Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «امتداد نیوز»
2024-04-16@21:42:39 GMT

آسپیرین می تواند باعث خونریزی معده شود

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۵۱۵۵۸

آسپیرین می تواند باعث خونریزی معده شود

به گزارش امتداد به نقل از خبرگزاری علم و فناوری از گیلان؛ درد و التهاب، خواه علت آن ضرب دیدگی آرنج، رگ به رگ شدن گردن، یا در رفتگی زانو باشد، همواره توأم هستند. اما، منشا آنها متفاوت است و داروهای موثری برای درمان هر یک به صورت جداگانه وجود دارد. برای مثال، کودئین یک مسکن، یا ضد درد بسیار نیرومند است، در حالی که کورتیزون و دیگر استروییدها، داروهای ضد التهاب موثری هستند که اغلب برای درمان آرتریت یا التهاب مفصل به کار می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما، برای درمان دردها و التهاب های جزیی، معمولاً از داروهای آروماتیک غیر استروییدی ضد التهاب که ساده و قابل دسترس هستند، استفاده می شود.

آسپیرین، یا استیل سالیسیلیک اسید، یکی از داروهای آروماتیک غیر استروییدی ضد التهاب است که مصرف آن به اوایل سده نوزدهم بر می گردد. تخمین زده شده که طی ۱۰۰ سال گذشته بیش از یک تریلیون قرص آسپرین توسط بشر مصرف شده است.

از ۴۰۰ سال پیش از میلاد می دانستند که جویدن پوست درخت بید باعث کاهش تب می شود. در سال ۱۸۲۷، عامل موثر پوست درخت بید به صورت یک ترکیب آروماتیک موسوم به سالیسین شناسایی شد.

سالیسین، در اثر واکنش با آب (هیدرولیز یا آبکافت) به سالیسیل الکل تبدیل می شود که از اکسایش آن، سالیسیلیک اسید به دست می آید. خاصیت تب بری سالیسیلیک اسید از سالیسین هم بیشتر بوده و علاوه بر آن، خاصیت ضد التهاب نیز نشان می دهد. متأسفانه، سالیسیلیک اسید باعث خوردگی دیواره معده می شود و نمی توان به صورت روزمره از آن استفاده کرد. اما، می توان با تبدیل گروه –OH فنولی به یک استر، استیل سالیسیلیک اسید به دست آورد که با داشتن همان اثر سالیسیلیک اسید، خوردگی کمتری برای دیواره معده به همراه دارد.

 

 

آسپیرین، علی رغم تأثیر شگرف آن، خطرناکتر از آن است که معمولاً تصور می شود. فقط ۱۵ گرم آن برای از پای در آوردن یک کودک خردسال کافی است. آسپیرین می تواند باعث خونریزی معده و واکنش های آلرژی در دراز مدت شود. حتی موارد خطرناک تری مانند بیماری ری (Reye’s syndrome) که واکنشی بالقوه مرگ آور به آسپیرین است و در کودکان بهبود یافته از آنفلوانزا مشاهده می شود. به دلیل همین مشکلات، داروهای آروماتیک غیر استروییدی ضد التهاب بیشماری در دو دهه اخیر ساخته شده است که از آن میان می توان به ایبوپروفن و ناپروکس اشاره کرد.

ایبوپروفن و ناپروکسن نیز مانند آسپیرین، ترکیبات آروماتیک ساده ای با گروه کربوکسیلیک اسید هستند. ایبوپروفن که با نام های تجاری آدویل، موترین، نوپرین و غیره به فروش می رسد. با دارا بودن همان قدرت آسپیرین، زیان بسیار کمتری برای معده دارد.

ناپروکسن که با نام های ناپروسین و آلف به فروش می رسد، از همان قدرت آسپیرین برخوردار است، اما شش برابر آسپیرین، به صورت فعال در بدن باقی می ماند. داروهای آروماتیک غیر استروییدی ضد التهاب، برای بیماران مبتلا به التهاب مفصل و ورزشکاران ایام آخر هفته، یک موهبت الهی هستند، اما در مصرف آنها باید جانب احتیاط را نگه داشت و زیاده روی نکرد.

 

انتهای پیام/

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۱۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مثانه بیش فعال دارید ؟ روش‌های سریع برای درمان را بدانید

مثانه‌ای بیش فعال می‌تواند موجبات خجالت و شرمساری فرد را فراهم کند، به ویژه با در نظر گرفتن این نکته که نشت ادرار می‌تواند با یک سرفه، عطسه، خنده، یا حرکتی ناگهانی رخ دهد.

درمان‌هایی طبیعی برای مثانه بیش فعال

به گزارش سرگرمی روز،  اگر در نگه داشتن ادرار خود با مشکل مواجه هستید، ممکن است به بی اختیاری ادرار مبتلا باشید. خبر خوب این است که برخی کمک‌های طبیعی برای مقابله با مثانه بیش فعال وجود دارند.

دنبال کردن میزان مایعات مصرفی

همانند زمانی که برای کاهش وزن خود رژیم می‌گیرید و از یک دفتر برای ثبت غذا‌های مصرفی خود در طول روز استفاده می‌کنید، اگر مثانه‌ای بیش فعال دارید می‌توانید از روشی مشابه برای ثبت نوع، زمان، میزان مایعات مصرفی و شناسایی نوشیدنی‌های مشکل‌ساز استفاده کنید.

تمرین دادن مثانه

تمرین دادن مثانه یکی از رایج‌ترین درمان‌های غیر دارویی تجویزی برای بهبود شرایط مثانه بیش فعال است. این شامل تنظیم یک برنامه دقیق برای دفع ادرار می‌شود.

گیاه بوچو

گیاه بوچو از خواص ضد التهاب، ضد باکتری و ادرارآور برخوردار است که دستگاه ادراری را پاکسازی و شرایط آن را بهبود می‌بخشد. این یکی از درمان‌های گیاهی پر استفاده برای عفونت‌های مثانه و کلیه در آفریقای جنوبی است.

پد‌های جاذب

تا زمانی که چگونگی کنترل دفع ادرار خود را فرا بگیرید، پد‌های جاذب که زیر لباس استفاده می‌شوند می‌توانند نشت‌های تصادفی را از دید دیگران پنهان کنند.

نخل اره‌ای

مطالعات نشان داده اند که خواص ضد التهاب نخل اره‌ای (Saw Palmetto) با کاهش فوریت دفع ادرار، به ویژه در مردان دارای غده پروستات بزرگ شده پیوند خورده است.

تمرینات عضلات کف لگن

تمرینات عضلات کف لگن که به نام کگل نیز شناخته می‌شوند به تقویت عضلات کنترل کننده دفع ادرار و جریان آن کمک می‌کنند.

ویتامین C

مصرف مکمل‌های ویتامین C به واسطه توانایی آن‌ها در مبارزه با استرس اکسیداتیو توصیه می‌شوند. استرس اکسیداتیو می‌تواند اعصاب اطراف مثانه را تحریک کرده و به از دست دادن کنترل ادرار منجر شود.

کاهش وزن

حمل وزن اضافه برای مفاصل انسان مضر است، و همچنین می‌تواند موجب کاهش انعطاف پذیری در عضلات پشتیبان مثانه شود که بی اختیاری ادراری یکی از عوارض آن است.

کوئرستین

کوئرستین، نوعی فلاونوئید و یک درمان ضد التهاب طبیعی است که به کاهش فوریت دفع ادرار مرتبط با مثانه بیش فعال کمک می‌کند.

گوشا جینکی گان

برخی مطالعات در ژاپن نشان داده اند که گوشا جینکی گان (Gosha-jinki-gan)، دارویی که از ترکیب چند گیاه دارویی تهیه می‌شود، با کاهش تکرر ادرار، انقباض‌های مثانه، و دفع ادرار شبانه برای مردان و زنان پیوند خورده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خواص روغن ماکادمیا برای پوست و مو
  • کاهش قند خون و التهاب از مزایای مصرف روزانه زنجبیل
  • زیره ریزه میزه خاصیت ازش می‌ریزه‌!
  • شربت جلاب زعفران درمانگر درد معده
  • استرس چگونه هضم غذا را مختل می‌کند؟
  • مثانه بیش فعال دارید ؟ روش‌های سریع برای درمان را بدانید
  • خواص اعجاب انگیز دمنوش گل محمدی
  • عوارض جدی خوردن دوغ
  • مصرف کره بادام زمینی چه تاثیری بر فشار خون دارد؟
  • علائم هشدار دهنده خونریزی در دستگاه گوارش کودکان