Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش برنا، علی‌اکبر پورفتح الله بعد از ظهر سه شنبه در بازدید از مرکز انتقال خون اردبیل افزود: جایگاه انتقال خون در دنیا براساس شاخص های مختلف ارزیابی می شود که یکی از این شاخص ها اهدا خون می باشد و از این نظر کشور ما در رتبه بالایی قرار دارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته در کشور دو میلیون ۱۰۰ هزار واحد اهدا خون داشتیم، ادامه داد: شاخص اهدا خون در ایران ۲۷ واحد به ازا هر هزار نفر است که این رقم براساس گزارش سازمان بهداشت جهانی در کشورهای در حال توسعه ۱۳ واحد به ازا هر هزار نفر می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران تصریح کرد: این آمار نشان می دهد با نهادینه شدن فرهنگ اهدا خون در کشور هم اکنون دو برابر کشورهای در حال توسعه و هم سطح خودمان اهدا خون داریم.

وی این شاخص را در کشورهای پیشرفته ۳۳ واحد به ازا هر هزار نفر جمعیت عنوان کرد و یادآور شد: اگر مقایسه کنیم مشخص می شود که شاخص ما نزدیک شاخص کشورهای پیشرفته بوده و تنها شش واحد فاصله داریم.

پورفتح الله ادامه داد: علاوه بر این در زمینه ایمنی و سلامت خونی نیز ایران یکی از سالم ترین خون های تولیدی در دنیا را دارد، در این خصوص آمار بالای ارسال پلاسما به خارج از کشور و تولید داروهای مشتق از پلاسما آن را اثبات می کند.

به گفته وی سطح سلامت آزمایش های بررسی ژنوم ویروس که در کارخانه های تولید مشتق از پلاسما در اروپا صورت گرفته سلامت خون ایران را هم رده با خون کشورهای پیشرفته اعلام کرده است.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران با اشاره به برخی مشکلات سازمان در بحث تولید و مصرف فرآورده های خونی در کشور متذکر شد: مدیریت خون بیمار، مصرف خون و فرآورده های خونی و... از جمله این مشکلات است، تمام کشورهای پیشرفته امروز به سمت انتقال خون محافظه کارانه رفته اند لذا باید ادبیات انتقال خون محافظه کارانه را در کشور داشته باشیم.

وی اضافه کرد: باید به مانند کشورهای موفق در این عرصه به سمت انتقال خون محافظه کارانه برویم ومصرف خون را با شیوه های مدرن و نوینی که امروز وجود دارد، کاهش دهیم.

پورفتح الله عنوان کرد: در بخش اعتباری نیز با مشکل و کمبود مواجه هستیم، اما این مشکل را مدیریت کردیم و اجازه ندادیم بر کیغیت و کمیت کار ما اثر بگذارد.

وی همچنین با اشاره به وضعیت سازمان انتقال خون استان اردبیل، از احداث ساختمان جدید انتقال خون این استان با زیر بنای سه هزار متر مربع با مشارکت استانداری اردبیل و دانشگاه علوم پزشکی خبر داد.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در خصوص تجهیزات انتقال خون اردبیل نیز تاکید کرد که در سال های اخیر تجهیزات انتقال خون استان به روز شده و با ایجاد زیرساخت های لازم و تشکیل مرکز جامع اهدا خون، این استان می تواند جزو استان هایی برتر در کشور باشد.

وی نیاز به توسعه مراکز انتقال خون را در کشور ضروری برشمرد و افزود: باید مراکز انتقال خون همپا با گسترش مراکز بیمارستانی که امروز در کشور شاهد آن هستیم؛ توسعه یابد و این مهم از سوی سازمان انتقال خون دنبال می شود

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان اردبیل انتقال خون ایران شاخص کشورهای در حال توسعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۹۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهدای مدال طلای بانوی ورزشکار به موزه آستان قدس رضوی

سپیده بابایی رکنی، قهرمان مسابقات جایزه بزرگ «ارکینبایف» در کشور قرقیزستان ۲۰۲۱، مدال طلای خود را به موزه آستان قدس رضوی اهدا کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از آستان نیوز، امیر خالقی؛ مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی آستان قدس رضوی امروز در مراسم اهدای مدال سپیده بابایی رکنی از قهرمانان کشتی کلاسک بانوان کشورمان که در سالن همایش‌ها و نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: نخستین اهدای مدال به موزه حرم مطهر رضوی در سال 1392 انجام شد که توسط جهان پهلوان تختی صورت گرفت.

اختصاص گنجینه‌ 25 متری برای نمایش مدال‌های اهدایی ورزشکاران

وی تصریح کرد: گنجینه موزه ورزشکاران حرم مطهر رضوی در مساحت 250 مترمربع شامل مدالها و جام‌های ارزشمندی است که حاصل تلاش و زحمات ورزشکاران خوب کشورمان بوده و هست.

مدیر ارتباطات و اطلاع رسانی آستان قدس رضوی افزود: خوشبختانه اهدای مدال به بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) مدتی رشد پیدا کرده است و تقریبا هر ماه یک یا دو مدال به مجموعه آستان قدس رضوی اهدا می‌شود، از همین رو نیاز است فضای وسیع تری برای اکران این مدالها تهیه شود.

مدیر کل نذورات آستان قدس رضوی نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه مجموعه آستان قدس رضوی به یمن مبارک حضرت رضا(ع) و مشتاقان و ارادتمندان به حضرت همواره سفره پربرکتی دارد، گفت: علاقمندان و عاشقان حضرت رضا(ع) با عشق و ارادت خود به این حضرت، این سفره را پر برکت‌تر می‌کنند.

علیرضا اسماعیل زاده تصریح کرد: ورزشکاران و نخبگان با توجه به عشق و ارادت ویژه شان به امام رضا(ع)، مدال‌های ارزشمند خود که حاصل سال‌ها تلاش است، تقدیم امام رئوف می‌کنند و این همت والای شما عزیزان باعث شکل‌گیری گنجینه‌ای ارزشمند از مدال‌های ورزشی، علمی و فرهنگی در موزه حرم مطهر شده است.

وی گفت: 87 مدال المپیکی90 کاپ ورزشی و 3 مدال اخلاق در این گنجینه موجود است، همچنین ورزشکاران تیمی مثل ورزش فوتبال مدال‌های متنوعی  را به این موزه اهدا کرده‌اند.

ارادت بانوان ورزشکار به مقام ولایت و امامت

مدیر کل نذورات آستان قدس رضوی عنوان کرد: با توجه به ارادت بانوان به مقام ولایت و امامت دو سه سالی است که موزه حرم مطهر مزین به کاپ ورزشکاران خانم است.

اسماعیل زاده ضمن تبریک به سرکار خانم بابایی به خاطر عشق و ارادت خالصانه به حضرت رضا(ع) تصریح کرد: آرزو می‌کنم همه بانوان  کشورمان در تمام مراحل زندگی موفق باشند و به فرهنگ عفاف و حجاب که در کشور ترسیم شده پایدار بمانند.

صاحب اصلی این مدال امام رضاست

سپیده بابایی رکنی؛ قهرمان مسابقات جایزه بزرگ «ارکینبایف» در کشور قرقیزستان 2021  نیز در ادامه این مراسم  از حس و حال خودش گفت و افزود: یک سری حس‌ها را نمی‌شود به زبان آورد زیرا دلی است و باید درک کرد.

وی ادامه داد: من همواره در زندگی و بویژه مسابقات ورزشی به امام رضا(ع) متوسل می‌شوم، یک سری اسامی ناخودآگاه به ذهن و زبان انسان جاری می‌شود و نام ائمه اطهار(ع) از این دسته اسامی است.

بابایی با تاکید بر اینکه صاحب اصلی این مدال امام رضا(ع) است، گفت: امروز مدالی را که به موزه آستان قدس رضوی اهدا کردم در حقیقت برگرداندن امانت به دست صاحب اصلی‌اش؛ امام رئوف است و  بنده معتقدم که کار اصلی را خود خدا و حضرت ثامن الحجج(ع) انجام می‌دهد؛ فقط باید خلوص نیت داشت.

به گزارش تسنیم، سپیده بابایی؛ عضو تیم ملی کشتی آلیش زنان اهل ایران و  در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به کسب 4 مدال نقره شده‌ است. همچنین کسب مدال طلا در مسابقات جایزه بزرگ ارکینبایف در کشور قرقیزستان 2021 یکی دیگر از دستاوردهای این بانوی ورزشکار ایرانی به‌شمار‌ می‌رود که امروز طی مراسمی به موزه آستان قدس رضوی اهدا شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • اهدای ۲۷ سری جهیزیه به نوعروسان اسلامشهری
  • اهدای ۵۰۰ جلد کتاب با‌ارزش به کتابخانه‌های عمومی بوشهر
  • سازمان انتقال خون هیچ جایگزینی ندارد
  • حکایت ویلچرهایی که اهدا می‌شوند و مسئولانی که پاسخگو نیستند | پای ما لنگ است و منزل بس دراز
  • اهدای مدال طلای بانوی ورزشکار به موزه آستان قدس رضوی
  • اهدای ۴۷ سری جهیزیه به نوعروسان مهابادی
  • اهدای بسته‌های معیشتی به خانواده‌های زندانیان دزفول
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • اعلام زمان اجرای تعرفه‌های جدید پزشکی | تعرفه‌های درمانی ایران این کشور همسایه ۱۸ برابر ایران است!
  • انتقال خون لرستان سه رتبه نخست کشوری را کسب کرد