Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس فضای مجازی گفت: جریانهای سیاسی نهایت سوء استفاده از شبکه های اجتماعی به خصوص تلگرام را در زمان انتخابات ریاست جمهوری کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید دهنوی در گفت و گو با عصرهامون، افزود: جریانهای سیاسی بدون رعایت اخلاق در زمان انتخابات نهایت سوء استفاده از شبکه های اجتماعی به خصوص تلگرام را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: به عنوان یک فعال و کارشناس حوزه فضای مجازی موافق فیلترینگ تلگرام می باشد و هر ایرانی که دلایل نیاز فیلتر شدن این شبکه پیام رسان را بداند دیگر این این نرم افزار استفاده نخواهد کرد.
وی اظهار کرد: متاسفانه برداشت بدی توسط برخی نخبگان و مسئولان کشور از تلگرام شده بود و فکر می کردند این پیام رسان روسی بوده و وابسته به کشور روسیه  است در صورتی که بعدا مشخص شد شرکت تلگرام مربوط به دو نفر از بزرگان صهیونست ها می باشد که ارتباط بسیار زیادی با رژیم صیهونیستی دارد.
این فعال فضای مجازی بیان کرد: سرورهای این شبکه پیام رسان در کشور آلمان قرار دارد،در حال حاضر 40میلیون ایرانی را توانسته به خود جذب کند و این یک برگ برنده برای این پیام رسان محسوب می شود.
وی اظهار کرد: با توجه به هزینه زیادی که در رد و بدل داده ها توسط این نرم افزار برای شرکت تلگرام ایجاد می شود تنها راه درآمد و تامین هزینه هایشان از طریق فروش اطلاعات ایرانی ها به سرویسهای جاسوسی می باشد و هیچ دلیل منطقی دیگری را نمی تواند در این زمینه پیدا کرد.
وی خاطرنشان کرد: شرکت تلگرام در اغتشاشات مختلف به خصوص در اختشاشات دی ماه سال گذشته بیشترین ضربه را به جمهوری اسلامی ایران وارد کرد به طوری که آموزش های اغتشاشات خیابانی و ساخت ابزار مورد نیاز را می داد که این موضوع خلاف قوانین شبکه های اجتماعی بوده و دقیقا ترویج خشونت را در دستور کار خود قرار داده بود.
دهنوی با اشاره به اینکه نخست وزیر انگلیس و برخی از مسئولان بلند پایه اروپایی تلگرام را اشائه دهنده فحشا و مسائل تروریستی معرفی می کنند، تصریح کرد: تلگرام توانسته 40میلیون کاربر ایرانی را به خود جذب کند که این نکته مهم تلقی می شود و این رقم یعنی یک برد بزرگ برای این شرکت و متاسفانه عموم مردم هم توجهی به این مسئله نمی کنند و درحال حاضر این موضوع به برگ برنده ای برای شرکت تلگرام تبدیل شده و عاملی شده که مسئولان آن به خواسته های به حق جمهوری اسلامی ایران توجهی نمی کند و در مقابل ما اوج مخالفت خود را اعلام کرده اند.
وی تاکید کرد: متاسفانه در زمانی که ارگانها، نهادها، موسسات و غیره به شکلی حریصانه به دنبال ایجاد کانال در تلگرام بودند هیچ وقت فکر نمی کردند تلگرام بتواند زمانی چنین وضعیتی را ایجاد کرده و با آوردن ارز اینترنتی گرام اقتصاد دولت و کشور را در معرض فروپاشی قرار دهد.
این کارشناس با اشاره به فعالیت گروه های معاند و وجود فساد اخلاقی و غیر اخلاقی در تلگرام نیز گفت: هیچ مدیریتی از این شبکه پیام رسان در اختیار کشور ایران نمی باشد تا بتوانید با خاطیان برخورد کند.
وی در خصوص پیام رسانهای داخلی نیز گفت: پیام رسانهای داخلی بعد از فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر این که کسی حق ندارد در حریم شخصی افراد ورود پیدا کنند و اینکه شبکه های پیام رسان داخلی خیلی دارای تکنولوژی و ابزار به روزی شده اند و کاربری بهتری پیدا کرده اند و روز به روز درحال رشد می باشد و اگر مردم نیز از این شبکه ها حمایت کنند بی شک شبکه های پیام رسان داخلی قدرت بیشتری پیدا خواهند کرد.
وی با اشاره به درآمد زایی برخی از افراد از طریق تلگرام، گفت: این کار را میتوانند به شبکه پیام رسان داخلی انتقال دهند و به کار خود ادامه دهند.
دهنوی با اشاره به ارز گرام که توسط تلگرام و به صورت اینترنتی ایجاد شده ، افزود: استفاده از ارز دیجیتال گرام نه تنها سودی برای کشور و اقتصاد مردم نخواهد داشت بلکه باعث خروج ارز از کشور و فروپاشی نظام اقتصادی نظام ما خواهد شد.
وی در توصیه ای خطاب به مردم گفت: نباید به شایعات موجود در خصوص پیام رسان های داخلی توجه کنیم و می توانیم با تحقیق جواب تمام پاسخ های خود را در مورد تلگرام و پیام رسانهای داخلی دریافت کنیم.
وی در پایان گفت: استفاده از شبکه های پیام رسان داخلی عاملی برای رشد امنیت، اقتصاد و توسعه کشور خواهد شد.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۶۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، راشاتودی در گزارشی نوشت: صندوق بین المللی پول مستقر در واشنگتن انتظار دارد سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP) در سال ۲۰۲۹ به ۱.۹۸ درصد کاهش یابد، در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته این رقم را معادل ۲.۲ درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی‌های صندوق نشان می‌دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال ۲۰۲۹ بالای ۴ درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی عمومی ۱۱۵ درصد بیشتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) شود. کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال ۲۰۲۴ فرانسه، تضاد بالقوه با قوانین مالی اتحادیه اروپا را گوشزد و تأکید کرد که چشم انداز فعلی، خطر تعدیل رتبه فرانسه توسط آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس این پایگاه داده که در اوایل ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انگلیس که انتظار می‌رود سهم آن از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال ۲۰۲۹ معادل ۲.۲ درصد بر اساس PPP باشد، دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد شد. در همین حال، پیش بینی می‌شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم این کشور در پنج سال آینده به ۲.۰۹ ٪ خواهد رسید.

پیش بینی می‌شود که در راس ۵ کشور برتر در اقتصاد جهانی، چین خواهند بود که تا سال ۲۰۲۹ معادل ۱۹.۴۸ درصد از تولید ناخالص داخلی جهان را به خود اختصاص خواهد داد، همچنین ایالات متحده (۱۴.۷۲ درصد)، هند (۹.۲۳ درصد)، ژاپن (۳.۲۱ درصد) و اندونزی (۲.۷۹ درصد) در رتبه‌های بعدی خواهند بود. شایان ذکر است که آلمان (۲.۷۷%)، روسیه (۲.۷۱%) و برزیل (۲.۱۹%) نیز در لیست ده کشور برتر از لحاظ اقتصادی قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اکنون مهم‌ترین زمان برای اجرای وعده صادق در حوزه اقتصاد کشور است
  • حمایت فعالان سیاسی از اجرای طرح نور
  • حمایت فعالان سیاسی کردستان از اجرای طرح نور
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • مغان طلاست نباید در قواره مس بماند/گمرک بیله سوار نبض اقتصاد مغان
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • اشاره گادی آیزنکوت به کناره‌گیری از کابینه جنگ رژیم صهیونیستی
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد