Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ زمانی‌که ما فولادهای زنگ‌زده خودرو‌های زرهی ازجمله تانک‌ها را می بینیم به یاد جنگ‌هایی می‌افتیم که این ابزارها در آن شرکت کرده‌اند. اما در کشورهایی همچون ایران قدرت در فاز دیگری هم برای حفاظت از مرزها رقم می‌خورد و متخصصان و کارشناسان زبده ایرانی دست به بازآفرینی ابزارها با قدرت مضاعف می‌زنند، تخصصی که در اختیار هر کشوری نیست و ارتش ایران از جمله معدود تشکیلاتی است که در این حوزه طلایه‌دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به عبارتی در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله خاورمیانه قدرت نظامی متکی بر میزان خریدهای خارجی و تسلیحات و جنگ‌افزارهایی است که از کشورهای خاص وارد می‌کنند، اما پشتیبانی نظامی در ایران ابعاد گسترده‌تری همچون بومی‌سازی تجهیزات، امکان بهینه‌سازی و ارتقای آن‌ها است که الحق نیازمند دانش‌ فنی بالا و تفکر استراتژیک در مرز علوم نظامی است.

کلیپ کوتاه و دیدنی قبرستان تانک‌های ایرانی، شما را با سرنوشت تانک‌های ایرانی و اتفاقاتی که بر سر آنها می‌افتد آشنا خواهد کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۸۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهده و ثبت پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه

سعید یوسف‌پور اظهار داشت: مأمور یگان حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری در حین گشت و کنترل در منطقۀ حفاظت‌شده سبزکوه موفق به ثبت تصویر یک قلاده پلنگ ایرانی برای دومین بار در سال ۱۴۰۳ شد.

وی با اشاره به اینکه پلنگ ایرانی گونه در خطر انقراض جهانی است و از گونه‌های حمایت شده، حفاظت‌شده و همچنین با ارزش به شمار می‌رود، افزود: گونه پلنگ در رأس اکولوژیک قرار دارد و حفاظت از آن به معنای حفاظت از کل زیستگاه است.

یوسف پور اضافه کرد: در حال حاضر ۴۳۲ گونه جانوری در مناطق حفاظت شده استان ثبت شده که از این تعداد، ۴۶ گونه از مجموع پستانداران به شمار می‌روند.

بیشتر بخوانید

مشاهده پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه چهارمحال‌وبختیاری + فیلم

وی گفت: از مجموع گونه‌های در معرض خطر نیز تاکنون چهارگونه شامل بالابان، کرکس مصری، اردک سر سفید و پلنگ ایرانی در مناطق حفاظت شده چهارمحال‌وبختیاری به ثبت رسیده است.

یوسف پور بیان داشت: منطقه حفاظت‌شدۀ سبزکوه با مساحت بیش از ۵۱ هزار هکتار، زیستگاهی ارزشمند با تنوع زیستی غنی و منحصر به فرد در چهارمحال‌وبختیاری است که در ۱۵۰ کیلومتری مرکز استان و ۳۰ کیلومتری شهر لردگان و در شهرستان‌های کیار و بروجن قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در چهارمحال‌وبختیاری یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیات‌وحش و شش منطقه حفاظت‌شده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۵ درصد مساحت این استان را در برمی‌گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • هشدار روسیه به آمریکا درباره «نتایج رویارویی دو قدرت اتمی»
  • تصاویری از گشت و گذار پلنگ ایرانی در منطقه حفاظت شده سبزکوه
  • صف خرید پهپادهای ایرانی؛ پس از موفقیت در میدان | گزارش مهم یک پایگاه تحلیلی نظامی
  • مشاهده و ثبت پلنگ در منطقه حفاظت‌شده سبزکوه
  • عرض و طول سرزمین‌های اشغالی تحت اشراف سلاح‌های ایرانی است
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • مسکو: «اوچریتینو» به تصرف روسیه درآمد
  • شهدا اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما هستند
  • عاموس گلعاد: السنوار قدرت بیرون کردن اسرائیل از غزه را دارد
  • تغییر محاسبات منطقه با قدرت بازدارندگی ایرانی