Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از سؤالات اساسی برای ساخت خانه‌های ضدزلزله این بود که کدام نقطه از کشورمان برای آغاز ساخت خانه‌های ضدزلزله با سازه‌های نوین مخترع ایرانی انتخاب خواهد شد؛ "کرمانشاه و مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب" انتخاب نخست این مخترع است. ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳ اجتماعی علمی نظرات

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ اواخر سال 96 بود که دکتر "ناصر صائبی" به‌عنوان مخترع خانه‌های ضدزلزله و ضد حریق که 24 ساعته ساخته می‌شوند، موفق شد مجوز اصولی خود برای فعالیت در کشورمان را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله ویژگیهای منحصر به‌فرد سازه‌های ضدزلزله اختراعی دکتر صائبی که در دنیا به اسم (SABS (Saebi Alternative Building System شناخته می‌شود، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

1. وزن سبک؛ بیشتر حجم این سیستم را "پلی‌استایرن" منبسط‌شده تشکیل می‌دهد که در حدود 95.8 درصد آن هوا است.

2. عایق حرارتی و صوتی

3. مقاوم در برابر زلزله

4. صددرصد قابل بازیافت (سازگار با محیط زیست)

5. مقاوم در مقابل طوفان

6. قابلیت طراحى و اجرا به‌هرشکلى

7. سرعت عمل و اجراى بسیار بالا.

بیشتر بخوانید: ایرانیان 24 ساعته صاحب "خانه‌های ضدزلزله ارزان قیمت" می‌شوند + فیلم و تصاویر

این مخترع ایرانی در سال 2004 یعنی 14 سال پیش موفق به ساخت نخستین خانه خود با استفاده از این تکنولوژی در امریکا و در سال 2008 موفق به اخذ گواهی ICC امریکا شده و تا به امروز با استفاده از این تکنولوژی نوین، خانه‌های متعددی را در کشورهای مختلف جهان از جمله مکزیک، فیلیپین، چین، ژاپن، هائیتی ساخته است؛ وی از سال 93 درخواست خود برای دریافت مجوز فعالیت در ایران را به مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ارائه کرد و پس از 3 سال پیگیری پیاپی، موفق به اخذ مجوز خود از این مرکز در وزارت راه و مسکن شد.

اما پس از اخذ مجوز اصولی و فراهم شدن امکان فعالیت این مخترع بزرگ در کشورمان، یکی از سؤالات اساسی این بود که وی کدام نقطه از ایران را برای آغاز فعالیت خود در ساخت خانه‌های ضدزلزله انتخاب خواهد کرد؛ دکتر صائبی به صراحت پاسخ به این سوال را داده است: "کرمانشاه و مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب" انتخاب نخست این مخترع است تا مردم دردمند این مناطق پس از تحمل ضایعات سنگین جانی و مالی زلزله سال گذشته، اکنون طعم شیرین صاحب خانه‌های ضدزلزله شدن آن هم با پیشرفته‌ترین سازه‌های نوین دنیا را بچشند.

سرانجام پس از این قول دکتر صائبی، در هفته جاری نخستین سفر وی به مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب در استان کرمانشاه انجام شد و وی به گرمی مورد استقبال مردم دو روستاى "مشکنار قلعه شاهین و سراب ذهاب" قرار گرفت.

این مخترع کشورمان پس از بازدید از این مناطق و گفتگو با دهیار و اهالى این روستاها خطاب به مردم خون‌گرم این مناطق گفت: به امید خدا با اجرایى شدن سازه سبز (‌‌SABS) در این مناطق دیگر امنیت جانى شما و خانواده‌ها تامین می‌شود و تحولى بزرگی در منطقه و کشورمان را شاهد خواهیم بود همچنین امکان صادرات این سازه‌های نوین به کشورهاى همجوار، آسیاى مرکزى و دیگر کشور‌هاى جهان فراهم خواهد شد.

دکتر صائبی تاکید کرد: نیاز به سرمایه‌گذارى جدى و فورى از طرف دولت‌، بنیاد مسکن‌، بخش خصوصى و خیران در این مناطق وجود دارد و باید هر چه سریع‌تر این مناطق باز‌سازى شود و امید است بودجه لازم در اختیار مردم منطقه قرار گیرد تا عملیات ساختمانى روستاها تکمیل شود‌ تا در زلزله‌هاى آینده دیگر شاهد چنین مخاطراتی نباشیم.

مردم مناطق زلزله‌زده سرپل ذهاب نیز با درخواست مجدانه از دکتر صائبی براى آغاز هرچه سریعتر ساخت خانه‌های ضدزلزله خواستار همراهی هرچه بیشتر مسئولان امر و نهادهای متولی در این حوزه شدند.

درباره زمان مورد نیاز برای ساخت خانه‌ها با استفاده از این تکنولوژی و سازه‌‌های نوین باید گفت که در صورت فراهم بودن امکانات و شرایط در منطقه موردنظر، واحدهایی با متراژ 40 تا 70 متر ظرف مدت یک تا سه روز و واحدهایی با متراژ 250 تا 1000 متر بین یک تا سه ماه قابل ساخت و تحویل هستند.

انتهای پیام/

سازه‌های ضد‌زلزله دکتر صائبیسازه‌های ضد‌زلزله دکتر صائبیسازه‌های ضد‌زلزله دکتر صائبیسازه‌های ضد‌زلزله دکتر صائبیدکتر صائبی خانه های ضدزلزلهاستارت ساخت "خانه‌های ضد زلزله با سازه‌های نوین مخترع ایرانی" زده شددکتر صائبی خانه های ضدزلزلهدکتر صائبی خانه های ضدزلزلهخانه های ضد زلزله دکتر صائبی Rsaadati/Psaadati/S2,1313/CT7 واژه های کاربردی مرتبط زلزله

منبع: تسنیم

کلیدواژه: زلزله زلزله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۷۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت

به گزارش خبرنگار مهر، خانه منصوب به فخرالدوله یکی از بناهای تاریخی شهر تهران است که در غالب پرونده مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد به شماره .۸۰۰۸ مورخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد. این بنا متعلق به «منشور الملک» است که آن را به فخرالدوله نسبت می‌دهند.

عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد و بنایی که تا قبل از این محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود، به خانه مداحان تبدیل شد.

سوم شهریور سال ۱۴۰۲ با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، شهید گمنام والا مقامی پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و همزمان وحیدرضا انارکی شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای در خور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، در اقدامی توسط شهرداری منطقه ۱۲ و بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای بر روی مقبره این شهید والا مقام ایجاد شد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسؤولین ایجاد کرد و در همان زمان «مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان» در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران دستور حذف این سازه و عدم ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای مخدوش شده خانه منصوب، دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

کد خبر 6087285 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو بر گردن مخترع ایرانی
  • مخترع ایرانی مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو ۲۰۲۴ را کسب کرد
  • سایبان خودرو بدون پایه
  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • جزئیات ابرپروژه سد و نیروگاه «اومااویا» در سریلانکا
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت