Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه صنعتی لاستیک بارز با شعار «خود را به بارز بسپار» ، گروه صنعتی اروند چرخ رفسنجان با شعار «تحریم را به فرصت تبدیل کن» و فاستونی آسیا با شعار «نه به پارچه های ترک و پوشاک خارجی» ، سه برند مطرح کرمانی هستند، که در کل کشور نام آورند و نام و برندی جهانی برای خود ساخته اند .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  راه آرمان سالیان مدیدی است که حمایت از کالای ایرانی سرلوحه کار همه مسئولان بوده و می بایست از دغدغه های اصلی آنان محسوب شود اما متاسفانه علل و عوامل بسیاری در عدم این حمایت نقش آفرینی کرده اند اما خوشبختانه بسیاری از کالاهای داخلی با عدم توجه و حمایت کافی صاحب سبک و برند شده اند که نه تنها در ایران طرفداران خود را دارند بلکه در بسیاری از کشورهای شرقی ، غربی ، میانه و حاشیه خلیج فارس نامشان خوش درخشیده و تبدیل به برندی همیشگی شده اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروزه گرچه طبق فرمایشات رهبر انقلاب در استانه سال جدید استفاده و حمایت همه جانبه از کالای ایرانی مد نظر قرار گرفته است اما هنوز هم افرادی هستند که در استفاده و بهره بردن از این کالاهای ساخت داخل تعلل می ورزند لذا لازم می دانیم سه برند مطرح کرمانی را که در کل کشور حرفی برای گفتن دارند و برندی برای خود ساخته اند را به همگان بشناسانیم .

اولین برند مطرح استان کرمان « لاستیک بارز » است و این شعار ،« خود را به بارز بسپار» شاید برای شما هم آشنا باشد، گروه صنعتی بارز با هدف تامین سلامتی مردم ایران کار خود را از سال 1370 و باتعداد  500 کارگر آغاز به کار کرد و اکنون با 3 هزار نفر رتبه اول ایجاد اشتغال در استان را دارد و با تولید 25 نوع طرح گل لاستیک در ماه رتبه برتر تولید لاستیک را به خود اختصاص داده است.

این گروه صنعتی بهترین نوع لاستیک رادیال و آل استیل را با کمک تکنولوژی های المانی و ایتالیایی در عرصه لاستیک های باری و اتوبوسی تولید می کند و به تمام کشورهای حاشیه خلیج فارس لاستیک صادر می کند گرچه ان گروه صنعتی از قاچاق سازماندهی شده و مافیا گونه لاستیک نیز  گلایه مند است.

«لاستیک بارز» با طرح توسعه ایی که در استان های کردستان و خراسان به دنبال حذف هزینه حمل و نقل برای صادرات محصول خود و ایجاد قیمتی مناسب تر برای مشتریان خود بود اشتغال 3 هزار نفری دیگری را در سال های گذشته و اتی رقم خواهد زد.

دومین کالای استراتژیک 100 درصد ایرانی رینگ آلومینیوم اروند چرخ است این واحد تولیدی نیز اکنون 1500 کارگر به صورت مستقیم بکار گیری کرده و طرح فاز دوم و سوم توسعه خود را نیز که از  سال گذشته آغاز کرده است سبب شده تا 220 نفر دیگر را نیز به خانواده بزرگ اروند اضافه کند.

اروند چرخ رینگ خودرو تولید و تمام مواد اولیه از شمش آلومینیوم و تا تک تک محصولات به کار رفته در این محصول از کارخانه های داخلی تامین می کند این واحد تولیدی نیز با تکیه بر توان داخلی و متخصصان بومی این استان توانست برند اروند چرخ را نیز به بیرون مرز ها صادر کند و اکنون هر دستگاه خودرویی که در ایران تولید و صادر می شود رینگ اورند چرخ و لاستیک بارز بر زیر این ماشین چون گهری گران مایه می درخشد.

سومین واحد تولیدی صاحب نام کرمانی« فاستونی آسیا» است که متعلق به بنیاد تعاون ناجا می باشد ، این واحد تولید پارچه و نخ در سال گذشته توانست رتبه برتر کیفیت را از سازمان صنعت و معدن کشور دریافت کند و به عنوان دومین واحد تولیدی فاستونی در تنوع رنگ و طرح در کشور شناخته شود.

فاستونی آسیا که در ابتدا تنها پارچه فرم سربازی و افسران نیروی انتظامی را تامین می کرد ولی  اکنون با کار جهادی و طرح های نخبگانی  خود و با فکر و تلاش  نخبگان جوانش توانسته است بازار پارچه های عبایی و فاستونی ، کت و شلوار و کت دامنی را هم بدست بگیرد و با طرح توسعه خود نزدیک به 150 نفر دیگر را نیز در پایان سال گذشته به کار گیرد  و تولیدات خود را به نحو احسنت در سبد خرید مردم ایران قرار داده است .

گرچه این واحد تولیدی ، تولید پارچه چادر مشکی را نیز در پرونده  کاری خود در گذشته داشته است اما عدم حمایت مردم و مسئولان از این محصول سبب شد تا  تولید " پارچه چادری " برای همیشه  به بایگانی فرستاده است.

 

انتهای پیام/م

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حجت الاسلام حجت قاسم خانی در جلسه شورای فرهنگ عمومی خوی که در دفتر امام جمعه با محوریت رفع موانع مشارکت مردم در تولید برگزار شد، اظهار داشت: با هم‌افزایی بین دستگاه‌های فرهنگی شهرستان و با محوریت شورای فرهنگ عمومی برای تحقق شعار سال تلاش خواهد شد.

وی با بیان اینکه اقتصاد، تولید و معیشت مردم، دغدغه اصلی مقام معظم رهبری خصوصا در یک دهه اخیر می‌باشد، ادامه داد: شرطی شدن اقتصاد با گره خوردن به مسایل برجام و عدم حضور مردم در متن میدان اقتصادی از جمله عوامل مهمی بود که موجب رکود اقتصاد شده و لذا حضور و مشارکت موثر مردم در تمامی عرصه‌های کشور، موجبات توفیق در زمینه تولید را فراهم می‌آورد.

امام جمعه خوی تصریح کرد: بخشی از روند تسهیل و تقویت تولید با نقش آفرینی مردم، مربوط به دولت است که باید به صورت عملی و قوی دولت در این عرصه با برداشتن قوانین دست و پاگیر، مبارزه با قاچاق، منع واردات بی رویه، فساد مالی و کارشکنی‌های اداری ورود کند.

وی خاطرنشان کرد: مردمی سازی اقتصاد به معنای واقعی کلمه در تغییر ذهنیت‌ها و اصلاح مقررات زائد می‌باشد، به طوری که هر شهروند این فرصت را داشته باشد که بتواند یک کسب و کار راه بیاندازد.

حجت الاسلام قاسم خانی تصریح کرد: کشف و رفع عوامل مُخل تولید با مشارکت مردم و استقبال از ابتکارات باید در کانون توجه قرار گیرد و تجمیع تولیدکنندگان خُرد با هدف رونق و رشد عادلانه تولید و با رویکرد پیگیری جدی در این امر الزامی است.

در ادامه این نشست کریم علی نژاد فرماندار خوی گفت: تحقق جهش تولید با مشارکت مردم، مستلزم فرهنگ‌سازی است و پیش نیازهای فرهنگی این امر باید پیش بینی شود.

وی تشکیل دبیرخانه تخصصی برای مردمی سازی اقتصاد با رویکرد رفع موانع در جهت تحقق هرچه بهتر شعارسال را در اولویت دانست و تأکید کرد: پرهیز از موازی کاری‌ها توسط دستگاه‌های متولی و مسئولین شهری در عملیاتی سازی شعار سال باید مورد توجه باشد.

فرماندار خوی ابراز کرد: در مسائل مختلف حضور موثر مردم نقش کلیدی در تحقق هدف گذاری‌ها داشته که باید در این راستا نیز زمینه و بسترهای لازم برای حضور فعال مردم فراهم شود.

وی تصریح کرد: بازنگری دستورالعمل‌های قانونی با در نظر گرفتن ضروریات شهرستان در جهت جریان سازی مشارکت مردم در امر تولید، الزامی است.

علی نژاد خاطرنشان کرد: تشکیل کارگروه‌های اندیشه ورز جهت ارایه راهکارهای تخصصی و عملی با توجه به اقتضائات شهرستان می‌تواند موثمر ثمرباشد.

وی یادآور شد: برای شکل گیری جهاد همگانی در راستای تحقق شعار سال، لازم است در این زمینه جهاد تبیین صورت بگیرد که این امر می‌تواند در دستور کار شورای فرهنگ عمومی قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • «به پایان ماجرا نزدیک می‌شوید!» / نصب پارچه نوشت مقابل دانشگاه‌های بزرگ تهران +تصاویر
  • واحدهای تولیدی جهادگران عرصه صنعت و استاندارد هستند
  • دولت با تسهیل و تقویت تولید در عرصه تحقق شعار سال گام بردارد
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • این هونگچی می خواهد بنتلی باشد! (+تصاویر)
  • چهره‌های برتر هنر انقلاب استان بوشهر معرفی شدند
  • پیروزی دختران بلند قامت کردستانی در مصاف با نماینده زنجان + فیلم
  • واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به بانک‌ها مصداق بارز بنگاه‌داری است
  • معرفی خودروسازان متخلف به قوه قضاییه
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد