Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@20:22:48 GMT

بازدید گردشگران از معبد آناهیتا 15 درصد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۲۵۴۳۷

بازدید گردشگران از معبد آناهیتا 15 درصد افزایش یافت

بابک طاهریان روز سه شنبه به ایرنا افزود: اکثر گردشگران در بخش تبلیغات و اطلاع رسانی اعم از ارائه دفترک، دسترسی به راهنمای رایگان، نصب بنرهای اطلاع رسانی، نظافت و پاکسازی خوب مجموعه از چگونگی ارائه این تسهیلات رضایت داشتند.
به گفته وی، 10 راهنمای گردشگری معبد آناهیتا در نوروز امسال به صورت افتخاری اطلاعات تاریخی به گردشگران ارائه کردند که رضایت اکثریت مسافران را به همراه داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر ستاد خدمات سفرهای نوروزی کنگاور نیز گفت: در سال جاری برنامه ریزی صورت گرفته در آماده سازی شهر از سوی کلیه ارگانهای مرتبط، از انسجام بیشتری نسبت به سال گذشته برخوردار بود.
منوچهر پاشایی افزود: برگزاری خیمه معرفت با حضور روحانیون به منظور بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل شرعی در امام زاده ابراهیم (ع)، ایجاد ایستگاه شادمانه برای کودکان، برگزاری پویش نه به تصادفات، ایستگاه از ما بپرسید برای پاسخگویی و ارائه خدمات اطلاع رسانی به گردشگران در ورودی شهر، ایستگاههای پلیس برای حفظ امنیت گردشگران و رفع بروز مشکلات احتمالی، استقرار آتش نشانی، اورژانس و ایستگاههای درمانی و هلال احمر، گشت اجرائیات شهرداری، امنیت و کنترل ترافیک مسیرهای ورودی به معبد آناهیتا، تیم های نظارتی بهداشت و برپایی غرفه های صنایع دستی و سیاه چادر از جمله خدماتی بود که ستاد تسهیلات سفر کنگاور برای گردشگران در نظر گرفته بود.
مدیر اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کنگاور همچنین گفت: در تعطیلات نوروز امسال 80 هزار گردشگر، از جاذبه های تاریخی، گردشگری، مذهبی و دست ساز این شهرستان بازدید کردند.
وی بیان کرد: روستای هدف گردشگری فش با پتانسیل های طبیعی و سراب زیبا، وجود کارگاه سازهای سنتی در این روستا، طبیعت بکر خزل غربی و سراب ها و چشمه های جوشان این منطقه در این ایام، پذیرای گردشگران زیادی بوده است.
پاشایی یاداور شد: از این تعداد گردشگر و مسافر نوروزی، یک هزار و 300 نفر در مراکز اقامتی این شهرستان پذیرش و اسکان داده شده اند.
معبد آناهیتا، پل تاریخی کوچه ، گودین تپه، امامزاده سید جمال الدین، سراب های کنگاور، امامزاده ابراهیم و امامزاده باقر بهاءالدین از مهمترین آثار تاریخی و مذهبی شهرستان کنگاور است.
8066/7447
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال تعطیلات نوروز جاذبه های تاریخی ستاد تسهیلات سفر شهرداری مسافران موسسات مالی و اعتباری رفراندوم گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۵۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: آثار باستانی، دفینه‌ها و گنجینه‌های مادی و معنوی هر ملت و میراث‌فرهنگی آن‌ها محسوب می‌شود.

وی افزود: اشیا و آثار باستانی بیان کننده پیشینه تاریخی و تمدن هر کشور و سرزمین است. قدمت تاریخی این اشیا سبب ارزشمند بودن آن‌ها و اعتبار تاریخی ملت‌ها می‌شود، به نحوی که برای نگهداری و مراقبت از این هویت‌های تاریخی هر ملت باید همه احساس مسئولیت کند و هزینه‌های هنگفتی در سال از سوی دولت‌ها برای این موضوع پرداخت می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان خاطرنشان کرد: در هر خانه‌ای کتابی، نوشته‌ای، فرشی، گلدانی، تابلو و میراثی از پدران و مادران و گذشتگان وجود دارد که با حساسیت خاصی نگهداری می‌شود و برای اعضای آن خانه از ارزش و اعتبار ویژه‌ای برخوردار است، چراکه نشان‌دهنده هویت فرهنگی، میراث خانوادگی و ارزش‌های یک خاندان است.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: حفظ آثار تاریخی و فرهنگی در یک منطقه نیز همین جایگاه را میان اعضای یک جامعه دارد و نشان‌دهنده هویت و تمدن یک ملت است، به ویژه ملتی همچون ایران که تمدنی بسیار قدیمی و درخشان دارد و زمانی که بسیاری از جوامع غربی و شرقی هنوز به وجود نیامده بود، ایران از تمدن غنی و پیشرفته برخوردار بود.

وی اضافه کرد: این اشیا و آثار تاریخی و فرهنگی همچون اجداد ما هستند و به دلیل اینکه حاصل هنر و نبوغ پیشینیان ما است، باید در حفاظت و حراست از این میراث نهایت دقت و کوشش را به عمل آوریم و چه خوب است که برای ماندگاری بهتر آثار تاریخی در اختیار موزه‌ها و مخازن امن قرار گیرد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان تاکید کرد: اهدای آثار تاریخی یکی از راه‌های حفظ اشیا، اموال فرهنگی و غنی‌سازی موزه‌ها به لحاظ داشته‌های فرهنگی و آثار است که در راستای حفظ آثار تاریخی به جای مانده از نیاکان، یک خانواده ملایری ۵۹ شیء تاریخی را به اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان ملایر اهدا کرد که امیدواریم این کار پسندیده در جامعه ما ادامه‌دار باشد.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: با توجه به رویه موجود در قوانین و ضوابط موزه‌های دنیا مبنی بر اینکه اگر فرد یا سازمانی آثار تاریخی خود را به مرجع و منبع اصلی بازگردانند، آثار اهدایی به نام آن‌ها در تاریخ کشور ثبت و بر همین اساس اشیا به نام خانواده محبی ثبت خواهد شد.

وی گفت: این اشیا توسط مسعود محبی از ایرانیان ساکن آمریکا و بعد از فوت پدرشان به موزه لطفعلیان ملایر اهدا شد که شامل ۵۹ شیء تاریخی با قدمت‌های مختلف است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این اشیا برای دوران مختلف پیش از تاریخ، دوران تاریخی اسلامی و معاصر از جمله پیه‌سوز، پیکرک‌های کوچک، انگشتر، باروت‌دان، ابریق و ظروف مختلف کاربردی است که پس از کارشناسی به منظور طی فرآیندهای قانونی تحویل امین اموال استان شد.

معصوم‌علیزاده با اشاره به اینکه اصالت و هویت بیش از نیمی از این مجموعه به صورت قطعی تأیید شده است، افزود: تعیین اصالت تعدادی دیگر از این آثار به پژوهش و مطالعات دقیق‌تری نیاز دارد.

کد خبر 749012

دیگر خبرها

  • گردشگری اولین رکن سند توسعه و پیشرفت نایین است
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • دهیاران می‌توانند مدیریت مناطق گردشگری بام ایران را دریافت کنند
  • نخستین مسجد اسلام گسترش می‌یابد
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • بهترین فصل بازدید از دریاچه سراب نیلوفر کرمانشاه
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران