Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ؛سرهنگ فیروز سرخوش نهاد رئیس پلیس فتا استان همدان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران همدان، گفت: يكی از مهمترين علل گرايش افراد در شبكه اجتماعی به سوی ارتكاب جرائم درك نا صحيح كاربران از ساختار اينترنت و قابليتهای IP اختصاص به آنان بوده وبا فرض داشتن هويت پنهان اقدام به ارتكاب جرائم مختلف می نمايند كه اين امر توهمی بيش نبوده  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با توصیه شهروندان در این خصوص بیان کرد: كليه شهروندان عزيز به اين نكته توجه نمايند كه در فضای مجازی رد پای ديجيتالی كاربران توسط پليس به سهولت قابل رديابی و دسترسی به هويت واقعی كاربران امكان پذير است .

 رئیس پلیس فتا استان همدان در ادامه افزود: با تغيير نام و به فرض داشتن هويت پنهان امكان گريز از تعقيب قانونی فراهم نخواهد شد و پليس فتا به اينگونه مجرمين اخطار می نمايد كه در صورت هرگونه تحرك غير قانوني بطور حتما تحت تعقيب انتظامي وقضايي قرار خواهند گرفت.

سرهنگ سرخوش با بیان اینکه شبكه اجتماعی تلگرام دارای قابليتهای ارتباطی فراوانی است، گقت: ارتباطات افراد از نظارت همگانی خارج و ديدبان عمومی در آن وجود ندارد و اينگونه ارتباطات مي تواند بصورت پنهانی صورت پذيرفته و همچنين دسترسی به ساير افراد بدون اخذ مجوز از آنان به سهولت امكانپذير است.

وی بیان کرد: در حال حاضر شبكه اجتماعي تلگرام محل شكل گيری ارتباطات نا متعارف بخصوص در بين جنس های مخالف گرديده و همين مهم موجب آسيب های فراوانی به اركان اخلاقی جامعه بخصوص در عرصه نهاد مقدس خانواده و شكل گيری اختلافات بين زوجهای جوان گرديده است.

رئیس پلیس فتا استان همدان به برخی دیگر از معایب و مضرات شبکه اجتماعی تلگرام پرداخت و گفت: يكی از قابليتهای اين شبكه اجتماعي كه نقش بسزايی در وقوع جرائم عليه اشخاص،عفت و اخلاق عمومي وامنيت ملی دارد وجود يك ارتباط يك سويه به نام كانال است.

سرهنگ سرخوش با بیان اینکه این قابلیت در داخل يك فناوری مبتني بر نسل دوم وب كه مهمترين شاخصه آن تعاملی بودن آن است، بیان کرد:  معمولاهويت گرداننده كانال مخفي بوده و همين قابليت می تواند دست آويز سوء استفاده سايبری بسياری از افراد نا صالح ،كلاهبرداران و مجرمين قرار گرفته وموجبات فريب وتشويش افكار واذهان عمومی و انتشاراكاذيب را فراهم آورد.

وی با بیان اینکه بيش از 45 ميليون كاربر ايرانی عضوشبكه اجتماعی تلگرام هستند، گفت:  برابر قوانين و مقررات اين اپليكيشن اطلاعات خصوصی خود را بمنظور ثبت نام و استفاده ازامكانات  اين پيام رسان در اختيار سرور مركزی آن قرار داده اند كه اين مهم مي تواند بعنوان يك تهديد در بحث حفاظت سايبری مورد توجه مردم عزيز ومسئولان محترم قرار گيرد.

رئیس پلیس فتا استان همدان با اشاره به اینکه شبكه اجتماعی تلگرام يك پيام رسان تحت موبايل است كه از سال 2013شروع به فعاليت نموده و كاربران زيادی را دركشور به خود جذب نموده است  گفت: اين شبكه اجتماعی به علل مختلف در حال حاضر بيشترين كاربر را در بين ايرانيان با خود همراه نموده و به همين دليل شايسته است در قابليتها و خصوصيات و اهداف و نگرش گردانندگان آن توجه ويژه معمول گردد.

انتهای پیام/د.ا

نشت اطلاعات  در تلگرام تهدیدی برای فضای سایبری است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی تلگرام آی گپ وزرات ارتباطات سروش پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۴۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری

این روز‌ها فقط هنرپیشه‌های فیلم و مجموعه‌های تلویزیونی نیستند که باید چهره‌ای مقبول از خودشان به نمایش بگذارند. هر کسی در هر شغلی که باشد اگر ارائه بهتری داشته باشد قطعاً موفق‌تر است. این گزاره ساده نتیجه پذیرفتنی زندگی در عصر شبکه‌های مجازی و بلاگرهاست. 

ظاهراً دیگر فقط مجری‌ها، خواننده‌ها، بازیگران و چهره‌های معروف نیستند که باید بهترین نسخه ظاهری خود را به مخاطبان عرضه کنند. بلکه همه افراد از معلم تا داروخانه‌دار و فروشنده و هر کسی در هر جایگاهی می‌تواند یک بلاگر باشد. البته اگر بتواند ارائه دهنده‌ای خوب و جذاب باشد. 

فاطمه نوری راد، پژوهشگر رسانه درمورد میل نمایش دادن و این که آیا بلاگری شغل است؟ اظهار کرد: پدیده‌ی بلاگری یعنی به اشتراک گذاشتن در شبکه‌های اجتماعی یا در فضای اینترنتی است. چون تا قبل از به وجود آمدن شبکه‌های اجتماعی در فضای اینترنت از طریق وبلاگ‌ها و... موارد و مطالبی به اشتراک گذاشته می‌شد. آن‌چه که الان خیلی با آن مواجه هستیم و فضای جدیدی را ایجاد کرده این است که افراد در مشاغل مختلف در فضای رسانه‌های اجتماعی شروع به تجربه نگاری و تولید محتوا می‌کنند. مثلاً از پزشک و معلم بلاگر داریم تا افراد مختلف. آن‌ها از تجربیاتی که در این فضا به اشتراک می‌گذارند فضای متفاوتی را به وجود می‌آورند. 

این پژوهشگر رسانه تصریح کرد: بلاگر‌ها توانسته‌اند موقعیت خود را رویت‌پذیر کنند. تا قبل از این‌که تا این حد شبکه‌های اجتماعی عمومیت پیدا کنند تا با یک گوینده‌ی رادیو دوست بودیم یا در آشنایانمان چنین فردی وجود نداشت، نمی‌توانستیم ببینیم که فضای گویندگی رادیو و مهارت‌های لازم برای آن و خستگی‌های شغلی آن‌ چه چیز‌هایی هستند ولی وقتی شما به عنوان یک گوینده رادیو صفحه اجتماعی دارید و در آن‌جا به تولید محتوا می‌پردازید افراد به عنوان مخاطب می‌توانند با فضای شما همدلی بیشتری برقرار کنند و از شما شناخت بیشتری داشته باشند و این باعث می‌شود که ارتباط صمیمانه‌تری شکل بگیرد. 

نوری راد با اشاره به یکی از مزیت‌های شغل بلاگری گفت: یکی از نکات مثبت شغل بلاگری این است که می‌توان آن را در موضوعات مختلف مشاهده کرد.  ما همیشه با افراد مختلفی که ارتباط برقرار می‌کردیم چیزی از پیشینه آن‌ها و فضایی که تجربه می‌کنند، نداشتیم ولی با آمدن شبکه‌های اجتماعی، افراد از رسته‌ها و شغل‌های مختلف به بلاگری رو آوردند و توانستیم وارد فضایی شویم که تا پیش از آن وجود نداشت و این فضا کمک به همدلی بیشتر و درک متقابل ما کرده است.

این پژوهشگر رسانه ادامه داد: خیلی وقت‌ها افرادی که بلاگری می‌کنند از این راه کسب درآمد می‌کنند و من به عنوان مخاطب می‌توانم از یک بلاگر معلم یا پزشک بلاگر چیز یاد بگیرم. چون هم از تجربه‌های کاری خود می‌گوید و هم ارائه مطلب دارد و همین باعث می‌شود تا مخاطب از آن فرد موضوعاتی را یاد بگیرد. البته باید دقت کرد این‌که بلاگر‌ها می‌خواهند از بلاگری پول در بیاورند چالش‌هایی را به همراه دارد از جمله این‌که گاهی این نمایش و عرضه‌ی خود و فرآیند زندگی و کار خود به سمت کالایی شدن پیش می‌رود. مثلاً یک گوینده رادیویی که قرار است بلاگر شود و در این فضا کار کند از فضای رسانه‌های اجتماعی به خاطر نمایش هرچه بیشتر استفاده می‌کند و این فضا دارای یک سری المان‌ها برای جذب کردن دارد. 

او گفت: آدم‌هایی که در فضای بلاگری آمده‌اند دائم به سمت نمایشی‌تر شدن می‌روند. یعنی گاهی ممکن است آن‌چه که داریم به اشتراک می‌گذاریم یک واقعیت زندگی روزمره و عادی کاری نباشد و ساخته می‌شود تا مخاطب بیشتری جذب کند و این جاست که مخاطبین باید آگاهی خود را بالا ببرند. زیرا قرار است بلاگر‌ها مخاطبان بیشتری جذب کنند برای این‌که تبلیغات بگیرند و با فروش پکیج یا کالایی از این راه کسب درآمد کنند و گاهی مخاطبان نیز، به صورت ناخودآگاه تحت تأثیر آن بازنمایی قرار می‌گیرند. 

نوری راد افزود: خیلی از افراد یک سری از ویژگی‌های خاص را دارند و در مقابل، برخی از افراد از برخی ویژگی‌ها برخوردار نیستند و شرکت‌هایی وجود دارند که به آن‌ها کمک می‌کنند. یعنی الان شرکت‌های زیادی تأسیس شده‌اند اند که قرار است در کار تولید محتوا به افراد کمک کنند و درواقع، اقتصاد خاصی در این میان در جریان است. افرادی هم هستند که ظاهراً بلاگر شغل خاصی نیستند و فقط از زندگی شخصی خود تولید محتوا می‌کنند که به آن‌ها بلاگر‌های سبک زندگی گفته می‌شود و آن‌ها هم، از این شرکت‌ها و افراد مختلف استفاده می‌کنند برای این که بتوانند بیشترین تأثیرگذاری را داشته باشند. چون می‌دانند که استفاده از تأثیرات مختلف چگونه می‌توانند روی پیام اثر گذار باشند. به همین دلیل، پدیده بلاگری که ساده به نظر می‌رسد زیرشاخه‌های زیادی دارد و بخش فراوانی از آن، جنبه‌های اقتصادی دارد و بخش دیگری از آن، جنبه‌های آموزشی و فرهنگی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رئیس تلگرام: سیا و اف‌بی‌آی به‌دنبال جاسوسی از کاربران تلگرام بودند
  • دروغ‌پردازی با عکس ۷ سال پیش پارک دانشجو
  • درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری : فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...
  • افشاگری مالک تلگرام درباره تلاش آمریکا برای جاسوسی از کاربران
  • (ویدیو) افشاگری مالک تلگرام درباره جاسوسی از کاربران
  • هشتگ داغ میان کاربران عرب زبان ؛ شکراً ایران
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • آمار ۱.۵ میلیاردی بازدید برنامه‌های نوروزی و رمضانی رسانه ملی در فضای مجازی
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • از آموزش و اقتصاد تا فرهنگ و سبک زندگی با پدیده‌ بلاگری