Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:52:44 GMT

قدم های مناسبی در راستای سلامت اداری کشور برنداشتیم

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۴۴۷۲۵

قدم های مناسبی در راستای سلامت اداری کشور برنداشتیم

اهواز - معاون رئیس جمهور گفت: نه تنها نتوانستیم در کوچک سازی دولت خیلی موفق باشیم بلکه حتی قدم های مناسبی در راستای سلامت اداری هم برنداشتیم.

به گزارش خبرنگار مهر، جمشید انصاری پیش از ظهر امروز  در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خوزستان  اظهار کرد: یکی از اصلی ترین مشکلات کشور این است که تصور می کنیم با منابع می توانیم همه برنامه های توسعه را پیش ببریم؛ خیلی مواقع منابع تأمین ولی برنامه ها قابل پیشبرد نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: خوزستان با پدیده ای مواجه شده و برای اینکه بتوانیم ریزگردها و مشکلات هوا را پیگیری کنیم نیازمند زمان، برنامه ریزی، داده ها و نهاده های دیگر و همچنین مدیریت صحیح تر هستیم. حتی توجه نکردیم نظام های مدیریتی و ساز و کارهای پیشبرد برنامه های توسعه نیازمند شاخص های خاصی هستند.

انصاری عنوان کرد: اگر تصمیم گیری ها و مدیریت صحیح تری داشتیم شاید برخی اتفاقات رخ نمی داد و شورای راهبری توسعه مدیریت هم برای همین پیشبرد صحیح برنامه ها و تصمیم گیری های صحیح تشکیل شده است. بعد اتمام جنگ تحمیلی و شروع دولت مرحوم رفسنجانی، بحث ایجاد اصلاحات در نظام اداری با رویکردها و روش های متنوع در دستور کار دولت های مخلتف داشتیم؛ حتی از برنامه اول توسعه احکام روشنی در راستای تحول نظام اداری در قوانین پیش بینی شده و به تدریج قوی تر، برجسته تر و بارزتر از قبل شده اند.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور اظهار کرد: بنا به دلایلی، خیلی در این حوزه موفق نبودیم و امروز همه قبول داریم که یک دستگاه بروکراسی بزرگ، نابهره ور تا حدودی تنبل و لخت و دارای مشکلاتی در حوزه فساد اداری (البته در برخی بخش ها) داریم. نتوانستیم در کوچک سازی دولت خیلی موفق باشیم و آن را به یک دولت چابک تبدیل کنیم؛ حتی قدم های مناسبی در راستای سلامت اداری هم برنداشتیم و همه قبول داریم که خیلی نتوانسته در راستای بهبود و ارتقای نظام اداری قدم های مناسبی را برداریم.

انصاری با بیان اینکه هرچه استان ها کوچک تر هستند نسبت نیروی انسانی به نسبت جمعیت بیشتر است، ادامه داد: متناسب با افزایش جمعیت، نیروی انسانی افزایش پیدا نمی کند بلکه کاهش پیدا می کند.

وی با اعلام این خبر که خوزستان ۵.۸۹ درصد جمعیت کشور و ۶.۵۹ درصد کارکنان را دارد، گفت: در کشور ۷.۳ درصد نیروی زیردپیلم داریم ولی در خوزستان ۶.۸ درصد است؛ ۴۷.۶ درصد نیروهای کشور و ۴۷.۵ درصد در خوزستان نیروهای لیسانس دارند.

انصاری بیان کرد: برنامه اصلاح نظام اداری که به دستگاه های اجرایی ابلاغ کرده بودیم برای پایان دوره سه ساله تا آخر ۹۶ بود که برای دوره سه ساله جدید بازنگری و ظرف جند روز آینده در هیئت وزیران مطرح و تصویب می شود. در حال حاضر نظام اداری نه تنها بهره وری نظام در داخل خود را ندارد بلکه توانای مدیریت بخش ها را نیز دارد؛ برنامه افزایش بهره وری استان ها را نیز در دستور کار داریم که خوزستان می تواند زودتر وارد این برنامه شود.

معاون رئیس جمهور با اشاره به در دستور کار بودن مبارزه با فساد و ارتقای سلامت در نظام اداری یادآور شد: فساد باعث اختلال توسعه و تأثیرگذاری بر شاخص های اقتصادی را به دنبال دارد و به همین منظور باید به صورت جدی با آن مبارزه کرد.

انصاری در خصوص نیروی انسانی گفت: در سال ۹۵ در سرانه آموزشی که برای کارکنان خوزستان پیش بینی کرده بودیم، تحقق دو برابری را در این استان به ثبت رساندند؛ اگر دوره ها از حداقل استانداردها برخوردار بوده باید توفیقات خوبی را در راستای ارتقای نیروی انسانی استان شاهد باشیم که قطعا هم اینطور بوده است.

وی با بیان اینکه در بخش آموزش مدیران حدود ۶۰ درصد پیش بینی ها محقق شده ادامه داد: بحث آموزش حقوق شهروندی در نظام اداری برای کارمندان و بعد برای تمامی مردم را در دستور کار داریم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور همچنین گفت: ایران از نظر توسعه دولت الکترونیک در مقایسه با سایر کشورها در رتبه ۱۲۰ قرار دارد که برنامه ریزی شده تا در برنامه سه ساله آینده به رتبه ۷۰ برسیم.

انصاری با اشاره به اینکه بر اساس پیش بینی های هواشناسی تغییر اقلیمی را بررسی می کنیم، گفت: در مناطق گرمسیری هزینه های برق متفاوت با سایر مناطق است؛ در مناطق سردسیر نیز هزینه گاز با سایر نقاط متفاوت است ولی واقعیت این است که به اندازه نیاز پوشش داده نمی شود و نیاز به اصلاح دارد.

وی با اشاره به اینکه وضعیت آموزش و پرورش از نظر تراز نیروی خوزستان نسبت به کل کشور نگران کننده نیست، ادامه داد: کشور برای برنامه های توسعه به تولیدات خوزستان نیاز دارد و متناسب با این نیاز باید توجه ویژه تری به استان داشته باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۴۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت یکی از مهمترین مطالبات نظام سلامت استان است، گفت: در جهت تحقق این امر مهم دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌عنوان دستگاه بهره‌بردار از هیچ کوششی دریغ نکرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گیلان، مصطفی گل‌شکن امروز_ چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران، با اشاره به عملکرد معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در حوزه مدیریت منابع فیزیکی اظهار کرد: ۴۳ پروژه با زیربنای بیش از ۹۷۶ مترمربع و با ارزش ریالی بیش از ۲۱۸ میلیارد تومان تا فروردین ماه سال ۱۴۰۳ افتتاح شده و بهره‌برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه در دوره کنونی تا پروژه‌ای به بهره‌برداری نرسد، آن را افتتاح نخواهیم کرد، افزود: تعداد ۸۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۳۱۲ میلیارد تومان در نظام سلامت گیلان آماده افتتاح است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی در مجتمع دانشگاهی لاکان رشت را یکی از مهم‌ترین مطالبات نظام سلامت استان دانست و خاطرنشان کرد: در جهت تحقق این امر مهم، دانشگاه علوم پزشکی گیلان به‌عنوان دستگاه بهره‌بردار از هیچ کوششی دریغ نکرده و پیگیری‌های ملی و استانی را جهت اتمام و افتتاح آن را در اولویت قرار داده است.

گل‌شکن با اشاره به عملکرد این حوزه در بخش نیروی انسانی تصریح کرد: آزمون استخدامی ورودی ۳۶۷ نفر به دانشگاه علوم پزشکی گیلان و جذب ۱۳۶ به‌ورز طی یک سال اخیر انجام شده است.

وی اظهار کرد: نگارش پیش‌بینی بودجه تفصیلی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ تأیید نهایی بودجه به‌عنوان یکی از اولین دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، پایش حضوری عملکرد بودجه‌ای واحدها، جذب ۱,۰۴۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی سرمایه‌ای وزارتی از ابتدای سال تاکنون، پیگیری جذب اعتبارات وزارت نفت، پیگیری اعتبارات مصوبات سفر، محرومیت زدایی از استانداری و سازمان برنامه و بودجه، تهیه مقدمات لایحه بودجه ۱۴۰۳، انجام ۳۹ پایش از پروژه‌های سطح استان و مقایسه میزان پیشرفت فیزیکی و مالی پروژه‌های عمرانی با حضور کارشناسان سازمان برنامه و بودجه و تهیه و ارائه فرم‌های توجیه فنی و اقتصادی برای انواع طرح‌های تملکی، تعمیرات و بازسازی و تجهیزات و نظارت و کنترل هزینه‌های درخواستی تملکی و شناسایی موارد غیر ضروری از عملکردهای مدیریت بودجه و پایش عملکرد است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: تخصیص ۵۰۳ پست بلاتصدی مصوب متناسب، بررسی و ورود اطلاعات کارکنان قراردادی به منظور تعریف پست‌های نشاندار A در سامانه جامع تشکیلات وزارت متبوع، پیگیری و دریافت مصوبه هیأت امنا در خصوص تشکیلات بیمارستان دکتر پیروز لاهیجان، بازنگری، جاریزی اسمی و تعریف پست‌های مذکور در سامانه جامع تشکیلات وزارت متبوع جهت بهره برداری و صدور حکم و هماهنگی، بررسی و ارسال اطلاعات درخواستی در راستای بازنگری تشکیلات تفصیلی معاونت‌های بهداشتی و آموزشی به وزارت متبوع از جمله اقدامات این معاونت در حوزه مدیریت تحول اداری است.

وی با اشاره به اقدامات این معاونت در حوزه مدیریت امور پشتیبانی و توجه ویژه این معاونت در حوزه ایجاد زیرساخت رفاهی پرسنل طی سال گذشته خاطرنشان کرد: مرمت و بازسازی مجتمع ارفع تهران و تبدیل تعداد واحدها مجتمع از دو به شش واحد، پرداخت تسهیلات اقامتی و سیاحتی، بازسازی و تجهیز واحدهای مسکونی موجود در واحدهای تابعه دانشگاه، بازسازی و تجهیز هشت واحد مسکونی در شهرستان‌های گیلان و تأمین اعتبار و پیگیری بهسازی ساختمان قدیمی آموزش در محوطه بیمارستان ۲۲ آبان لاهیجان، تأمین فضاهای اقامتی در کاشان، همدان، مشهد و اراک و بهره برداری از هفت واحد اقامتی تحت عنوان مهمانسرا تنها بخشی از اقدامات این معاونت بوده است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه‌ریزی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به تلاش در ایجاد نظم و انضباط مالی تصریح کرد: ایجاد نظم و انضباط مالی به ویژه مدیریت و عدالت در تمامی پرداخت‌ها، پرداخت بخش قابل توجهی از بدهی‌های پرسنلی و غیر پرسنلی مطابق با اولویت‌های کلان دانشگاه و برنامه زمان‌بندی انجام شده از مهمترین اقدامات در حوزه مالی بوده است که در پرداختی پرسنلی رتبه یازدهم کشور و در مجموع پرداختی‌ها رتبه پانزدهم کشور در بین ۶۷ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی هستیم.

گل‌شکن از افزایش ۳۹ درصدی وصول مطالبات از سازمان‌های بیمه‌گر نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: با تلاش‌های انجام شده، مدیریت مالی این دانشگاه در سال ۱۴۰۲ در همایش ملی مدیریت مالی جایزه دو ستاره را کسب کرده است.

کد خبر 749887

دیگر خبرها

  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • افزایش اعتبارات شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور در برنامه هفتم توسعه
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • بهره‌برداری از بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی رشت از مطالبات نظام سلامت است
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • ۱۴ اردیبهشت؛ آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی به آموزش و پرورش
  • توضیحات لطیفی درباره برنامه‌های استخدامی دولت در سال جاری
  • پرستاران ۳۰ درصد از جمعیت نظام سلامت هستند
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود