Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-من از انتخابم پشيمون نيستم. با تحليل و بر اساس تجربه اين كار رو كردم و نه شير يا خط. اين بار هم به كابينه راى ندادم كه الان ازش انتقاد نكنم. مهراب قاسمخانی (فیلمنامه‌نویس) در پی  انتقادات به تبلیغات دوران انتخابات رئیس جمهوری و حمایت از حسن روحانی، در صفحه اینستاگرامش مطلبی منتشر کرد:

چند نكته درباره من و انتخابم:

من اين حق رو دارم و خودم رو هم موظف ميدونم كه نسبت به شرايط اجتماعى، اقتصادى، سياسى و فرهنگى كشورم در جهت تفكرى كه بهش اعتقاد دارم نظر بدم

من انتخاب كردم كه از اين موقعيتى كه در اختيارم قرار گرفته (اين صفحه) نه فقط براى تبليغ آثار هنرى و انتشار برنامه هاى روزمره و تبليغات و جمع كردن طرفدار، بلكه براى گسترش تفكرى كه بهش معتقد هستم استفاده كنم و به خاطر منافع شخصى يا نگرانىِ از دست دادنِ طرفدارانى با تفكرات مخالفم، سكوت نكنم

من خودم رو موظف ميدونم كه توى كشور سياست زده اى مثل ايران كه قدرت گرفتن هر كدوم از جناح هاى نه چندان متنوعش ميتونه تاثير زيادى روى كيفيت زندگى مردم به لحاظ اجتماعى/فرهنگى بذاره، صرفاً يك دستگاه تزئينى براى توليد آثار هنرى نباشم -من تجربه يكصدا راى دادن و تبعاتش رو به خاطر دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در انتهاى اون تجربه هم عده اى معتقد بودن كه اون دولت كنار مردم ايستادگى نكرد، عده اى معتقد بودن كه زورش نرسيد، عده اى هم وفادار مون به كل اون ايده... نه به كابينه. ولى در نهايت دستآورد اون تجربه آشنا شدن با مفاهيمى مثل حقوق مدنى و شهروندى، گفتمان و اصلاحات بود و از اون مهم تر اين كه گروهى از مردم كه سالها ساكت و تنها و افسرده بودن، توى اون دوره براى اولين بار همديگه رو ديدن، شنيدن، شمردن و ديگران رو هم وادار كردن به اين كار

من تجربه يكصدا راى ندادن و تبعاتش رو هم به خاطر دارم. هشت سال تحقير، تحريم، فشار روانى و اقتصادى، احساس عدم امنيت و در كنارش هست سال سكوت مجدد و افسردگى و ترس از فضاى امنيتى... بدون هيچ دستآورد مشخص و مثبت قابل اشاره

پس... من از انتخابم پشيمون نيستم. با تحليل و بر اساس تجربه اين كار رو كردم و نه شير يا خط. اين بار هم به كابينه راى ندادم كه الان ازش انتقاد نكنم. انتظار بيشترى هم از اين كابينه نداشتم، چون باز هم به يه "ايده" راى دادم... ايده اى كه در سايه اين كابينه و اين دولت قابل دسترس تر به نظر ميومد و مياد.

راى دادم به اين كه باز هم بشنويم هم رو و باز هم بشنون ما رو و اين اون اتفاقيه كه دوباره به وضوح داره ميفته... -در نهايت من براى تفكر مخالف محترم احترام خيلى بيشترى قائل هستم تا تفكرى اونقدر سطحى كه به راحتى ميتونه پشيمون بشه يا از اون بدتر تفكر خنثايى كه براى مخفى كردن ترس منفعت طلبانه اش، ديگران رو مورد تمسخر قرار ميده

و من سيبيلم رو پس از قرن ها زدم ...

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۳۳۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان البرز

به گزارش جام جم آنلاین البرز، علی خادمی از اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور استان البرز به عنوان مسئول بسیج اساتید این دانشگاه معرفی شد.
جام جم البرز با توجه به نقش مهم بسیج اساتید در دانشگاه‌ها گفتگویی با وی ترتیب داد که در ادامه می‌آید.
بسیج اساتید دانشگاه پیام نور در استان البرز چه برنامه یی برای اجرای جهاد تبیین دارد؟
یکی از مهمترین وظایف امروز تبیین دستاورد‌های انقلاب اسلامی، پیشرفت‌ها و جایگاه ایران به عنوان یک قدرت اقتصادی، فرهنگی و سیاسی در منطقه و جهان هست، در دهه‌های اخیر جهاد تبیین صورت گرفته و در نتیجه آن شاهد هستیم که دل‌ها در جای جای دنیا به سمت ایران اسلامی معطوف شده لکن در این عرصه هرچه پیش برویم جا دارد و در برابر جنگ رسانه‌ای جهاد تبیین همانند شمشیری برنده عمل می‌کند، به عبارتی گفتمان‌سازی، نقد منصفانه و مطالبه‌گری سه کلید واژه اصلی در زمینه جهاد تبیین است که اگر با جذب حداکثری و روشنگری همدلانه و مهربانانه همراه باشد موفق خواهیم بود که انشالله همین مسیر را در پیش می‌گیریم.
در مورد برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت خود توضیح بفرمایید؟
در کنار برنامه‌های جاری بسیج، تمرکز اصلی بر ایجاد همدلی و هماهنگی درونی در دانشگاه میان بسیج اساتید بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان، ایجاد هماهنگی و هم افزایی با نیرو‌های متناظر در استان خارج از دانشگاه و ظرفیت‌های کشوری، ایجاد امید میان به ویژه نسل جوان برای تلاش و فعالیت است.
با چه راهکار و اقداماتی می‌توان به رویش‌های انقلابی کمک کرد؟
شناخت آسیب‌ها و تهدید‌های پیش روی جوانان و پاسخ به سوالات آنها، نهادینه ساختن مبانی فکری فرهنگی انقلاب تربیت اخلاقی و دینی و حرکت به سمت تهذیب و سلامت روحی و جسمی، الگوسازی برای جوانان با شناخت سیره عملی شخصیت‌های بزرگ تاریخی و به ویژه معاصر، کارآمدی مراکز تربیتی همانند دانشگاه ها، ارتقای توانمندی‌های مدیریتی و حرکت به سمت جوان‌گرایی، ایجاد زمینه برای حضور مردم، تمرکز بر حل معضلات ساختاری که ریشه ناعدالتی در جامعه است، احیای امر به معروف و نهی از منکر که راه همه انبیا و صالحان بوده، ولایت مداری و آشنایی با اندیشه‌های مقام معظم رهبری به عنوان کشتیبان توانمند این انقلاب از جمله راهکار‌هایی است که می‌توان به رویش‌های انقلابی کمک کرد.

با توجه به صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی توسط مقام عظمای ولایت در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
بنا به دلایل مختلف به طور شایسته به این بیانیه پرداخته نشد در این رابطه چه نظری دارید و چه راهکار‌هایی برای اجرایی کردن آن دارید؟
بخش‌های بیانیه دوم انقلاب که مسیر اساسی حرکت به سمت قله را به ما نشان می‌دهد خود مفسر و نشان دهنده راه است: در بخش نخست که به دانشگاه هم ربط دارد، اهمیت دادن به بنگاه‌هاى دانش بنیان و استفاده از امکان تکمیل پایان‌نامه‌هاى کاربردى در دانشگاه‌ها براى ارائه راه حل علمى درباره مسائل کشور و دقت کردن براى عدم قطع یا کاهش بودجه و اعتبارات پژوهش‌هاى علمى به‌ویژه در شرایط تحریم. این امور بیشتر نیازمند اصلاح آیین‌نامه‌ها و سپس پشتیبانى مناسب مدیران در وزارت علوم و سایر تصمیم‌گیران دولتى است.
دوم جدى گرفتن فرهنگ عمومى و ارتقاء آن، و اصلاح گروه‌هاى مرجع با معرفى الگوهاى شاخص؛ مقابله با کانون‌هاى ابتذال و نفاق، و مدیریت کردن فضاى مجازى و شبکه‌هاى اطلاع‌رسانى که نیازمند اراده و عزم قوى دولت‌مردان در مرحله اجراست زیرا در آن زمینه‌ها قانون و آیین نامه و شیوه نامه اجرایى، به اندازه کافى داریم ولى اغلب در به‌کار بستن آن‌ها اهتمام و جدیت ابراز نشده است.
سوم رفع عیوب ساختارى و جبران ضعف‌هاى مدیریتى با مراعات اقتضاى شایسته سالارى میسر مى‌شود.
چهارم خروج از وابستگى خفت‌بار به عوائد حاصل از فروش نفت خام و قطع هزینه‌هاى مسرفانه، اجراى مؤثر سیاست‌هاى اقتصاد مقاومتى را طلب مى‌کند.
پنجم اصالت دادن به طهارت اقتصادى و شفافیت نیازمند تشکیل گروهى مستقل است با اختیارات قضائى براى مبارزه بى‌امان با فساد و قطع ریشه‌هاى ویژه خوارى.
ششم ارزش آزادى با درک درست مفهوم آن و اهمیت مشارکت سیاسى متعهدانه و نیز طراحى هوشمندانه براى حفظ عزت و تداوم استقلال، باید به نسل جدید منتقل شود تا آن‌ها نیز مانند نسل انقلاب به تکالیف خود آشنا شوند و عمل نمایند.
هفتم نیفتادن در دام خدعه‌هاى استکبار به بصیرت سیاسى و تحکیم هویت ایرانى-اسلامى-انقلابى، نیاز دارد.
هشتم براى تدوین جزئیات سبک زندگى ایرانى -اسلامى با الهام گرفتن از آموزه‌هاى قرآنى، بهتر است از راه‌هاى تدوین قانون

دیگر خبرها

  • تمام ایده‌های دانش‌بنیانی قدرت تولید انبوه را دارند؟
  • معرفی مسئول جدید بسیج اساتید دانشگاه پیام نور استان البرز
  • حمایت از ایده‌های برتر دانش سنتی محیط زیست
  • واکنش معنادار وزیر روحانی به تذکر دفتر رهبری به مسئولان بخاطر رفتار بی قاعده در حجاب
  • واکنش واعظی به ادعای مقام دولت رئیسی علیه روحانی
  • «کارآمدترین» و «ناکارآمدترین» عضو کابینه دولت رئیسی در راستای «حمایت از تولید»
  • واکنش واعظی به ادعای خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف
  • واکنش واعظی به ادعایِ خیالی مشاور وزیر کشور درباره روحانی و ظریف /دولت به دنبال انحراف افکار عمومی است
  • لزوم آموزش یک رشته ورزشى
  • آقای احمدی نژاد! اسرائیل، کشور است؟ /ناگفته هایی درباره واکنش معنادار رئیس جمهور پیشین به حمله موشکی سپاه