Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- از گوشه و کنار خبر می‌رسد که اعضای شورای شهر تهران برای انتخاب شهردار آینده پایتخت دچار دو دستگی شده و همانند قبل در انتخاب خود همدلی ندارند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه خبرگزاری میزان، اعضای شورای پنجم شهر تهران قبل از اینکه کار خود را به طور رسمی آغاز کنند با چالش اساسی انتخاب شهردار مواجه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلسات غیر رسمی مختلفی برگزار شد تا از میان گزینه های مطرح، یک تن به عنوان شهردار تهران انتخاب شود. شهرداری که باید بعد از گذشت 12 سال، شهرداری تهران را از محمد باقر قالیباف تحویل می گرفت.

اعضای شورای شهر تهران در نهایت به اجماع رسیدند تا محمد علی نجفی را به عنوان شهردار تهران انتخاب کنند.
در جلسه ای رسمی، نجفی با رای تمام 21 عضو حاضر در پارلمان پایتخت سکان هدایت شهرداری تهران را در اختیار گرفت تا تحولی جدید را در کلانشهر تهران ایجاد کند.

نجفی وارد شهرداری تهران شد اما از همان ابتدا انتقادات زیادی به عملکرد وی وارد بود. اعضای شورای شهر در ماه های ابتدایی بدون توجه به انتقادات به کار خود ادامه می دادند.

این روند ادامه یافت تا اینکه برخی از اعضا به صورت غیر رسمی به عملکرد نجفی انتقاداتی را وارد دانستند. بعد از آن بود که از گوشه و کنار مطرح می شد که نمایندگان شورای شهر آنطور که باید از شهردار منتخب خود حمایت نمی کنند.

پس از گذشت بیش از 7 ماه از حضور نجفی در شهرداری تهران و پس از اتفاقاتی که در یکی از برنامه های شهری و با حضور شهردار تهران صورت گرفت، محمد علی نجفی به یکباره اعلام کرد که مبتلا به بیماری شده است.
در روزهای پایانی سال 96، شهردار تهران استعفا داد اما شورای شهر با این استعفا موافقت نکرد.

این عکس العمل سبب شد که محمد علی نجفی برای بار دوم بحث استعفای خود را مطرح و این استعفا را تقدیم شورای شهر تهران کند.

در نهایت اعضای شورای شهر تهران به توافق رسیدند که بیماری نجفی مانع از عملکرد مناسب او در شهرداری تهران می شود. آن زمان بود که اعضا با 16 رای مثبت، با خداحافظی نجفی از شهرداری موافقت کردند.

با رفتن نجفی از شهرداری تهران و خداحافظی وی از ساختمان خیابان بهشت، اعضای شورای شهر تهران سمیع الله حسینی مکارم، از معاونین نجفی را به عنوان سرپرست شهرداری تهران انتخاب کردند. بعد از این اتفاق بود که اما و اگرها برای انتخاب شهردار جدید پایتخت بار دیگر آغاز شد.

در این برهه زمانی از اسامی مختلفی برای در دست گرفتن مسند شهرداری تهران یاد می شود اسامی که هر کدام اگرچه شانسی برای حضور در شهرداری دارند اما باید دید آیا اعضای شورای شهر با حضور آنها در شهرداری موافقت می کنند یا خیر.
در میان تمام گزینه ها، چه از زمانی که هنوز نجفی به عنوان شهردار انتخاب نشده بود تاکنون، همواره نام "محسن هاشمی رفسنجانی" به عنوان یکی از گزینه ها مطرح است.

در این میان اما سدی اساسی در مقابل محسن هاشمی قرار دارد و آن هم میثاق نامه ای است که اعضای شورای شهر پیش از حضور در پارلمان شهری یاد کرده اند. هر بار که نام محسن هاشمی برای حضور در شهرداری مطرح می شود، عده ای تاکید می کنند که رئیس شورای شهر باید به میثاق نامه پایبند باشد.

این طور گفته شده که در این میثاق نامه که البته هیچ گاه رسانه ای نشد، تاکید شده که 21 عضو شورای شهر تهران نباید برای قبول پستی دیگر، پارلمان شهری را ترک کنند.

در حال حاضر گفته شده که در شورای شهر تهران دو دستگی ایجاد شده است. تعدادی از اعضای شورای شهر پذیرفته اند که در این برهه زمانی بهترین گزینه برای شهرداری تهران محسن هاشمی رفسنجانی است اما عده ای دیگر هنوز به میثاق نامه خود تاکید دارند.

در شرایطی که محسن هاشمی بخواهد به شهرداری تهران برود، عضو علی البدل باید جایگزین وی شود. نخستین فرد حاضر در لیست علی البدل شورای شهر، مهدی چمران فردی با سابقه ادوار قبلی شورای شهر است. شاید اصولگرا بودن چمران اصلی ترین دلیل اعضای شورای شهر برای نپذیرفتن خداحافظی محسن هاشمی باشد. اگر چمران وارد شورای شهر تهران شود بدون شک شورا از یک دستی خارج خواهد شد.

در حال حاضر باید دید آیا اعضای شورای شهر به این توافق می رسند که محسن هاشمی وارد شهرداری تهران شود یا خیر. مقرر شده روز یکشنبه، اعضای شورای شهر پیش از برگزاری جلسه رسمی، در رابطه با گزینه های مطرح برای حضور در شهرداری بحث و بررسی کنند.

محسن هاشمی، رئیس شورای شهر در این باره می گوید: قرار شده در روز یکشنبه برای شهرداری تهران گزینه هایی مطرح شود.

وی می افزاید: این گزینه ها مورد بحث و بررسی قرار گرفته و برنامه های هر کدام از آنها بررسی می شود. در آخر، اعضای شورای شهر تهران برای پست شهرداری تصمیم گیری می کنند.

اگر چه محسن هاشمی هر بار که با پرسشی در رابطه با حضور خود در شهرداری مواجه شده به نوعی این موضوع را انکار کرده است اما از گوشه و کنار خبر می رسد که هاشمی علاقه زیادی به پذیرش سمت شهرداری تهران دارد.

وی که پیش تر سابقه حضور در زیر مجموعه شهرداری تهران را داشته اگر موفق به گذشتن از سد میثاق نامه اعضای شورای شهر تهران شود، بعید نیست که شهردار آینده تهران لقب بگیرد.
انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: شورای شهر تهران استعفای شهردار استعفای نجفی انتخاب شهردار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۱۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری فارس نوشت: تعدادی از اعضای شورای مرکزی حزب «نسل نو» با نگارش نامه‌ای از حضور در این حزب استعفا دادند.

تاکنون آلما فرامرزی، نوید خاصه باف و امیدعلی پورحسن سه تن از اعضای شورای مرکزی حزب نسل نو هستند که از عضویت در این حزب کناره‌گیری کردند.

«عدم برگزاری جلسه شورای مرکزی در یک سال گذشته» و «موضع‌گیری‌های ناصواب دبیرکل حزب» عمده دلایلی است که در نامه استعفای این اعضا دیده می‌شود.

دبیرکلی حزب نسل نو را مهدی اقراریان برعهده دارد. اقراریان از سوی اطرافیانش به اختلاف افکنی بین شورای شهر و شهردار تهران متهم شده است. 

منتقدان اقراریان می‌گویند وی با پوشش انقلابی وارد لیست شورا شد، اما مواضع وی در راستای اختلاف افکنی است به نحوی که غالبا مورد توجه رسانه‌های ضدانقلاب قرار می‌گیرد. 

برخی دیگر با استناد به سامانه پیامکی حزب نسل نو، مدعی هستند که وی پس از انتخابات مجلس، این سامانه را جهت اختلاف بین رئیس مجلس و شهردار تهران فعال کرده است.

البته یک عضو شورای شهر به خبرنگار فارس گفت علت تغییر موضع آقای اقراریان ربطی به موضوعات سیاسی ندارد و تحلیل‌های در این زمینه اشتباه است.

وی افزود اختلافات پیش آمده عمدتا مربوط به مسائل شهری و سلایق مدیریتی است. مثلا آقای اقراریان با توجه به سکونتشان در منطقه ۸ شهرداری توقع داشتند که شهردار این منطقه با نظر وی انتخاب شود که عدم موافقت شهرداری با این موضوع آغازگر این اختلافات بوده است. در سایر موارد نیز اختلافات از همین تفاوت سلیقه هاست و بی جهت نباید آن‌ها را با عینک سیاسی تحلیل کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • شهرداری قزوین نگاه سلیقه‌ای نداشته باشد
  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • مهر تأیید وزارت کشور بر قانونی بودن ورود واگن‌های چینی
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟
  • استیضاح شهردار ارومیه ناکام ماند
  • تغییر ۲۱ شهردار و شورای شهر نسیم‌شهر در ۴ سال
  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • استعفای برخی اعضای حزب «نسل نو»