Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@14:26:08 GMT

رایزنی با سرمایه‌گذار ترک برای احداث هتل در اردبیل

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۵۳۲۳۳

رایزنی با سرمایه‌گذار ترک برای احداث هتل در اردبیل

رئیس شورای شهر اردبیل گفت: در سفری که اخیراً با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل و شهردار به ترکیه داشتیم قرار شد با حضور یک سرمایه‌گذار ترک هتلی در شهر اردبیل احداث شود.

به گزارش ایسنا، «علیرضا پوستی» در بیست و سومین جلسه رسمی شورای شهر اردبیل در دوره پنجم اظهار کرد: به دنبال حضور شماری از علویان کشور ترکیه در اردبیل که به‌علت عشق و ارادت به اهل بیت به ویژه علی(ع) و محبان آن حضرت به ویژه شاه اسماعیل خطایی در اردبیل حاضر شده بودند تصمیم بر این شد تا شماری از مسئولان استان اردبیل نیز با حضور در ترکیه از نزدیک با فعالیت‌های آن‌ها آشنایی پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: با دعوت رسمی، آیت‌الله سیدحسن عاملی برای سخنرانی در آنکارا حاضر شد و به‌علت محدودیت زمان شماری از اعضای شورای شهر به شکل مرخصی و با هزینه شخصی خود به این سفر راغب شده و مسافرتی چند روزه به ترکیه را انجام دادیم.

رئیس شورای شهر اردبیل گفت: در این سفر شهردار و اعضای شورای شهر بدون مأموریت بلکه به شکل مرخصی حاضر شدند و ما با حضور در آنکارا در کنار حضور در جمع علویان که با استقبال گرم آن‌ها نیز روبرو شدیم سعی کردیم در ضیافت شامی که سفارت ایران در آنکارا ترتیب داده بود حضور و با اردبیلی‌های مقیم این شهر دیدارهایی را داشته باشیم.

پوستی افزود: در راستای توسعه قابلیت‌های گردشگری و مشاهده توانمندی کشور همسایه، ترکیه در این باب از تأسیسات آب‌درمانی در آنکارا دیدن کرده و در رایزنی‌هایی که انجام دادیم قرار شد شماری از گردشگران این شهر نیز با سفر به اردبیل و سرعین از توانمندی گردشگری این خطه دیدن کنند.

وی تصریح کرد: در روز آخر سفر نیز نشستی را با یکی از سرمایه‌گذاران ترک در حوزه گردشگری داشتیم که قرار شد با حضور در اردبیل زمینه ساخت هتل در شهر اردبیل به همت این سرمایه‌گذار فراهم آید.

در این جلسه نامه‌های ارائه شده از سوی شهرداری اردبیل مورد بررسی قرار گرفت و با رأی مثبت اعضای شورای شهر همه آن‌ها به تصویب رسید و نامه فرمانداری اردبیل در تائید و تصویب کلیات لایحه بودجه سال 97 شهرداری و ابلاغ آن به شهرداری برای اجرا قرائت شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۳۲۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد

ایسنا/مازندران رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی از فراهم شدن مقدمات لازم برای اجرای طرح تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی حدود ۶۵ هزار هکتار از زمین‌های مستعد کشاورزی بخصوص شالیزارهای استان‌های شمالی کشور با سرمایه‌گذاری چینی خبر داد.

نادر علیزاده امروز (۱۵ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید رئیس و معاونان سازمان جهاد کشاورزی مازندران از اجرای طرح یکپارچه‌سازی شالیزارهای روستای «بزمینان» شهرستان آمل، گفت: مدت زمان اجرای این طرح کلان حوزه زیربنایی، آب و خاک کشور حدود سه سال است و پیش‌بینی‌های لازم انجام و طرح‌های مورد نیاز این طرح تهیه شده است.

وی اجرای طرح یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی را در کاهش هزینه‌های تولید در امر به‌کارگیری ماشین‌آلات درمراحل کاشت، داشت و برداشت، افزایش بهره‌وری درتولید، مدیریت مصرف آب و جلوگیری از تغییرکاربری‌ها را موثر دانست.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: ظرفیت‌های خوبی در حوزه بخش کشاورزی در استان‌های شمالی کشور وجود دارد و با اجرایی شدن طرح یکپارچه‌سازی زمین‌ها بخصوص در شالیزارها می‌توان برای کشت دوم در این استان‌ها برنامه‌ریزی کرد.

علیزاده بیان کرد: هدف نهایی در اجرای این طرح این است که با ظرفیت سرمایه‌گذاری خارجی استفاده و نیاز کشاورزان استان‌های شمالی کشور را با توجه به نقش مهم این استان‌ها در تامین امنیت غذایی کشور لحاظ کرد.

وی با بیان اینکه کار تجهیز، نوسازی و یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی برخلاف تصورها راحت نیست، گفت: یکی از سختی‌های این طرح بخصوص در استان‌های شمالی کشور از جمله مازندران، مالکیت زمین‌ها و کم شدن اراضی در چند سال گذشته بوده که روند اجرای این طرح را به تاخیر انداخته یا متوقف کرده است.

رئیس گروه طرح و برنامه معاونت آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در مدت ۲۰ سال اجرای طرح یکپارچه‌سازی و نوسازی زمین‌های کشاورزی در کشور حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار آن انجام شده است، اظهار کرد: در اجرای این طرح کلان و مهم زیربنایی عقب‌ماندگی زیادی وجود دارد که باید در سال‌های پیش‌ رو با مدیریت و برنامه‌ریزی‌های هدفمند جبران شود.

به گزارش ایسنا، قانون یکپارچه‌سازی زمین‌های کشاورزی در سال ۱۳۸۵ با هدف یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی و جلوگیری از خرد شدن زمین‌ها تصویب شد، سال ۱۳۹۵ آیین‌نامه اجرایی آن تدوین و ابلاغ شد. آنچه مانع اجرای این قانون شده، قانون ارث است که براساس آن، خرد شدن زمین‌های کشاورزی از سوی وراث اقدامی قانونی و بحق قلمداد می‌شود.

براساس آمار میانگین قطعات زمین‌های کشاورزی کشور ۵/۱ هکتار است که در استان‌های شمالی به کمتر از یک هکتار می‌رسد، اما کارشناسان می‌گویند در قطعات کمتر از پنج هکتار اجرای مکانیزاسیون کشاورزی مقدور نیست و عملاً بهره‌وری و تولید کاهش می‌یابد.

اکنون بعد از ۱۷ سال قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی به‌صورت پایلوت در ۲۶۵ شهرستان و در مساحت ۱۶۶ هزار هکتار به‌صورت آزمایشی اجرا شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • ادعای ترکیه درباره شرط حماس برای کنارگذاشتن سلاح
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • ترکیه: از تمام ابزار‌ها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • ترکیه: از تمام ابزارها برای اعمال فشار به اسراییل استفاده می‌کنیم
  • یکپارچه‌سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی به سرمایه‌گذار چینی واگذار شد
  • عبدالفتاح البرهان برای تشییع جنازه پسرش به آنکارا رفت
  • ترکیه برای بازگشت به برنامه مونتاژ F-35 شرط گذاشت
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟