Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@16:01:15 GMT

چرا نگارش اوتیسم غلط است

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۵۰۹۹۸

چرا نگارش اوتیسم غلط است

اتابک وثوقی اظهار داشت: روز جهانی آگاهی از اتیسم برگزار شد و همه دست اندرکاران را حتی کسانی که فقط اسم اتیسم را شنیده اند، سعی در گرامیداشت این روز داشتند. حتی برخی شروع به مشاوره و به اشتراک‌گذاشتن دانش خود در این زمینه کردند.

خبرگزاری تسنیم: عضو هیات مدیره انجمن علمی گفتار درمان ایران گفت: اتیسم بیماری نیست و آن را صفت قلمداد نکنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
در ضمن کلمه اتیسم گرته‌برداری از اصطلاح خارجی بوده و نیازی به ترجمه یا نسبت دادن به اوت (خارج) نیست، پس باید اتیسم نگاشته شود نه اوتیسم.

اتابک وثوقی اظهار داشت: روز جهانی آگاهی از اتیسم برگزار شد و همه دست اندرکاران را حتی کسانی که فقط اسم اتیسم را شنیده اند، سعی در گرامیداشت این روز داشتند. حتی برخی شروع به مشاوره و به اشتراک‌گذاشتن دانش خود در این زمینه کردند.

این آسیب شناس گفتار و زبان تصریح کرد: لازم می‌دانم مجدداً اصطلاح شناسی اجتماعی و انسانی را به اشتراک گذارم تا حین فرهنگ سازی مثبت فرهنگ و باور غلط را رایج نکنند.

عضو هیات مدیره انجمن علمی گفتار درمانی ایران تاکید کرد: لطفاً اتیسم را به‌صورت صفت قلمداد نکنیم و به خود فرد بیشتر اهمیت دهیم مانند همه اختلالات دیگر.. کودک دارای اتیسم از این جهت که اول کودک نوشته می‌شود بعد اختلالش یعنی اهمیت بیشتری به کودک داده می‌شود تا اتیستیک یا اتیسمی.. در ضمن صفت هم قلمداد نشده است.

وی ادامه داد: بنابراین مبتلا در صورتی به کار می‌رود که فرد دچار بیماری شود مانند انفولانزا و ... اتیسم بیماری نیست، زیرا طیف هست. در میان خوانندگان این‌مطلب شاید افرادی باشند که داخل طیف اتیسم هستند و خود نمی‌دانند؛ بنابراین چرا باید صفت اتیستیک داد و یا مبتلا به دانست.

وثوقی خاطرنشان کرد: در ضمن کلمه اتیسم گرته‌برداری از اصطلاح خارجی بوده و نیازی به ترجمه یا نسبت دادن به اوت (خارج) نیست، پس باید اتیسم نگاشته شود نه اوتیسم! لینک کوتاه خبر: farda.fr/003MJE

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۰۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز اصفهان؛ عضو هیات مدیره بنیاد نیکو کاری دست‌های مهربان اصفهان در آئین بزرگداشت ماه جهانی آگاه سازی اوتیسم که در اولین ومجهزترین مدرسه اوتیسم کشور در ناحیه ۳ آموزش وپرورش اصفهان برگزار شد، گفت: درکنار توسعه فضای آموزشی اولین درمانگاه تخصصی اوتیسم با زیربنای ۱۸۰۰ مترمربع تا مهرماه امسال به بهره برداری می‌رسد.

محمد صافی افزود: برای ساخت این مرکز درمانی بنیاد نیکوکاری دست‌های مهربان تاکنون ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه کرده است وطبق برآورد‌ها برای تکمیل ساختمان درمانگاه ۱۲۰ میلیارد ریال دیگر هم هزینه خواهد شد.

وی اضافه کرد: با راه اندازی این مرکز بچه‌های اوتیسم تمامی خدمات گفتار درمانی، شنوایی وبینایی سنجی، کار‌های توانبخشی ودندانپزشکی را دریافت خواهند کرد.

دراین مراسم رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی استان گفت: درسطح استان ۵۲۲۰ نفردانش آموز با نیاز آموزشی ویژه دارد که بیش از ۲۵۰ نفر از آنها دانش اموزان اوتیسمی هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


روح الله خزایی افزود: برای دانش آموزان اوتیسمی دو مدرسه تخصصی در استان داریم که هردو خیر ساز هستندکه از نظر امکانات وساختمان دراستان وکشور جزو برترین‌ها هستند.

مدیر آموزش وپرورش ناحیه ۳ اصفهان هم گفت: ناحیه ۳ آموزش وپرورش ۱۰۲ دانش آموز اوتیسمی دارد که درمدرسه دست‌های مهربان که باحمایت مجمع خیرین مدرسه ساز استان ساخته شده است، مشغول تحصیل هستند.

علیرضا اکبرپور افزود: باتوجه به اینکه ازسایر نقاط استان وحتی استان‌های دیگر هم درخواست پذیرش دانش آموز اوتیسمی داریم به دنبال ساخت یک مدرسه جدید با مشارکت خیران هستیم که موافقت اولیه گرفته شده است.

 



دیگر خبرها

  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور
  • اتیسم؛ حرکت به سوی شکوفایی
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • کودکان پسر ۴ برابر بیشتر از دختران به اختلال طیف اوتیسم مبتلا می‌شوند
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه