Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-27@23:13:53 GMT

هدفونی که نقش گوش پاک کن را بازی می‌کند +عکس

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۳۹۲۷۸

هدفونی که نقش گوش پاک کن را بازی می‌کند +عکس

گرفتگی گوش مشکلی اذیت کننده و دردسر زا است که اختراعی جدید می‌تواند این مشکل را برطرف و از هزینه‌های پزشکی و مراجعه به متخصصان بکاهد.

به گزارش مشرق، کارشناسان به تازگی دستگاهی شبیه به هدفون طراحی کرده‌اند که می‌تواند در عرض ۳۵ ثانیه جرم و آلودگی‌های گوش میانی را پاک  از بین ببرد.

این دستگاه به نام اوتو ست (OtoSet) می‌تواند به شکل همزمان هردو گوش را تنها درعرض ۳۵ ثانیه پاک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فناوری به کار رفته دراین هدفون ترکیبی از آب گرم و پراکسید هیدروژن است که به درون گوش تزریق می‌شود تا موم شکل گرفته در گوش را از بین ببرد، آنگاه با مکش این جرم از داخل گوش بدون آسیب به آن خارج می‌شود.


گرفتگی گوش به دلایل مختلفی روی می‌دهد و در اصل واکنش بدن برای خارج کردن مواد آلوده ازدرون گوش است.

گرفتگی گوش به دلیل قرار گرفتن درمعرض صدای بلند نیز رخ می‌دهد و گوش برای جلوگیری از آسیب دیدگی به ترشح ماده زرد رنگ چسبناک می‌پردازد.

این ماده همچنین از ورود گرد و غبار، خاک، باکتری ودیگر اشیای خارجی به گوش جلوگیری می‌کند.

گرفتگی گوش می‌تواند سبب احساس درد، کاهش توان شنوایی، تعادل و تمرکز شود به همین دلیل افراد به متخصص مراجعه می‌کنند تا درون گوش آن‌ها را پاک کنند. برخی افراد نیز از گوش پاک کن‌های پنبه‌ای استفاده می‌کنند که می‌تواند سبب آسیب رسیدن به مجرای درونی گوش شود.

محققان اعلام کرده‌اند که پزشکان تنها درآمریکا هرسال بیش از ۱۲ میلیون نفر مراجع با مشکل گرفتگی گوش دارند و استفاده ازاین دستگاه می‌تواند کمک منحصربه فردی برای رفع این مشکل سلامت شود.

شستشوی گوش روش‌های مختلفی دارد و دربرخی اوقات می‌تواند منجر به عارضه‌های جانبی درافراد شود به همین دلیل استفاده از شیوه‌ای جدید برای رفع این مشکل می‌تواند فایده بخش باشد.

ایده ساخت دستگاه اوتو ست به وسیله شرکت سفکن (SafKan) مطرح و دستگاه تولید شده و به شکل آزمایشی در دانشگاه پزشکی واشنگتن، استنفورد پزشکی و مرکز پزشکی سنت جان به وسیله پزشکان مورد استفاده قرارگرفته است.

کارشناسان سازنده این وسیله اعلام کرده‌اند درآینده نزدیک نمونه تجاری و با کاربرد شخصی این وسیله را راهی بازارهای جهانی می‌کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۳۹۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری زیبا و خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان + تصاویر

 تصور می‌شود نام «ماه صورتی» از قبایل بومی آمریکا سرچشمه گرفته باشد. نام‌های دیگری نیز برای این ماه در نظر گرفته می‌شود که عبارتند از ماه در حال رشد، ماه ماهی، ماه تخم‌گذاری غاز‌ها و ماه قورباغه.

دومین ماه کامل فصل بهار در سال ۲۰۲۴ در نیمکره شمالی زمین طلوع کرد و در سراسر جهان تصاویری از آن ثبت و منتشر شد که در اینجا گلچینی از بهترین و تاثیرگذارترین تصاویر ماه صورتی کامل از ایالات متحده و همچنین فرانسه، بریتانیا و هند را می‌توانید مشاهده کنید.

نام «ماه صورتی» به این معنا نیست که قمر زمین در چنین روزی رنگ صورتی به خود می‌گیرد بلکه به این دلیل است که رنگ گل‌های بهاری که در این زمان از سال شکوفا می‌شوند، صورتی است. مانند تمام ماه‌های کامل، «ماه صورتی» نیز در تمام طول شب قابل مشاهده بود و در هنگام غروب خورشید از شرق طلوع می‌کرد و هنگام طلوع خورشید در غرب غروب می‌کرد.

ماه کامل برفراز بیلبوردی از نام «ماه» (Moon) در محوطه بیرونی ورزشگاه کافمن 

 تصور می‌شود نام «ماه صورتی» از قبایل بومی آمریکا سرچشمه گرفته باشد. نام‌های دیگری نیز برای این ماه در نظر گرفته می‌شود که عبارتند از ماه در حال رشد، ماه ماهی، ماه تخم‌گذاری غاز‌ها و ماه قورباغه.

برای مدت کوتاه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌ای، «ماه صورتی» به رنگ نارنجی به نظر می‌رسید. این پدیده به این دلیل اتفاق می‌افتد که بیننده ماه را از میان ضخیم‌ترین لایه جو زمین می‌بیند.

ماه کامل آوریل پشت ساعت بالمورال (Balmoral) در ادینبورگ

نور قرمز و نارنجی با طول موج بلندتر می‌تواند به راحتی از جو عبور کند، در حالی که نور آبی با طول موج کوتاه توسط ذرات پراکنده می‌شود. همین اصل علمی که به پراکندگی رالی معروف است، مسئول رنگ نارنجی غروب خورشید نیز هست.


ماه صورتی کامل از پشت مجسمه آزادی در شهر نیویورک در حالی که یک هواپیما از رو به روی آن عبور می‌کند

«ماه صورتی» اولین ماه کامل از زمان خورشید گرفتگی کامل در سراسر آمریکای شمالی در هشتم آوریل بوده است.

ماه گرفتگی بعدی یک ماه گرفتگی جزئی در ۱۷ سپتامبر خواهد بود. این ماه گرفتگی به بهترین وجه در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا و آفریقا دیده می‌شود. در طول این رویداد، ماه کامل وارد سایه زمین می‌شود.

ماه آوریل در پشت برج ایفل پاریس 

ماه کامل بعدی، «ماه گل» است که در روز پنجشنبه، ۲۳ مه (سوم خرداد) سال ۲۰۲۴ به وقوع خواهد پیوست.

ماه کامل در بنگال غربی، هند


ماه کامل بین قلعه ادینبرو و بنای یادبود اسکات 


ماه کامل آوریل معروف به ماه صورتی بر فراز یک برج دیدبانی در مادرید، اسپانیا 


ماه صورتی بر فراز خلیج ساراسوتا فلوریدا 


ماه صورتی بر فراز سیاتل


ماه کامل پشت برج سوزن فضایی (SpaceNeedle) در سیاتل


منبع: ایسنا

tags # ماه سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • نجات زن میانسال از آب‌گرفتگی
  • فیلم/آب گرفتگی معابر شهر بیرجند پس از بارش رگباری باران
  • (ویدیو) آب‌گرفتگی پارکینگ و کارخانه مدیران خودرو در بم
  • تصاویر | باران شدید و آب گرفتگی معابر در شیراز
  • امدادرسانی‌ نیروهای هلال احمر به ۱۱ استان متأثر از سیل و آب‌گرفتگی
  • ویدیو/ امدادرسانی نیروهای هلال‌احمر خراسان‌ جنوبی به مناطق متأثر ‌از سیل و آب‌گرفتگی
  • تصاویری زیبا و خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان + تصاویر
  • تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان