Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-29@17:09:12 GMT

خوزستان سال گذشته ۲۳۵ روز هوای ناسالم را تجربه کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۴۹۴۹۱

خوزستان سال گذشته ۲۳۵ روز هوای ناسالم را تجربه کرد


اهواز ـ رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گفت: خوزستان سال گذشته ۲۳۵ روز هوای ناسالم را تجربه کرد که این امر علاقه با ماندگاری در استان را کاهش می دهد.

به گزارش امتداد نیوز، امید حاجتی عصر امروز در شورای اداری خوزستان اظهار کرد: دغدغه های مدیریت و نظام مدیریتی استان نیازمند یک حمایت فرامنطقه ای و ملی است؛ ساختار اداری، تشکیلاتی و سطح اختیاراتی که در سطح استان وجود دارد، استانداری و تشکیلات اداری را در ارائه مطلوب خدمات با مشکل مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استان خوزستان از لحاظ مساحت در رتبه ۱۰ و از لحاظ جمعیت در رتبه پنجم کشور قرار دارد؛ از نظر این دو شاخصه معادل ۶ استان کشور ایران هستیم.

حاجتی با اشاره به اینکه از نظر وسعت و جمعیت نیازمند نگرش جدید و البته متفاوت از سایر استان ها هستیم، تصریح کرد: تقویت تشکیلات اداری خوزستان باید از قبل انجام و نسبت به افزایش تفویض اختیارات نیز اقدام می شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با اشاره به وجود ۷۳۱ کیلومتر مرز آبی و خاکی در خوزستان ادامه داد: ۶۲۱ کیلومتر سواحل دریایی داریم و از نظر مرزی و ارزش صادرات نفتی هم رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده ایم. در خوزستان هشت بندر داریم که چهار مورد آن بین المللی است؛ همچنین ۶ فرودگاه فعال در استان هستند که دو موردش بین المللی است.

حاجتی با اشاره به اینکه در خوزستان ۷۱ شهرک و ناحیه صنعتی که ۵۱ واحد آن فعال است، بیان کرد: در زمینه کشاورزی در بخش های مختلف تولید محصولات استراتژیک مقام اول کشور را داریم.

وی با اشاره به اینکه در خوزستان هرچند که بیشترین اراضی آبی را داریم ولی سهم ما در ارزش افزوده آنقدر که باید نیست، یادآور شد: ۸۳ درصد تولیدات نفت و ۱۶ درصد تولید گاز را در کشور داریم که با توسعه میادین غربی سهم ما در کشور ارتقا پیدا می کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با اشاره به اینکه در حوزه گردشگری خوزستان ظرفیت های بسیاری داریم، گفت: تنها استان کشور هستیم که سه اثر ثبت جهانی دارد ولی به دلیل سایه سنگین نفت بحث گردشگری نتوانسته آنقدر که باید توسعه پیدا کند. در گردشگری مذهبی رویداد اربعین را داریم و در نهایت به دلیل همجواری با کشورهای حاشیه خلیج فارس شرایط گردشگری سلامت در استان خوزستان خیلی خوب فراهم است.

حاجتی با بیان اینکه به دنبال کوتاه کردن فرآیندها و تسهیل در انجام امور هستیم، ادامه داد: باید با یک نگرش جدید در حوزه تفویض اختیارات و تمرکززدایی وارد شویم تا دیگر انجام امور زمان زیادی نیاز نداشته باشد. استان خوزستان با توجه به نقشی که در وضعیت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور دارد و همچنین با توجه به مزیت های خدادادی نیازمند یک بازنگری در حوزه مدیریت و تفویض اختیار است.

وی خطاب به انصاری رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور گفت: تقاضا داریم همانطور که بخشی از منابع اعتباراتی کشور توسط استان اداره می شود، در عین حال بخشی از درصد استخدامی استان را شورای راهبردی مدیریت کند.

حاجتی در خصوص چالش مهاجرت از خوزستان گفت: مسئله مهاجرت در حدی مثل بیکاری طبیعی است ولی وقتی از حد گذشته و منجر به خروج نخبگان شود، طبیعتا مسئله جدی و باید به آن ورود پیدا کرد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان با اعلام این خبر که بر اساس سرشماری سال ۹۵ خالص مهاجرت به خوزستان منفی ۸۰ هزار نفر است، بیان کرد: عمده مهاجران از استان، نخبگان علمی، دانشگاهی و یا مالی هستند؛ حتی تعدادی از کسانی که با مجوز استخدامی و آزمون جذب خوزستان می شوند بلافاصله با تماس از مرکز به استان های دیگر منتقل می شوند.

حاجتی گفت: تنوع فرهنگی، معضلات مرزنشینی و همجواری با کشورهای همسایه، شرایط نامساعد جوی که اخیرا گرد و غبار به شدت به آن افزوده شده همه دلایلی هستند که نمی توان جلوی تقاضای مهاجرت و خروج نیروهای نخبه استان را بگیریم.

وی با اشاره به اینکه مهمترین عامل توسعه در دنیا نیروی انسانی است، اضافه کرد: متأسفانه از این موضوع رنج می بریم و انواع و اقسام پروازی ها را در خوزستان تجربه کردیم که یکی از دلایل اصلی آن ایجاد نشدن مشوق های لازم برای نگهداشت نیروهای نخبه در استان است.

حاجتی با اعلام این مطلب که در سال ۹۶ متأسفانه ۷۰ روز دمای بالای ۴۹ درجه را تجربه کردیم، خبر داد: متأسفانه با رشد ۶۰ درصدی در تعداد روزهای ناسالم سال گذشته مواجه هستیم که ۲۳۵ روز ناسالم در سال گذشته داشتیم که از این بین ۳۴ روز آن حاد بوده است. برای اینکه بتوانیم شرایط نامناسب شتاب مهاجرت از استان را مدیریت کنیم، انتظار افزایش حقوق کارکنان را داریم. موضوع بعدی در اولویت قرار گرفتن استان برای بازنشستگی بیش از موعد و همچنین اینکه در اعطای مجوزهای استخدامی به خروجی های استان توجه شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان بیان کرد: بیشترین مصرف برق استان خوزستان در روزهای با گرمای هوای بالای ۴۹ درجه است که برای این موضوع پیشنهاد استفاده از تعطیلات تابستانه را داریم که علاوه بر این کاهش تأثیرات بسیاری هم دارد. تصویب نامه هیئت وزیران در خصوص واگذاری خانه های سازمانی باعث کاهش یکی از مشوق ها برای کارکنان شده است؛ وقتی حقوق یکسان باشد و خانه سازمانی هم نباشد دیگر کدام عقل سلیمی علاقه به ماندگاری در استان دارد.

 

true برچسب ها : امید حاجتی سازمان اداری و استخدامی کشور سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گرد و غبار محیط زیست خوزستان هوای ناسالم true

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: امید حاجتی سازمان اداری و استخدامی کشور سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان گرد و غبار محیط زیست خوزستان هوای ناسالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۴۹۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛بر اساس سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست اصفهان، شاخص میانگین کیفی هوای این کلانشهر سومین روز از اردیبهشت با ۸۳ AQI در وضعیت قابل قبول است.
همچنین شاخص کیفی هوا براساس سامانه‌های برخط ۲۴ ایستگاه در منطقه پروین با ۱۵۶ و زینبیه ۱۶۲ AQI در وضعیت ناسالم برای عموم در حالیکه در منطقه میرزا طاهر با ۲۹ وشهر مبارکه با ۳۸ AQI در وضعیت پاک است.
همچنین شاخص کیفی هوا در مناطق شهر سگزی با ۱۰۸، زرین شهر با ۱۴۶، دانشگاه صنعتی اصفهان با ۱۲۶ AQI ناسالم برای گروه‌های حساس است.
کیفیت هوای همچنین در مناطقی از شهر اصفهان از جمله ۲۵ آبان با ۷۴ ف احمدآباد ۸۲، انقلاب ۶۴، پارک زمزم ۹۷، خرازی ۵۸، رهنان ۷۷، سپاهان شهر ۶۰، ولدان ۸۸، کردآباد ۶۶، کاوه ۱۰۰، قهجاورستان ۸۱ و فیض ۵۱، و شهر‌های شاهین شهر با ۷۸ و خمینی شهر با ۵۳، کاشان ۶۳ ونجف آباد ۷۲ AQI در وضعیت قابل قبول است.
شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

دیگر خبرها

  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • هوای سلماس برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد
  • هوای ۴ شهر ناسالم و آلوده است / پاک‌ترین هوا سهم اردبیل شد
  • هوای تبریز ناسالم برای گروه‌های حساس
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • هوای ناسالم دو شهر خوزستان برای گروه‌های حساس
  • کیفیت هوای تهران در اولین روز هفته
  • هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور ناسالم است
  • اصفهان در دو منطقه درمدار قرمز