید.

برای بکآپ گرفتن از آنها روی آیکن سه نقطه در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و گزینه Copy را بزنید.

حالا هر پوشه ای که می خواهید که از آن بکآپ بگیرید را انتخاب کنید و دوباره گزینه Copy را انتخاب کنید. بسته به اینکه می خواهید پوشه را در کدام قسمت گوشی ذخیره کنید، به آن قسمت بروید و Ok یا Paste را انتخاب کنید.

در مدل های مختلف گوشی های اندروید ممکن است این گزینه ها کمی متفاوت باشد.

ممکن است بخواهید این کار را با نسخه ی دسکتاپ تلگرام انجام دهید. برای این کار سراغ My Computer بروید و وارد پوشهDownload شوید. در این پوشه فایلی به اسم Telegram Desktop  هست که همان فایل های صدا، تصویر، ویدئو و اسناد را دارد. بک آپ گرفتن از تلگرام دسکتاپ به راحتی کپی-پیست کردن همین فایل در محل مورد نظر خودتان است.

البته تعداد صفحاتی که می خواهید ذخیره کنید محدود است و برای ذخیره چت های قبلی باید صفحات مربوط به آن را باز کنید و دوباره کلیدهای ترکیبی قبلی را فشار دهید.

 

دوستانتان را گم نکنید

در بسیاری از گروه های تلگرامی مخصوصا سوپرگروه ها با افرادی آشنا هستیم که به شماره آنها دسترسی نداریم و در صورت فیلتر شدن تلگرام راه ارتباطی ما با آنها بسته می شود.

راه حلی وجود دارد که می شود از مخاطبین تلگرام هم بکآپ گرفت اما اگر این مخاطبین برایتان مهم هستند این روش را امتحان کنید چون کمی تا قسمتی پیچیده است!

اول از همه شما باید مخاطبین تلگرام را در قسمت مخاطبین گوشی خود مشاهده کنید تا بتوانید از آنها بکآپ بگیرید. برای این کار به قسمت Contact و Setting گوشی خود بروید وگزینه Export را انتخاب کنید. با این کار از همه مخاطبین گوشی خود بکآپ گرفته اید.

حالا دوباره بعد از Contact و Setting این بار به قسمت Contact  to display  بروید. در اینجا اگر همه مخاطبین روی گوشی هستند گزینه device و اگر سیم کارت ذخیره هستند گزینه sim card را انتخاب کنید. اگر هم بخشی از مخاطبین روی هرکدام ازین دو مورد ذخیره هستند تیک دو گزینه را بزنید.

حالا باید همه مخاطبین را پاک کنید. نگران نباشید چون در ابتدای کار یک بار از همه آنها بکآپ گرفته اید. بعد از پاک کردن تمام مخاطبین شما به جز مخاطبین پیام رسان ها از جمله تلگرام حذف می شوند. برای اینکه فقط مخاطبین تلگرام را ببینید، بهقسمت Contact  to displayبروید و تیک گزینه تلگرام را برنید. حالا نوبت آن است که با روش اول یعنی Contact و Setting و بعد هم Export از مخاطبین تلگرام بکآپ بگیرید.

در آخرین مرحله هم به قسمت contact/setting/export and import بروید و مخاطبینی که اول کار از آنها بکآپ گرفته بودید را برگردانید.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۸۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»

مشکل فنی «هفت» و پخش‌نشدن قسمت جدید این برنامه تلویزیونی ما را به‌یاد این نکته انداخت که مدیریت کنداکتور هم برای چینش ترکیب برنامه‌ها و سریال‌ها اهمیت دارد و هم شرایطی که جلوی پخش نامنظم و اصطلاحاً بدقولی کنداکتوری را بگیرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدیریت کنداکتور تلویزیون مقوله‌ای است که از هر جهت اهمیت دارد، روزی برای چینش ترکیب پخش سریال‌ها و برنامه‌ها این مدیریت ضرورت دارد و روزی هم برای جلوگیری از بدقولی کنداکتوری، این مدیریت لازم است، البته این بدقولی‌ها مسبوق به سابقه بوده که بارها سریال بدقولی‌های تلویزیون را برای پخش سریال و برنامه حتی حضور مجری‌ای خاص اتفاق افتاده است.

روزی سریالی به‌نام «دودکش2» که علی‌رغم پخش گسترده اخبار رسانه‌ای‌اش، روی آنتن نرفت و بحث مراحل پس‌پروداکشن را عنوان کردند، یا بارها سریال‌هایی که از شبکه سه سیما پخش می‌شد عوامل آن به پخش نامنظم قسمت‌هایشان اشاره می‌کردند که آخرین آن به سریال «بیست‌کویید» برمی‌گردد،
یا زمانی که مجموعه کلبه عموپورنگ پخش می‌شد این اعتراضات را نسبت به پخش نامنظم این مجموعه نمایشی داشتند. این بار بدقولی کنداکتوری گریبان برنامه «هفت» را گرفت و شب گذشته علی‌رغم اعلام گسترده بازگشت «هفت» به کنداکتور پخش شبکه نمایش با اعلام مشکل فنی قسمت جدید این برنامه تلویزیونی روی آنتن نرفت.

«هفت» از فردا به آنتن بازمی‌گردد

پیش از این یک بار دیگر هم پخش برنامه «هفت» به‌دلیل مشکلات فنی به سرانجام نرسیده بود، اما پیگیری‌ها نشان می‌دهد همه‌چیز آماده و مهیای پخش قسمت جدید بوده است اما یک مشکل فنی باعث شده است با وجود تمام تلاش افراد حاضر در استودیو، برنامه امکان پخش پیدا نکند.

با این اوصاف، عدم پخش به‌دلیل مشکل فنی یا در مورد سریال‌ها نرسیدن به‌علت گذراندن مراحل پس‌پروداکشن و بازتدوین توجیه مناسبی برای احقاق حق مخاطب تلویزیون نیست. شاید مخاطبان قدری به عقب بروند یاد سریال «رعد و برق» مجری برنامه «هفت» بیفتند که چند سال پیش در ماه رمضان قسمت اول آن روی آنتن رفت و بقیه را به‌دلیل مشکلات تدوین و مراحل فنی سریال به زمانی دیگر موکول کردند. این سریال بالأخره با تمام نقاط ضعف خودش روی آنتن رفت اما تبدیل به مصداقی بارز برای بدقولی کنداکتور تلویزیون شد.

به‌نظر می‌رسد تلویزیون کنار مدیریت درست کنداکتوری برای چینش سریال‌ها و برنامه‌ها به رسیدن به یک کنداکتور منظم و جلوگیری از بدقولی در پخش نیاز مبرم دارد. علی‌رغم اینکه شاید این نکته را هم بتوان درنظر گرفت که مشکلات فنی باعث شده باشد یک برنامه و یا سریالی در موعد مقرر اعلام‌شده روی آنتن نرود اما توجه به زمان مخاطب از هر نکته‌ و توجیه قابل‌قبولی هم مهمتر است.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد برنامه «هفت» که در چند سال اخیر نتوانسته است همچون گذشتۀ خود موفق و پرمخاطب باشد جمعه هفته آینده به آنتن خواهد آمد.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • ضرورت اقناع سازی مخاطبین در خصوص فرزندآوری توسط رسانه‌ها
  • داستان شفافیت؛ قسمت اول
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • بدقولی کنداکتوری تلویزیون این بار با برنامه «هفت»
  • عکس | واکنش بازیگر نقش روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • عکس| واکنش بازیگر روناک به قسمت آخر سریال نون خ
  • نبض قیمت مسکن شمال شهر
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • تراکتور به شدت تشویق شد
  • استقبال مخاطبین سینما از «مست عشق»