Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد حمیدی عدلی امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در رشت اظهار کرد: امام موسی کاظم (ع) هفتمین امام شیعیان جهان در سال 127 یا 128 هجری قمری متولد و در سال 183 هجری قمری به شهادت رسیده‌اند. 

وی با اشاره به دوره 35 ساله امامت این حضرت افزود: امام موسی کاظم (ع) در دوره امامت با چهار خلیفه عباسی از جمله منصور عباسی، مهدی عباسی، هادی عباسی و هارون‌الرشید مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه این امام همام به عبد صالح،  نفس زکیه، امین و کاظم معروف است، بیان کرد: امام صادق (ع) در جلسات خصوصی خود با اصحاب،  امامت امام کاظم (ع) را مشخص کرده بودند اما به دلایلی این مسئله را در عموم بیان نکردند. 

حمیدی عدلی با اشاره به دلایل عدم معرفی عمومی امام کاظم (ع) توسط پدر بزرگوارشان تصریح کرد: مردم آن زمان دچار سردرگمی بوده که برخی از مورخان دلایل آن را غلظت اختلاف منصور عباسی در باب شیعیان و علویان، داعیه کاذب برخی از فرزندان امام صادق (ع)  جهت امامت بعد از پدر و همچنین افتراق و گسست شیعیان آن زمان می‌دانند. 

وی  پراکندگی شیعیان در اطراف قلمروهای اسلامی را از دیگر دلایل عدم معرفی عمومی هفتمین امام شیعیان توسط پدر بزرگوارشان دانست و افزود: گمان مردمان عادی بر رسیدن امامت اسماعیل فرزند بزرگ امام صادق (ع) از دلایل دیگر سردرگمی مردم در  شناخت هفتمین امام شیعیان بود. 

کارشناس مذهبی با اشاره بر مرگ اسماعیل در زمان حیات ششمین اختر تابناک امامت و ولایت خاطرنشان کرد: بعد از مرگ اسماعیل برخی‌ها داعیه مهدویت او  را داشته که بر این اساس بعدها فرقه باطنیه را  تشکیل دادند. 

حمیدی عدلی با اشاره به برخورد امام کاظم (ع) با مسائل سیاسی آن زمان عنوان کرد: در ابتدا ولایت امام کاظم (ع) همراه با  خلافت خلفای عباسی بوده و ستمگری و اختناق آن زمان زبانزد همه مورخان است. 

وی با تأکید بر اینکه امامت امام کاظم (ع) در عصری آغاز می‌شود که اختناق حاکم، مواجهه فراوان شاگردان امام صادق (ع) و نیاز به تعدیل فکری در شیعیان جهت ممانعت از افراط‌ و تفریط در مسائل فقهی  همراه بوده است افزود: این مواجهه نیازمند یک مدیریت، درایت، رهبری و راهبری بوده است.

این کارشناس مذهبی با بیان اینکه دوره امامت امام کاظم (ع) با درد و رنج شیعیان همراه بود گفت: سختی‌های بین علویان منجر به مبارزات و تعارضاتی علیه حاکمان آن زمان ایجاد کرده بود.

حمیدی عدلی با اذعان به اینکه رقابت سخت علویان و عباسیان نیازمند نظارت، رهبری و مدیریت جمعی بود بیان کرد: امام کاظم (ع) با همه مشکلات پیش رو، به‌خوبی از پس آن مشکلات برآمده و با درایت و  مدیریت، رهبری کردند.

وی با اشاره به خواسته امام کاظم (ع) از یکی از یاران خاصه خود مبنی بر باقی ماندن در دستگاه عباسی تصریح کرد: این خواسته، پوششی برای یاری‌رساندن و مدد شیعیان، تظلم خواهی علویان و مبارزه با حاکمان وقت در لفافه  بوده است.

این کارشناس مذهبی گفت: امام کاظم (ع) دو بار توسط هارون‌الرشید زندانی شد که دومین بار چهار سال به طول انجامید و منجر به شهادت این حضرت شد.

حمیدی عدلی با بیان اینکه امام موسی کاظم (ع) بیش از یک هزار برده را آزاد کرده‌اند، گفت: از این امام نقل است که «همانا عاقل دروغ نمی‌گوید گرچه باب میل و خواسته او باشد».

انتهای پیام/ذ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید

سعید معین در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار تاکنون در ۲۷ هزارهکتار مبارزه علیه ملخ های بومی در ۱۴ استان کشور صورت گرفته است.

او با بیان اینکه ۸۰ درصد مبارزه علیه ملخ های بومی مربوط به ملخ های مراکشی است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه ملخ های بومی تا اوایل شهریور به ۲۰۰ هزارهکتار برسد.

او  گفت: هم اکنون هیچ مشکلی برای تامین سموم مورد نیاز وجود ندارد.

مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی حفظ نباتات با بیان اینکه جای هیچ گونه نگرانی برای مبارزه با ملخ های صحرایی وجود ندارد، افزود: با توجه به شرایط جوی و بارش، خبری از حمله ملخ های صحرایی نیست و به عبارتی دیگر آمدن ملخ در بهار منتفی شده است.

او گفت: اواخر اردیبهشت و خرداد با شروع بادهای موسمی ملخ های صحرایی از شبه جزیره عربستان به سمت ایالت های شمالی هندوستان و تابستان گذرا می روند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • شیوه صحیح استفاده از محصولات مراقبت پوستی برای تاثیرگذاری بیشتر
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • دوره جامع کنشگر _ کارشناس جمعیت در گیلان برگزار شد
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • ایستگاه زمان صوفی ۵۵ میلیمتر رکورد دار بارش درخراسان شمالی
  • سطح مبارزه علیه ملخ های بومی به ۲۷ هزارهکتار رسید
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • ولادت امام رضا ۱۴۰۳ چند شنبه است و آیا تعطیل است؟
  • انتقاد از تعطیلی برخی مساجد در شهرهای کشور