Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، عباس مشیریان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه مبارزه با سن غلات در دو بخش مبارزه با سن مادری و پوره انجام می‌شود گفت : در حال حاضرمبارزه با سن مادری در سطح اراضی این استان در حال انجام است.

وی با اشاره به ریزش زودهنگام سن با توجه به شرایط اقلیمی در سال زراعی کنونی  گفت : اولین اقدامات مقابله ای با این آفت در شهرستان سمنان و سرخه قبل از سال جدید و در شهرستان های گرمسار و آرادان از اوایل فروردین امسال مبارزه با سن مادری در سطح مزارع گندم آغاز و همچنان ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان مبارزه اصولی با آفات در سن مادری و پوره را از اولویت برنامه‌های سازمان حفظ نباتات استان سمنان دانست و گفت: بر این اساس و در راستای حفاظت از محصولات کشاورزی استان کارشناسان حفظ نباتات طرح‌های مبارزه با این آفات را در زمان مناسب اجرا می‌کنند.

مشیریان با اشاره به اینکه گرمسار، آرادان و سمنان در مقایسه با سایر شهرستان‌های استان بیشترین سطح مبارزه را به خود اختصاص دادند اضافه کرد: در شهرستان گرمسار در سطح 4 هزار هکتار عملیات مبارزه با سن مادری انجام شده است.

وی به میزان سطح مبارزه با سن مادری در اراضی زیر کشت گندم در شهرستان آرادان اشاره کرد و گفت: در آرادان میزان مبارزه با آفت سن مادری در سطح 3 هزارو 550 هکتار انجام شده است.

مدیر حفط نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه عملیات مبارزه با سن مادری در اراضی زیر کشت گندم شهرستان سمنان نیز از تاریخ 25 اسفند ماه آغاز شده است تصریح کرد: عملیات مبارزه با سن مادری تاکنون در سطح یک هزارو 390 هکتار از اراضی زیر کشت گندم این شهرستان انجام شده است.

وی با بیان اینکه زمینه بروز آفت سن غلات به طور عمده در شرایط آب‌و هوایی گرم و خشک بیشتر فراهم است گفت: مبارزه با آفت سن غلات در شهرستان‌های گرمسار، آرادان، سمنان و سرخه با توجه به میزان خسارت و ریزش زودهنگام آفت در این شهرستانها در اولویت بوده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان هشدار داد : با توجه به اینکه خسارت این آفت به صورت کمی و کیفی گندم را تحت تاثیر قرار می دهد و از سوی دیگر در زمان تحویل گندم به مراکز خرید میزان خسارت کیفی حادث شده بر روی گندم کاملا مورد بررسی قرار می گیرد و با افت پایه 250 ریالی به ازای هر کیلو گندم تحویلی دارای سن زدگی بالای 2 درصد از کشاورزان درخواست کرد مبارزه با آفت سن گندم را با توجه به زمان اعلام مبارزه از سوی کارشناسان شبکه مراقبت جهاد کشاورزی در هر منطقه را کاملا جدی گرفته و اقدام کنترلی توصیه شده را اجرا نمایند.

انتهای پیام / ه

مبارزه با آفات با سن مادری در سطح 9 هزار و 200 هکتار از اراضی گندم و جو استان سمنان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۹۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای امسال سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، جاوید عباسی اظهار داشت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

وی اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد. خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس، صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • آغاز برداشت گندم از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • هشدار به کشاورزان ، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • مبارزه علیه آفت سن گندم در بهمن
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری