Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@12:54:25 GMT

حمایت مالی بنیاد روس از پژوهش‌های دینی

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۲۹۸۳۱

حمایت مالی بنیاد روس از پژوهش‌های دینی

به گزارش ایکنا به نقل از بنیاد مطالعات اسلامی روسیه؛ طرح‌ها و آثار ذیل پس از بررسی توسط کارشناسان و شورای علمی، به اطلاع عموم رسید و در بخش پژوهش، آثار ذیل، گرنت* پژوهشی بنیاد مطالعات اسلامی را دریافت خواهند کرد:

مجادله درباره وهابیت در آثار عربی متکلمان داغستانی در نیمه نخست قرن بیستم/ رمضان عبدالمجیداف،شامیل شیخعلی‌افو محمد عبدالمحمداف؛ مشترکا از انستیتو تاریخ، باستانشناسی و قوم‌نگاری مرکز علمی داغستان آکادمی علوم روسیه (مخاچ قلعه ـ جمهوری داغستان) کتاب «دینی و اجتماعی مساله‌لر» اثر رضاءالدین بن فخرالدین (1859-1936)، ترجمه و توضیح الهیاتی، تاریخی و فرهنگی/ دلارا آکباشوا، جمیل خلیل‌رحمانوف، آسلیا عظمتوا؛ مشترکا از دانشگاه دولتی باشقیرستان (اوفا، جمهوری باشقیرستان) مناظرات اسلامی ـ مسیحی در منطقه ایدیل ـ اورال در اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن بیستم/ دینارا مردانوا از انستیتو تاریخ شهاب‌الدین مرجانی (کازان ـ جمهوری تاتارستان) مقالات هنر اسلامی/ مایس نظرلی، دانشکده فرهنگ و هنرهای زیبای شرق دانشگاه دولتی علوم انسانی روسیه ـ مسکو دیالکتیک نمادهای ابراهیمی/ فریس نوفال،از دانشگاه لوگانسک ـ اکراین «تواریخ بلغاریه»، اثر محمدعلی چکوری (1826-1889)؛ ترجمه و با توضیحات تاریخی، فرهنگ‌شناختی و دین‌شناختی»/ اسکندر سیدبطال‌اف و یولیا سیدبطالووا؛ مشترکا از دانشگاه دولتی باشقیرستان (اوفا، جمهوری باشقیرستان)

 در بخش گرنت نشر نیز، آثار ذیل مورد حمایت بنیاد مطالعات اسلامی قرار خواهد گرفت:

«فضاها و معانی؛ صفحات بیادماندنی تاریخ»/ واسیلی کوزنتسف،دمیتری میشین، ولادیمیر آرلوف؛ مشترکا از انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم روسیه (مسکو) و انستیتو کشورهای آسیا و آفریقا دانشگاه دولتی مسکو.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
انسان بر منبر؛ سیمای رهبر مذهبی در متون ادبیات تاتاری و ترکی(از اواخر قرن نوزدهم تا ثلث نخست قرن بیستم) / آلفینا صبغتواللینا از انستیتو شرق‌شناسی آکادمی علوم روسیه ـ مسکو. شناخت وجود مطلق در عقل‌گرایی قرون‌وسطایی مسلمانان (کتاب درسی) / والری خازییف، زولفیا خازییوا؛ مشترکا از دانشگاه دولتی تربیت معلم باشقیرستان به نام مفتاح‌الدین آقملا (اوفا ـ جمهوری باشقیرستان) «جعل، ساخته‌شده برای نظام الملک»/ الکسی خیسماتولین؛ ازانستیتو نسخ خطی شرقی آکادمی علوم روسیه (سن‌پتربورگ ـ روسیه)

لازم به ذکر است که بنیاد مطالعات اسلامی پس از یک دهه فعالیت علمی در روسیه، اقدام به اعطای گرنت پژوهشی و نشر ابن سینا کرد تا با اتکا به ظرفیت‌های بومی، مطالعات اسلامی در روسیه را توسعه دهد. نخستین دور این گرنت، در نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب نانفیکشن 2017 در مسکو به تاریخ جمعه 10 آذر 1396 اعلام و دریافت درخواست‌ها تا اسفند سال گذشته تکمیل شد.

*گرنت به انگلیسی«Grant» یا وام بلاعوض، بودجه‌ای است که به نهادها، مؤسسات، شرکت‌ها یا افراد اعطا می‌شود.

اغلب گرنت‌ها برای انجام کار یا پروژه خاصی داده می‌شوند و درجاتی از گزارش‌دهی را نیاز دارند. انواع پروژه‌ها (پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، بهداشتی، آموزشی، پژوهشی و…) را می‌توان با حمایت گرنت‌ها انجام داد.

«گرنت پژوهشی»، گرنتی است که برای انجام طرح پژوهشی اعطا می‌شود. معادل فارسی «گرنت پژوهشی»، کلمه «پژوهانه» است. کلمه پژوهانه، واژه مصوب فرهنگستان و به معنای حق‌التحقیق است. در گرنت‌های پروژه‌ای متقاضی حقیقی یا حقوقی پروپوزال(پیشنهاده پژوهشی) خود را تسلیم نهاد بودجه دهنده می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۲۹۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسید.

دکترحاج عبدالامیر قرشی رئیس مرکز کربلاء للدراسات والبحوث در عتبه مقدس حسینی در دیدار و گفت وگو با رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به شرحی از فعالیت‌های مجموعه دراسات در زمینه‌های مختلفی همچون حوزه‌های علمی، پژوهشی و نشر کتب و مجلات پرداخت.

دکتر محمدرضا قائمی نیک، معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز در این دیدار گفت: تفاهم صورت گرفته با این مرکز برای نخستین بار برای ارتقاء فعالیت‌های دو محموعه انجام شده است که پس از گفت وگو و تبادل نظر‌های متوالی درباره فعالیت‌ها و اقدامات آموزشی و علمی دو مجموعه،  امضای تفاهم نامه همکاری صورت گرفت.

 وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: این دانشگاه با ظرفیت‌های مطلوب علمی و پژوهشی در سال‌های فعالیت خود با مراکز بین المللی زیادی همکاری کرده و  این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسیده است.

 دکتر قائمی نیک گفت: امضا تفاهم نامه با مرکز للدراسات والبحوث فی العتبة الحسینیة المقدسةنیز از شمار توسعه فعالیت‌های بین المللی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بخش‌های علمی و پژوهشی است .

دیگر خبرها

  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • ۱۰ عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور