Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- قطعا در این قضیه، دستگاه‌های مسئول و رسانه‌ها باید واکنش مناسب نشان می‌دادند و به این موضوع حساس بودند که چطور یک فرد با سابقه همکاری با یک دستگاه امنیتی – تبلیغاتی معاند، سر از یک تیم فوتبالی داخلی درمی‌آورد و ضمن عقد قرارداد و دریافت پول قابل ملاحظه، پس از چندی با به راه انداختن دعوا، از این تیم جدا می‌شود و مجددا به همقطاران انگلیس نشینش ملحق می‌شود؟

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، محمد تقوی، در دهه ۷۰ دفاع راست استقلال تهران بود؛ هواداران پروپاقرص و قدیمی فوتبال، قطعا روز ۱۵ دی ۱۳۷۳ را به یاد می‌آورند؛ روزی که شهرآورد سرخابی تهران، در نتیجه برخورد رضا شاهرودی چپ پای پرسپولیسی‌ها با وی، به درگیری و خشونت کشیده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیمت آقای فوتبالیست به انگلیس
محمد تقوی پس از پایان دوران فوتبال و به اصطلاح فوتبالی‌ها آویختن کفش‌هایش، رهسپار انگلیس شد و به اسم شرکت در کلاس‌های مربیگری فوتبال در بیرمنگام دومین شهر پرجمعیت این کشور سکونت گزید.

آغاز همکاری فوتبالیست سابق با رسانه ضدایرانی
البته شرکت در کلاس‌های مربیگری تنها اشتغال محمد تقوی در انگلیس نبود؛ بلکه وی به تدریج به همکاری با شبه رسانه بی بی سی فارسی نیز روی آورد. شبکه‌ای امنیتی که صرفا پوشش رسانه‌ای دارد و بودجه‌اش مستقیما از سوی وزارت خارجه انگلیس برای التهاب آفرینی در ایران و دروغ پراکنی علیه کشورمان تخصیص می‌یابد.

کافی است نام محمد تقوی را در سایت بی بی سی فارسی جستجو کنید تا به چندین صفحه آرشیو از مقالات و مصاحبه‌های وی با این رسانه ضدایرانی دسترسی پیدا کنید.

محمد تقوی که به پای ثابت برنامه‌های گفت‌وگومحور شبه رسانه بی بی سی فارسی تبدیل شده بود، به بهانه موضوعات ورزشی بر روی خط این شبکه می‌آمد. البته ناگفته پیداست که موضوعاتی از قبیل: ورزشی و تفریحی و سرگرمی و ... از منظر گردانندگان بی بی سی فارسی صرفا بهانه است چرا که هدف تعریف شده این دستگاه امنیتی- تبلیغاتی مشخصا تخریب وجه حکومت و ملت ایران با سویه‌های سیاسی و ضدامنیتی است.

عقده‌گشایی فوتبالیست سابق علیه کشورش برای خوشآمد بی‌بی‌سی!
این فوتبالیست سابق و مستخدم جدید شبه رسانه بی بی سی فارسی در آذر ۹۴ نیز طی مصاحبه‌ای با این شبکه ضدایرانی در راستای اغراض گردانندگان آن و به بهانه موضوع ورود زنان به استادیوم‌های ورزشی، تا آنجا که می‌توانست به سیاه‌نمایی از وضعیت اجتماعی زنان در جامعه ایرانی پرداخت و گفت: «خیلی خوشحالم که مرد آفریده شدم؛ اگر زن به دنیا می‌آمدم نمی‌توانستم در ایران حتی به گوشه‌ای از آرزوهایم برسم»!

یک اتفاق تعجب‌برانگیز؛ مستخدم دستگاه شبه رسانه‌ای ضدایرانی به تیم لیگ برتری پیوست! 
اما تا اینجای کار شاید ماجرا خیلی پیچیده و بغرنج نباشد و بتوان محمد تقوی را هم همانند طیفی از افراد وطن فروشی قلمداد کرد که نیازمند دریافت مستمری از محافل ضدانقلاب خارج نشین هستند؛ لذا به وارونه نمایی اوضاع ایران و دروغ پراکنی علیه کشور خود می‌پردازند. ماجرا از آنجایی تعجب‌برانگیز می‌شود که بدانیم این فرد با کارنامه‌ای مشخص و سابقه‌ای که داشت در خرداد سال گذشته به عنوان مدیرفنی با تیم فوتبال لیگ برتری پدیده مشهد، قرار داد منعقد کرد.

البته این فرد پس از چندی با به راه انداختن دعوا، ضمن دریافت مبالغ چشمگیر، از تیم پدیده مشهد جدا شد و به دوستان و هم پالگانش در انگلیس پیوست!

فردی که از فیلتر دستگاه امنیتی - تبلیغاتی بی‌بی‌سی گذشته، چگونه در فوتبال ایران قرارداد منعقد کرد؟!
در این میان سوالی مطرح است و آن اینکه چنین فردی که از فیلتر‌های بی بی سی بعنوان یک دستگاه امنیتی به ظاهر رسانه‌ای، عبور می‌کند و مورد تایید گردانندگان دستگاه امنیتی – تبلیغاتی بی بی سی فارسی قرار می‌گیرد، بر چه مبنایی با یک تیم فوتبال داخلی قرارداد منعقد می‌کند؟ نکته قابل ذکر، آن است که مشارکت محمد تقوی با شبه‌رسانه معاند بی‌بی‌سی، از نوع پنهان نبود و وی به آشکارترین شکل ممکن بعنوان کارشناس در برنامه‌های این به ظاهر رسانه، شرکت می‌کرد و مطالب کذب و تحریف شده‌ای را مطابق با میل گردانندگان بی بی سی علیه کشورمان مطرح می‌کرد.

قطعا در این قضیه، دستگاه‌های مسئول و رسانه‌ها باید واکنش مناسب نشان می‌دادند و به این موضوع حساس بودند که چطور یک فرد با سابقه همکاری با یک دستگاه امنیتی – تبلیغاتی معاند، سر از یک تیم فوتبالی داخلی درمی‌آورد و ضمن عقد قرارداد و دریافت پول قابل ملاحظه، پس از چندی با به راه انداختن دعوا، از این تیم جدا می‌شود و مجددا به همقطاران انگلیس نشینش ملحق می‌شود؟

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۲۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!

علیرضا نادعلی سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگاران برخی حواشی درباره قرارداد برقی‌سازی ناوگان عمومی پایتخت، اظهار داشت: پس از آنکه دلال‌ها و مافیای خودرو نتوانستند نقشه‌ها و منافع کلان و نجومی خود را در موضوع خرید خودرو‌های برقی تأمین کنند و قرارداد‌های خرید خودرو‌های برقی شهرداری تهران امید آن‌ها را نومید کرده، اکنون بازوی رسانه‌ای این باند با پول‌پاشی میان برخی افراد و رسانه‌ها تلاش می‌کند تا مانع از اجرایی شدن ورود تکنولوژی خودرو‌های برقی توسط دولت سیزدهم و مدیریت شهری شود.

به گزارش فارس، وی تأکید کرد: این در حالی است که چندی پیش برخی از وزرا، نمایندگان مجلس و شهردار تهران اعلام‌کرده بودند مافیای خودرو در مسیر واردات خودروی باکیفیت و ارزان به کشور سنگ‌اندازی می‌کنند.

دیگر خبرها

  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!
  • محمد صادقی بازیگر جنجالی کجا به سر می‌برد؟
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش
  • دانشگاه‌های انگلیس بابت ارتباط با چین زیر ذره‌بین سرویس‌ امنیتی می‌روند
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • مژده رئیس رسانه ملی درباره حق پخش فوتبال
  • پیامک هایی که رویای لاغری تبلیغ می کنند
  • وقوع حادثه امنیتی در آب‌های یمن