Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-27@17:32:11 GMT

رشت|پایین بودن کیفیت چای ایرانی ‌به کارخانه ارتباط دارد

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۳۵۵۹۴

رشت|پایین بودن کیفیت چای ایرانی ‌به کارخانه ارتباط دارد

استاندار گیلان گفت: پایین بودن کیفیت چای ایرانی هم به برگ سبز چای و هم به کارخانجات چای کشور ارتباط دارد. ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۳ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مصطفی سالاری عصر امروز در جلسه کارگروه کمیته چای در سالن اجتماعات استانداری گیلان اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسه ایجاد برنامه یک ساله مطلوب در راستای حمایت از صنعت چای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 استاندار گیلان با بیان اینکه‌ ذینفعان چای بهترین عاملان توسعه صنعت چای در کشور هستند و این افراد می‌توانند در این حوزه تسهیل‌گر باشند گفت: تولیدکنندگان باید تفاوت چای درجه یک و چای‌های بی‌کیفیت را شناسایی و بررسی کنند.

سالاری با بیان اینکه در حوزه صنعت چای باید تعصب را کنار گذاشت و واقعیات را در حوزه تولید محصول چای پذیرفت افزود: با رقابت سالم، شناخت و بررسی ذائقه مصرف‌کننده در حوزه تولید چای باید به‌درستی در این صنعت متمرکز شد.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه چای در استان گیلان قدمت گسترده‌ای دارد خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی مطلوب باید به گونه‌ای عمل شود که اگر در سال‌های آینده یارانه چای از سوی دولت قطع شد چایکار دچار آسیب نشود.

 سالاری با اشاره به اینکه بدون تعصب باید در حوزه رقابت و افزایش کیفیت چای در استان گیلان گام‌های اساسی برداشت تصریح کرد: با ریشه‌یابی و تحقیق در ذائقه بازار در حوزه چای باید چای گیلانی را در بازار تجاری‌سازی کرد.

وی با بیان به اینکه اگر عامل کیفیت چای خارجی  رنگ و اسانس‌های مجاز است با بررسی وزارت بهداشت و به‌طور قانونی باید در این عرصه ورود کرد گفت: اگر این اقدام مجاز و قانونی است به‌منظور افزایش کیفیت در چای ایرانی باید از آنها استفاده شود.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه ارتقاء کیفیت چای ایرانی باید با همکاری کشاورزان و کارخانه‌داران این محصول محقق شود تصریح کرد: پایین بودن کیفیت چای ایرانی هم به برگ سبز چای و هم به کارخانجات چای کشور ارتباط دارد.

وی با بیان اینکه به منظور ارتقاء کیفیت محصول چای باید از باغ چای تا عرصه بازار توجه ویژه‌ای به این محصول شده و نقاط قوت افزایش یابد تاکید کرد: دست‌اندکاران چای باید به دور از بیان نواقص و درد دل به طور کارشناسانه راهکارهای مطلوب ارتقاء صنعت چای را در حوزه‌های مختلف بیان و بررسی کنند.

استاندار گیلان با تاکید بر اینکه با توجه به این اقدامات به طور مطلوب می‌توان از دولت در راستای ارتقاء حمایت از این صنعت مطالبه‌گری کرد افزود: با حذف رانت در حوزه صنعت چای باید به دنبال حل نقاط ضعف و افزایش نقاط قوت در این صنعت باشیم.

 سالاری با اشاره به اینکه توجه به ذائقه و سلیقه بازار از سوی تولیدکننده امری مهم و ضروری در صنعت چای است و این امر باید به طور ویژه مد نظر قرار گیرد گفت: به منظور انسجام ساختاری باید در حوزه دست‌اندکاران چای اتحادیه‌های فعال شهرستانی و استانی تشکیل شود.

انتهای پیام/ش

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۳۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • قیمت کارخانه‌ای خودرو ۸۰ درصد زیر نرخ بازار است
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود
  • پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره/ بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست
  • مطالبات ساکنین پایین‌دست سد سیمره پرداخت شود
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • پهپادهای اوکراین صنعت فولاد روسیه را هدف گرفتند
  • نکوداشت کاشف السلطنه فردا در لاهیجان