Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-03-28@20:20:54 GMT

نگارش تفسیر حکیم به پایان رسید

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۲۶۶۱۲

نگارش تفسیر حکیم به پایان رسید

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد صابریان، مدیر موسسه دارالعرفان الشیعی در گفت‌وگو با ایکنا از پایان تفسیر حکیم استاد حسین انصاریان پس از 13 سال خبر داد و گفت:نگارش این تفسیر در 15 فروردین‌ماه سال 1384 آغاز شد و نگارش آن در 20 فروردین‌ماه سال جاری به اتمام رسید.

وی با اشاره به تاکید آیت‌الله فاضل لنکرانی به شاگرد خود، استاد انصاریان مبنی بر نگارش تفسیر قرآن،‌ افزود: وی با تاکید استادش اقدام به نوشتن سوره حمد کرد که طی سال‌های گذشته در نمایشگاه قرآن نیز رونمایی شد و از استاد در قالب برترین‌های حوزه ترجمه و تفسیر به فارسی در دوران پس از انقلاب تجلیل به‌عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صابریان ادامه داد: این تفسیر شامل همه سوره‌های قرآن است که نسخه دست‌نویس آن شامل 64 جلد است که به قلم استاد و با ویژگی‌های خاص نوشته شده که احتمال دارد بخواهیم از آن در مراسمی رونمایی کنیم.

وی گفت: در عین حال سه جلد دیگر از تفسیر قرآن در دست چاپ است که تفاسیر منتشر شده در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و قرآن ارائه می‌شوند و باقی جلدهای تفسیر حکیم تا پایان سال به چاپ خواهند رسید.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترتیل و تندخوانی جزء شانزدهم قرآن

جزء شانزدهم قرآن را با ترتیل شهریار پرهیزگار، معتز آقایی و عباس امام جمعه می‌شنوید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله در روایتی فرمود: «نَوِّرُوا بُیُوتَکُمْ بِتِلَاوَةِ الْقُرْآنِ وَ لَا تَتَّخِذُوهَا قُبُوراً کَمَا فَعَلَتِ الْیَهُودُ وَ النَّصَارَى صَلَّوْا فِی الْبِیَعِ وَ الْکَنَائِسِ وَ عَطَّلُوا بُیُوتَهُمْ اِنَّ البَیتَ اِذا کَثُرَ فیهِ تِلاوَةُ القُرآنِ کَثُرَ خَیرُهُ وَ اتَّسَعَ اَهلُهُ وَ اَضاءَ لاَهلِ السَّماءِ کَما تُضى ءُ نُجومُ السَّماءِ لاَهلِ الدُّنیا»؛ یعنی «خانه‌هایتان را با تلاوت‌قرآن نورانى کنید و آن‌ها را همچون یهود و نصارا ـ که نماز و عبادت را در خانه‌ها تعطیل کرده، تنها در کنیسه و کلیسا انجام مى‌دهند ـ به گورستان تبدیل نکنید؛ خانه‌اى که در آن قرآن فراوان خوانده شود:خیر آن بسیار شود و به اهل آن وسعت داده شود و براى آسمان بدرخشد چنان که ستارگان آسمان براى زمینیان مى‌درخشند؛‌ ...». (کافى، ج 2، ص 610) با دقت بر این روایت شریف درمی‌یابیم افراد به واسطه تلاوت فراوان آیات شریفه قرآن بر خود و محیط زندگی خویش می‌توانند اثرات معنوی فراوانی بر جای گذارند و از ثمرات آن در راستای اصلاح سبک زندگی استفاده کنند.

حال که ماه رمضان مطابق با روایت امام باقر علیه‌السلام «رَبِیعُ الْقُرْآن» یا بهار قرآن است، بهترین فرصت برای انس با قرآن است، مضاف بر اینکه ثواب اعمال عبادی از جمله تلاوت قرآن در این ماه مضاعف می‌شود. امام رضا علیه‌السلام در بیان ثواب قرائت یک آیه از قرآن کریم در ماه ضیافت الهی فرمود: «مَنْ قَرَأَ فِی شَهْرِ رَمَضَانَ آیَهً مِنْ کِتَابِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ کَانَ کَمَنْ خَتَمَ الْقُرْآنَ فِی غَیْرِهِ مِنَ الشُّهُور»؛ یعنی هرکه در ماه رمضان یک آیه از کتاب خدا را قرائت کند، مثل این است که در ماه‌هاى دیگر قرآن را ختم کرده باشد. (فضائل الاشهر الثلاثه ص97)

تفسیر| توصیه لقمان به فرزندش برای پرهیز از تکبر

در این راستا هر روز یک جزء قرآن با تلاوت ترتیل سه قاری ممتاز کشورمان یعنی استاد شهریار پرهیزگار، معتز آقایی  و عباس امام جمعه منتشر می‌شود. برای آن عده از مؤمنانی که علاقه دارند هر جزء از قرآن را به صورت تندخوانی و طی نیم ساعت تلاوت کنند، تلاوت استاد معتز پیشنهاد می‌شود.

استاد پرهیزگار (ترتیل)

استاد معتز آقایی (تندخوانی)

عباس امام جمعه (ترتیل)

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • بعضی مفسران نظر خود را بر ترجمه تفسیری قرآن تحمیل می‌کنند
  • شروع صبح با قرآن کریم؛ صفحه ۲۰۱+صوت
  • ترتیل و تندخوانی جزء هفدهم قرآن
  • ۱۷۱۷۶ کرمانشاهی در طرح پیامکی «زندگی با آیه‌ها» شرکت کردند
  • بزرگداشت پدر ویراستاری نوین در عالم نشر و فرهنگ ایران
  • ترتیل و تندخوانی جزء شانزدهم قرآن
  • محفل انس با قرآن در مسجد جامع کبیر یزد برگزار می‌شود
  • ماه مهمانی خدا و تلاوت قرآن در مساجد استان همدان
  • حکیم: پایان مأموریت ائتلاف بین‌المللی در خاک عراق را خواستاریم
  • تولیدات و آسیب‌های علم‌گرایی قرآنی در هند