Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@05:35:20 GMT

افزایش ۳۰ درصدی صادرات ایران به روسیه

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۳۶۵۱۵

افزایش ۳۰ درصدی صادرات ایران به روسیه

رایزن بازرگانی ایران در روسیه گفت: صادرات به روسیه در سال ۲۰۱۷ افزایش ۳۰ درصدی داشته است.

به گزارش ایسنا، فرهاد پرند در نشست توسعه همکاری‌های اقتصادی لرستان و روسیه با بیان اینکه عمده صادرات به روسیه مربوط به مواد غذایی و محصولات کشاورزی است، اظهار کرد: ۲۷۳ میلیون دلار از سهم ایران در صادرات به روسیه مربوط به همین محصولات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیمان، فلز و مواد معدنی نیز به این کشور صادر می‌شود که البته حجم آنها کم است.

وی افزود: واردات ایران از روسیه به یک میلیارد و ۳۰ میلیون دلار کاهش یافته و نسبت تراز تجاری صادرات و واردات این دو کشور در سال‌های گذشته یک به ۱۰ بوده که در سال ۲۰۱۷ به یک به سه رسیده است.

پرند با اشاره به اینکه سال ۲۰۱۷ واردات روسیه ۲۳۰ میلیارد دلار بوده است، تصریح کرد: روسیه بیشترین واردات را از هلند، چین، آلمان و ترکیه داشته است. مسکو ظرفیت‌های بسیاری برای واردات دارد به طوریکه ۴۳ درصد واردات روسیه را به خود اختصاص داده است.

رایزن بازرگانی ایران در روسیه خاطر نشان کرد: عمده صادرات روسیه محصولات نفتی و گازی به کشورهایی چون آلمان، چین، فرانسه، ایتالیا و بلاروس است.

وی با بیان اینکه جای ایران میان کشورهای صادرکننده به مسکو بسیار خالی است، خاطر نشان کرد: براساس آمار گمرک روسیه، میزان صادرات ایران به روسیه در سال ۲۰۱۷ نسبت به سال ۲۰۱۶ معادل ۳۰ درصد افزایش یافته و از ۳۰۳ به ۳۹۲ میلیون دلار رسیده است.

پرند گفت: واردات ماهی به روسیه در سال ۲۰۱۷ حدود ۱.۵ میلیارد دلار بوده که سهم ایران از این میزان واردات تنها دو درصد است.

رایزن بازرگانی ایران در روسیه تاکید کرد: با توجه به توانمندی‌های لرستان در حوزه شیلات، این استان می‌تواند بازار مناسبی در روسیه داشته باشد.

وی اظهار کرد: روسیه ۸۵ واحد فدرالی و ۴۶ استان دارد که باید از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۳۶۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد این کشور غافلگیر شد

کانادا با کاهش صادرات طلا در ماه مارس، با کسری تجاری غافلگیرکننده مواجه شد و این انتظارات را تقویت کرده است که بانک مرکزی کانادا دلایل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ماه ژوئن داشته باشد.

به گزارش ایسنا، داده‌ها نشان داد که کانادا در ماه مارس کسری تجاری غیرمنتظره‌ای به میزان ۲.۲۸ میلیارد دلار کانادا (۱.۶۶ میلیارد دلار) ثبت کرد که بزرگترین کسری در ۹ ماه گذشته بود، زیرا صادرات سریع‌تر از واردات کاهش یافت.

اداره آمار کانادا اعلام کرد که کل صادرات در ماه مارس ۵.۳ درصد کاهش یافت که عمدتاً به دلیل کاهش صادرات طلای خام از بالاترین رکورد در ماه فوریه بود، در حالی که واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت که به دلیل تجهیزات الکترونیکی و سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی بود.

تحلیلگران شرکت کننده در نظرسنجی رویترز مازاد تجاری ۱.۵۰ میلیارد دلار کانادا را در ماه پیش‌بینی کرده بودند. داده‌ها نشان داد که اقتصاد کانادا پس از رشد کمتر از حد انتظار در فوریه، احتمالاً در ماه مارس متوقف شده است که نشانه‌ای از کاهش سرعت است که انتظارات را تقویت می‌کند که بانک کانادا دلیل بیشتری برای کاهش هزینه‌های استقراض در ژوئن داشته باشد.

بانک کانادا از جولای گذشته نرخ بهره را نزدیک به بالاترین حد در ۲۳ سال گذشته یعنی پنج درصد نگه داشته است، اما انتظار می‌رود که اولین کاهش ۲۵ واحدی نرخ بهره به دلیل کاهش تورم نزدیک شود.

کاهش صادرات در ماه مارس با کاهش در ۹ بخش از ۱۱ محصول صادراتی، به سریع‌ترین نرخ از فوریه ۲۰۲۳ رسیده است. صادرات محصولات معدنی فلزی و غیرفلزی که شامل زیرشاخه طلا می شود، در ماه مارس ۱۷.۴ درصد کاهش یافت. نفت خام پنجمین کاهش خود را در شش ماه گذشته به ثبت رساند و به کاهش صادرات محصولات انرژی در ماه مارس کمک کرد.

کاهش واردات نیز گسترده بود و هفت بخش از ۱۱ محصول کاهش را ثبت کردند. اداره آمار کانادا عنوان کرد که واردات تجهیزات و قطعات الکترونیکی و الکتریکی در ماه مارس ۸.۱ درصد کاهش یافت، در حالی که سنگ‌های فلزی و مواد معدنی غیرفلزی با ۲۹.۲ درصد کاهش به ۱.۳ میلیارد دلار در ماه مارس رسید که پایین‌ترین میزان از سپتامبر ۲۰۲۱ است.

طبق گزارش رویترز، از نظر حجمی، کل صادرات در ماه مارس ۴.۷ درصد کاهش یافت، در حالی که کل واردات ۱.۲ درصد کاهش یافت.

دیگر خبرها

  • ریل گذاری ایران و امارات برای افزایش صادرات
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • برنامه افزایش صادرات ایران‌خودرو به روسیه در سال ۱۴۰۳
  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد