Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در بررسی انجام شده  چیزی نزدیک به ۳۰۰ شهر پر جمعیت، گران‌ترین شهر‌های جهان برای زندگی مشخص شدند.

در این بررسی، ۲۹۳ بازار مسکن کلانشهر‌ها در ۹ کشور استرالیا، کانادا، هنگ کنگ، ایرلند، ژاپن، نیوزیلند، بریتانیا و آمریکا در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۷ مورد تحلیل قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بررسی از روش «ضریب میانه» استفاده شد، که در آن متوسط قیمت مسکن در یک منطقه تقسیم بر درآمد متوسط خانوار می‌شود؛ بنابراین اگر درآمد متوسط ۵۰ هزار دلار و متوسط قیمت مسکن ۲۵۰ هزار دلار بود، ضریب میانه برابر با ۵ می‌شد.

با استفاده از این روش ۲۶ مکان فوق العاده گران قیمت مشخص شدند، که گران‌ترین‌ها مربوط به کشور‌های آمریکا، استرالیا، نیوزیلند، کانادا و چین می‌شود.

 

تائورانگا، خلیج غربی پلنتی، نیوزیلند

مسکن در نیوزیلند با ضریب میانه کلی ۵.۸ بسیار گران قیمت است، و در تائورانگا هر خانه به طور میانگین ۸.۹ برابر متوسط درآمد قیمت دارد.

سالیناس، مونتری، کالیفرنیا، آمریکا

سالیناس (شهری با جمعیتی کمتر از ۱۵۰ هزار نفر) که در شهرستان مونتری واقع شده، دارای ضریب میانه ۹.۱ است.

 سان فرانسیسکو، کالیفرنیا، آمریکا

هم رتبه سالیناس، شهر تپه‌ای و پر جمعیت‌تر سان فرانسیسکو است که از ضریب میانه ۹.۱ برخوردار است.

 

 

 هونولولو، هاوایی، آمریکا

 

پایتخت ساحلی ایالت هاوایی که در ساحل جنوبی جزیره اوآهو قرار گرفته، دارای ضریب میانه ۹.۲ است.

لس آنجلس، کالیفرنیا، آمریکا

 

لس آنجلس با ضریب میانه ۹.۴ دومین شهر گران قیمت در ایالات متحده آمریکا است.

سانتا باربارا، کالیفرنیا، آمریکا

 

چهارمین (ولی نه آخرین) شهر کالیفرنیایی که در این فهرست قرار گرفته، سانتا باربارا با ضریب میانه ۹.۴ است.

 ملبورن، استرالیا

ملبورن با ضریب میانه ۹.۹ نسبت به ضریب میانه ۶.۳ در سال ۲۰۰۱ و ضریب میانه زیر ۳ در اوایل دهه ۱۹۸۰ افت چشمگیری از لحاظ مقرون به صرفه بودن داشته است. از سال ۲۰۰۱، قیمت متوسط خانه‌ها در این شهر افزایش قابل توجهی پیدا کرده است.

سانتا کروز، کالیفرنیا، امریکا




سانتا کروز نیز در منطقه خلیج منطقه خلیج سان فرانسیسکو قرار دارد و گران قیمت‌ترین بازار مسکن را در کل آمریکا با ضریب میانه ۱۰.۴ دارد.

 ونکوور، کانادا

ونکوور با ضریب میانه ۱۲.۶ که گران قیمت‌ترین بازار مسکن در کانادا را دارد، بیشترین افت مقرون به صرفه بودن مسکن در بین شهر‌های بزرگ در این بررسی را تجربه کرده، به طوری که ضریب میانه آن از ۵.۳ در سال ۲۰۰۴ به میزان ۲.۳۵ برابر افزایش پیدا کرده است.

 سیدنی، استرالیا

سیدنی با ضریب میانه ۱۲.۹ گران قیمت‌ترین بازار مسکن در کل استرالیا را دارد، که با توجه به ضریب میانه ۶.۳ در سال ۲۰۰۱ افت بسیار سریعی را تجربه کرده است. سیدنی در کنار ونکوور، از چهارمین حباب پر خطر مسکن در جهان برخوردار است.

 هنگ کنگ، چین

هنگ کنگ با ضریب میانه ۱۹.۴ گران قیمت‌ترین بازار مسکن در جهان را برای هشتمین سال پیاپی به خود اختصاص داده است. این بالاترین عدد گزارش شده در تاریخ چند ساله این بررسی است، در حالی که ضریب میانه این شهر در سال گذشته ۱۸.۱ بود.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

گران‌ترین شهر‌های جهان در سال ۲۰۱۸

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: عکس خارجی خواندنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۳۹۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بدون اطلاع‌رسانی رسمی، آن تبصره مهم فروش بلیت ۸۰ هزار تومانی در ساعات طلایی برداشته شده و سالن‌های سینما در ۵ روز هفته (چهارشنبه تا یکشنبه) در همه ساعات روز می‌توانند بلیت را به قیمت ۸۰ هزار تومان به فروش برسانند.

نتیجه این گرانی، آن است که میانگین قیمت بلیت (که از تقسیم گیشه کل سینما به تعداد کل تماشاگران به دست می‌آید) حدود ۲۷ درصد افزایش نشان می‌دهد و از حدود ۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان (در هفته‌های پایانی ۱۴۰۲) به حدود ۵۷ هزار تومان (در این روزها) رسیده است. یعنی با احتساب روزهای نیم‌بها و سینماهای کم‌کیفیت‌تر، هر تماشاگر به‌طور میانگین ۲۷ درصد پول بیشتری بابت بلیت سینما پرداخت می‌کند.

این درحالی است که همواره مصوبات شورای صنفی نمایش و شورای راهبردی اکران به‌عنوان دو کمیته تخصصی تعیین آیین‌نامه عرضه در سینمای ایران، به اطلاع عموم می‌رسید و هرگونه تغییر در بهای بلیت سینما نیز از این قاعده مستثنی نبود. این اتفاقی نادر است که نه سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و نه صنوف سینمایی حاضر در شورا، خود را موظف ندیده‌اند تا گران شدن بلیت را به اطلاع علاقه‌مندان سینما برسانند.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900253

دیگر خبرها

  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • لحظه اصابت موشک یمن به پهپاد گران قیمت آمریکایی | ویدئو
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • چرا فلسفه کانت در میانه جنگ‌های امروزین هنوز کار می‌کند؟