Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@06:32:46 GMT

ساخت 70 کلاس درس خیرساز در ساوه تصویب شد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۴۰۰۴۲

ساخت 70 کلاس درس خیرساز در ساوه تصویب شد

ساوه - ایرنا - رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوه گفت: ساخت 70 کلاس درس در این شهرستان با کمک خیران مدرسه سازتصویب شده که این فضاهای آموزشی در مهرماه سال آینده تکمیل و بهره برداری می شوند.

ابراهیم فراشیانی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 10 طرح آموزشی و یک سالن ورزشی در ساوه با تعهد مالی 75 میلیارد ریال اکنون با کمک خیران در حال ساخت است که با بهره برداری آن ها بخشی از کمبودهای فضای آموزشی و ورزشی این شهرستان رفع می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:مدرسه روستای سقانلیق ساوه با چهار کلاس درس و منابع مالی 2 میلیارد ریال در مرحله اسکلت سازی است و مدرسه 6 کلاسه نرجس خاتون نیز با تعهد مالی 10 میلیارد ریالی در مرحله تیغه چینی قرار دارد که به همت یکی از خیران مقیم کشور آمریکا در حال ساخت هستند.
رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان ساوه همچنین ساخت یک باب هنرستان فنی 12 کلاسه خیرساز با آورده منابع 6 میلیارد ریالی را از دیگر طرح های آموزشی در دست ساخت ساوه عنوان کرد که مراحل پایانی ساخت و تجهیز را می گذراند.
فراشیانی گفت: چهار باب مدرسه 6 کلاسه، یک هنرستان و یک دبیرستان 12 کلاسه نیز از دیگر طرح های در دست ساخت آموزشی ساوه است که توسط خیران انجام می شود.
وی گفت: عملیات اجرایی مدرسه ای با 2 کلاس درس نیز با کمک یک خیر در این شهرستان به زودی آغاز می شود که تکمیل آن 800 میلیون ریال هزینه دارد.
در شهرستان 285 هزار نفری ساوه بیش از 60 هزار دانش آموز مشغول به تحصیل هستند.
6539/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي مدرسه سازي خيران ساوه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۰۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه طی یک سال گذشته ۴۲ مدرسه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد با اعتبارات نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس و مشارکت خیران بازسازی شدند اظهار کرد: در همین مدت علاوه بر ساماندهی ۶۵ ملک مازاد آموزش و پرورش، شش چمن مصنوعی هم نصب شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۳۸ کلاس درس با صرف اعتبار ۱۲ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال در شهرستان گناباد هوشمندسازی شد، افزود: برای هوشمند سازی هر کلاس درس به طور متوسط ۳۲۰ میلیون ریال هزینه شده است.

وی کلاس‌های هوشمند را در ارتقا بهره وری آموزشی و مشارکت پذیری دانش آموزان مؤثر دانست و تصریح کرد: این کلاس‌ها فرصت‌های یادگیری بیشتری را برای دانش آموزان فراهم، فرآیند یادگیری را سرگرم کننده و به دانش آموزان کمک می‌کند فناوری‌های جدید را بهتر فرا بگیرند.

فدوی با اشاره به تحصیل ۱۷ هزار و ۶۱۴ دانش‌آموز در مدارس مناطق شهری و روستایی گناباد خاطرنشان کرد: از این تعداد ۹ هزار و ۵۶۵ نفر در دوره ابتدایی، چهار هزار و ۷۹۶ نفر در دوره اول متوسطه و ۲ هزار و ۲۸۸ نفر در دوره دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 6088736

دیگر خبرها

  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • افتتاح مدرسه خیرساز در منطقه پردیسان قم
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز چهارمحال و بختیاری به احداث ۱۰۰۰ کلاس درس
  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه خیر ساز در خوی
  • خشت‌گذاری مدرسه ۶ کلاسه در محله فیروزآباد اشکذر