Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-07@04:32:05 GMT

لیست خوراکی هایی که خوردن آنها با عسل بیمارتان می کند!

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۲۴۴۱۳

لیست خوراکی هایی که خوردن آنها با عسل بیمارتان می کند!

رکنا: برخی مواد غذایی اگر با عسل مصرف شوند مخاطراتی برای بدن ایجاد می کنند و سلامتی را تهدید می کنند.

غذاهای سرشار از فیبر در این مورد باید محدود شوند. علاوه بر فیبر برخی از روش های پخت مانند سرخ کردن، می تواند معده را اذیت کند. به صورت کربنات در آمدن و کافئین نیز می تواند مشکل به بار بیاورد.

مصرف برخی مواد غذایی در کنار عسل می تواند مخاطرات جدی برای بدن به وجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرگز در کنار خربزه و کشمش عسل میل نکنید. چون مصرف این دو ماده خوراکی با عسل باعث بروز اختلالات گوارشی در بدن خواهد شد. همه ما شنیده ایم که می گویند هرگز عسل را با خربزه نخورید، اما چرا؟ در این مطلب غذاهایی که هرگز نباید با عسل بخورید و دلیل علمی ضرر خوردن عسل با خربزه را بیان می کنیم.

علت ضرر خوردن عسل با خربزه

طب سنتی همیشه توصیه هایی درباره مصرف مواد غذایی دارد، اینکه چه غذاهایی را نباید همزمان بخوریم زیرا بسیار خطرناک بوده و ممکن است در مواردی حتی منجر به مرگ شوندو از طرفی چه غذاهایی بهتر است با هم مصرف شوند تا تاثیرشان چند برابر شود. در این مطلب به شما می گوییم که عسل را نباید هرگز با چه مواد غذایی مصرف کنید.

خوردن هر ماده غذایی که دیرهضم باشد با هر ماده غذایی که سریع‌ هضم است یا دو ماده خوراکی طبیعت سرد یا هر دو گرم می‌تواند در درازمدت (در صورتی که به طور مکرر و عادتی به مصرف برسند) مسئله‌ساز شود.

خوردن خربزه با عسل همزمان به دلیل دیر هضم بودن عسل و زود هضم بودن خربزه برای دستگاه گوارش مشکل ساز و سبب ورم معده می شود و در برخی افراد سبب ایجاد معده درد شدید می شود که برخی به اصطلاح می گوییند معده سفت و مانند سنگ شده است.

البته ممکن است برای یک نفر با خوردن عسل با خربزه هیچ مشکلی نداشته باشد و برای شخص دیگر باعث دلدرد های خیلی شدید و اورژانسی شدن فرد بشود.

کشمش با عسل نیز مانند خربزه زود هضم است و مصرف همزمان آن با عسل همان مشکل را به وجود آورده و سبب اختلال در گوارش و گاهی دل درد می شود. همچنین گرم بودن طبع هر دو ماده نیز بر این امر تاثیر می گذارد.تکرار این موارد در راز مدت سبب اختلال جدی در دستگاه گوارش فرد می شود.

اگر به دنبال غلاتی هستید که به سادگی هضم شوند می توانید به سراغ این موارد بروید:

نان های درست شده با آرد سفید و تصفیه شده

نان فانتزی بدون سبوس

نان تست سفید

کراکر

همچنین می توانید در فروشگاه ها غلات کم فیبر خریداری کنید با یک نگاه به قسمت اطلاعات تغذیه ای می توانید از مقدار فیبر غذایی که می خرید با خبر شوید. اگر قصدتان خرید غذایی با فیبر کم است این مقدار باید از ۲ گرم کمتر باشد.

کیک های فرآوری شده ای که حاوی میوه و آجیل نیستند به سادگی هضم می شوند. چیپس و چوپ شوری که با آرد تصفیه شده درست می شوند نیز در این گروه قرار می گیرند. آرد تصفیه شده سبوس ندارد بنابراین هضمش برای سیستم گوارش ساده است. در مقابل این آردها آرد غیر تصفیه شده است که کمتر فرآوری شده و فیبر بالایی دارد. معمولا آرد تصفیه شده به عنوان بخش بزرگی از برنامه غذایی توصیه نمی شود.

محصولات لبنی

اگر دچار عدم تحمل لاکتوز هستید، لبنیات ممکن است باعث ناراحتی معده یا اسهال شود. به دنبال محصولاتی باشید که لاکتوز نداشته باشند و یا مقدار لاکتوزشان کم باشد. در غیر این صورت لبنیات غذاهایی کم فیبر به حساب می آیند و هضمشان برای بیشتر افراد ساده است. سعی کنید شیر ساده، پنیر و ماست میل کنید.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما سلامت مهم ترین های 24 ساعت سقوط جت شخصی در ایران مواد غذایی صورتی خوردن تهدید خربزه عسل حوادث قاتل زن دستگیری قتل عکس ایران دختر فیلم کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۴۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره

به گزارش خبرگزاری مهر، توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تأمین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت.

اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغن‌های خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی برگزار و تمامی اقدامات دستگاه‌های اجرایی ذی ربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی به ویژه واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی شد.

در این جلسه، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانه‌های روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهم‌ترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب است.

دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و هم چنین وظایفی که هر یک از دستگاه‌های اجرایی ذیربط بر عهده دارند را در سال جاری با جدیت دنبال می‌کند.

کد خبر 6098801 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید
  • پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره
  • در زمستان پیاز سبز بخورید!
  • اگر می‌خواهید انرژی تان زیاد شود این خوراکی‌ها را ناشتا بخورید!
  • روزی بدون رژیم غذایی ؛ سالی یکبار آدم را نمی‌کشد!
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • این غذا‌ها انرژی‌تان را بیشتر می‌کند
  • خواص توت خشک در کاهش فشارخون و بهبود عملکرد کلیه‌ها
  • چگونه به فاسیولا مبتلا می شویم؟