Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@11:49:32 GMT

دریادار سیاری: در تولید تجهیزات روی پای خود ایستاده‌ایم

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۴۴۰۱۸

دریادار سیاری: در تولید تجهیزات روی پای خود ایستاده‌ایم

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: در بحث طراحی و تولید تجهیزات روی پای خود ایستاده‌ایم و همه نیازمان را که قبل از انقلاب بیگانگان تولید می‌کردند خودمان تولید می‌کنیم.

خبرگزاری تسنیم: امیر حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش در نخستین همایش روابط عمومی ارتش و فعالان رسانه‌ای که صبح امروز در دانشگاه دافوس ارتش برگزار شد، گفت: در ابتدای انقلاب ارتش تنها نیروی مسلح و تنها مدافع انقلاب بود و منافقین و دشمنان می‌خواستند این مدافع را از انقلاب بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در آن زمان شعار دشمنان انقلاب این بود که ارتش نمی‌خواهیم، اما امام خمینی (ره) در اطلاعیه‌ای ۲۹ فروردین را روز ارتش اعلام و گفتند که ارتش باید در خیابان‌ها رژه برود و کسی حق ندارد در امور ارتش دخالت کند.

امیر سیاری روز ۲۹ فروردین ۵۸ را روز تولد ارتش انقلابی دانست و خاطر نشان کرد: ارتش تا زمان تاسیس سپاه، تنها مدافع انقلاب بود و دشمنان که نتوانسته بودند مدافع انقلاب را از بین ببرند اختلافات قومی را راه انداختند و این ارتش بود که با نثار شهدای بسیار از تجزیه کشور جلوگیری کرد و ارتش حدود ۵۰ هزار شهید در ۸ سال جنگ تحمیلی برای دفاع از کشور داد.

وی با اشاره به اقدامات ارتش در دفاع مقدس ادامه داد: دلاوری‌های ارتش موجب جلوگیری از رسیدن صدام حسین به اهدافش شد، نیروی هوایی ارتش در دومین روز جنگ تحمیلی عملیات کمان ۹۹ را انجام داد و نیروی دریایی در شصت و هشتمین روز بعد از آغاز جنگ نیروی دریایی عراق را از بین برد.

امیر سیاری با اشاره به شرح وظایف ارتش گفت: وظیفه ارتش دفاع از کشور و بازدارندگی در مقابل دشمنان است و ارتش امروز باید برای دفاع از تمامیت ارضی کشور نیروی انسانی پرورش یافته داشته باشد و تجهیزات دفاعی را که به دلیل تحریم ما نمی‌دهند را خود تولید کند و ما در بحث طراحی و تولید تجهیزات روی پای خود ایستاده‌ایم و همه نیازمان را که قبل از انقلاب بیگانگان تولید می‌کردند خودمان تولید می‌کنیم.

وی افزود: هرجایی که لازم باشد ارتش پا در رکاب آماده است و این آمادگی و اقتدار و حضور در صحنه‌ها ویژگی امروز ارتش ایران است.

معاون هماهنگ کننده ارتش به دیگر اقدامات و خدمات ارتش اشاره کرد و گفت: در زلزله بم و کرمانشاه و هرجایی که لازم شد حتی در خلیج عدن ارتش در صحنه بوده و خدمت‌رسانی کرد و نگذاشت چرخ اقتصاد کشور مختل شود.

وی در پایان تصریح کرد: باز دارندگی این است که اینقدر توان داشته باشیم که کسی به طمع تجاوز به کشور را نکند و اگر ارتش، سپاه و دیگر نیرو‌ها دست در دست هم این توان دفاعی و بازدارندگی را ایجاد نکرده بودند دشمنان کاری را که در شرق و غرب کشور با همسایگان ما کردند با ما می‌کردند، اما ما کشور و نیرو‌های مسلح مقتدر داریم و وظیفه اطلاع رسانی این توانایی‌ها به مردم و بیرون کشور برای خوشحالی دوستان و دشمنان نا امیدی دشمنان با رسانه‌ها است. من همیشه می‌گویم که ۵۰ درصد بازدارندگی با ما و ۵۰ درصد هم با رسانه‌ها است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003MPR

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۴۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است

حسین ایثارگر روز یکشنبه در حاشیه بازدید از هنرستان طالقانی و شماری از دیگر مدارس شهر ششتمد، گفت: یکی از الزامات توسعه، مهارت آموزی است و توجه به این مقوله، زمینه رشد تولید و اشتغال پایدار را در جامعه فراهم کرده و از نگرانی های جامعه در مسیر ایجاد اشتغال برای نسل جوان می کاهد.

وی با بیان اینکه یکی از مسیرهای پیشرفت کشور توجه به مهارت است، اظهار کرد: لازم است در کنار توجه به مباحث علمی و تئوری، آموزش های مهارتی و نیازمحور نیز مورد توجه آموزش و پرورش و دانش آموزان قرار گیرد.

فرماندار ششتمد گفت: در کنار رشته های نظری، باید هدایت دانش آموزان به رشته های مهارتی و تولیدی نیز مورد توجه قرار گیرد تا بخشی از نیاز بازار کار به نیروی انسانی از این طریق تامین شود.

ایثارگر افزود: ایجاد برخی واحدهای صنعتی در حوزه فرآوری معدنی و صنایع دیگر در شهرستان ششتمد در دست انجام است که تربیت نیروی کار ماهر در این حوزه ها می تواند مورد توجه قرار گیرد.

وی با تشکر از تلاش های جامعه فرهنگی، افزود: معلمان با تربیت نسل آینده در مسیر آگاهی و روشنی بخشی جامعه و توسعه و بالندگی کشور ایفای نقش می کنند.

شهرستان ششتمد در ۲۵۰ کیلومتری جنوب غرب مشهد، چهار هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز دارد که در ۹۱ واحد آموزشی تحصیل می کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • حرکت بر لبه فناوری، راهبرد ارتش برای مقابله با تهدیدات مدرن است
  • امیر حیدری: هیچ‌کس قادر به تهدید جمهوری اسلامی و منافع ملی کشور نیست
  • آیین تشییع شهید گمنام در نیروی زمینی ارتش برگزار شد
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • درخواست ویژه مقام ارشد نظامی از اساتید ارتش
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند