Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، و به نقل از in side the games با استناد به یک مستند در خصوص دوپنیگ ورزشکاران المپیکی، مدعی شده 5 کشور که وزنه‌بردارشان سابقه بدی در این زمینه استفاده از مواد نیروزا داشته‌اند، ممکن است توسط فدراسیون جهانی وزنه‌برداری از حضور در رقابت‌های المپیک 2020 توکیو محروم شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که طبق اعلام( IWF) ، کشورهای عضو این فدراسیون می توانند با هشت ورزشکار در بازی های المپیک 2020  حضور داشته باشند ، اما کشورهای روسیه، قزاقستان، جمهوری آذربایجان، ارمنستان و بلاروس تنها مجاز به داشتن 2 نماینده در بازی های المپیک 2020 توکیو هستند. چرا که طبق قوانین جدید هرکشوری که در فاصله سال‌های 2008 تا 2020، دارای 20 یا بیش از 20 مورد تخلف مربوط به دوپینگ باشد، در دوره بعدی المپیک تنها مجاز به داشتن 2 نماینده خواهد بود، یکی در بخش مردان و یکی دیگر در بخش زنان.

همچنین کشورهایی که دوپینگی های آنها از تعداد ۱۰ تا ۱۹ نفر باشد، مجاز به استفاده از ۲ سهمیه دربخش  مردان و ۲ سهمیه در بخش زنان هستند که این مسئله توسط کمیته بین المللی المپیک (IOC)هم تائید شده است و مورد استقبال کشورها هم واقع شده است.

حداقل 9 کشور دیگر شامل بلغارستان، ایران و هند که در رقابت‌های کشورهای مشترک‌المنافع 5 مدال طلا برده است، در این دسته قرار می‌گیرند.

دیگر کشور‌های که از سال ۲۰۰۸ تا کنون ورزشکاران‌شان ۱۰ مورد یا بیشتر تخلف دوپینگی داشته‌اند، شامل ایران ــ کشوری که بهترین عملکرد را در رقابت‌های قهرمانی جهان سال گذشته داشت ــ بلغارستان، آلبانی، رومانی، ازبکستان و هند می‌شود.

همچنین تیم ملی وزنه برداری هند، که موفق شد پنج مدال طلا در بازی های مشترک المنافع را به دست آورد، قادر نخواهد بود با تمام ورزشکارانش در المپیک توکیو حضور یابد.

ایران که سال گذشته در مسابقات قهرمانی جهانی به مقام نخست دست یافت، می تواند تنها 2 مرد و 2 زن را به این بازی ها بفرستد.

طبق تحریم ها و موارد ذکر شده در وب سایت IWF تیم های اوکراین، بلغارستان، ازبکستان، مولداوی، آلبانی، رومانی و ترکیه نیز قادر به حضور یک تیم کامل در توکیو نیستند و تایلند نیز با یک مورد خطا دیگر احتمالا به این گروه ملحق خواهد شد.

طبق اعلام IWF، محرومیت‌‌های دیگری هم ممکن است در آینده لحاظ شود که می‌تواند شامل محرومیت از المپیک باشد یا اینکه به تعداد کشورهای مجازات شده به دلیل افشای موارد بعدی دوپینگ وزنه‌برداران‌شان پیش از آغاز المپیک 2020 یعنی تا ماه آوریل سال 2020، افزود شود.

فیل اندروز، مدیر اجرایی وزن سبک ایالات متحده آمریکا (USAW)، گفت: این یک تصمیم کاملا منطقی برای و رو به جلو برای جلوگیری از نابودی وزنه برداری درآینده است.

ایالات متحده یکی از چندین کشوری است که به احتمال فراوان از این تصمیم IWF در مورد کشورهایی که در برنامه وزنه برداری خود "با مشکل آزمایش دوپینگ هستند ، سود خواهد برد.

اورسولا گارزا پاپاندریا، معاون رئیس فدراسیون بین المللی فدراسیون وزنه برداری ، گفت: سیستم المپیک، منعکس کننده کار IWF در زمینه حذف دوپینگ در ورزش وزنه برداری و در المپیک است.این یکی دیگر از نشانه هایی است که دستیابی به ورزش پاک را در این رشته نشان می دهد.

از دیگر تغییرات مهمی که فدراسیون وزنه‌برداری برای این رشته در نظر گرفته، انفرادی شدن سیستم اعطای سهمیه المپیک به جای سیستم تیمی است که این منجر به اعمال تست‌های بیشتر از وزنه‌برداران المپیکی خواهد شد. به صورتی که تمام وزنه‌بردارانی که می‌‌خواهند به توکیو سفر کنند، باید در بازه 18 ماهه رقابت‌های کسب سهمیه 6 بار رقابت کنند.

به طور مثال ایلیا ایلین در سال های 2006 تا 2012 تنها سه بار در رقابت های بین المللی شرکت کرد و توانست 2 مدال طلا المپیک را به دست آورد اما پس از آن مشخص شد او در حین برگزاری رقابت ها از مواد ممنوعه استفاده کرده است و به همین علت مجبور شد مدال هایش را پس بدهد.

کریستین Baumgartner، رئیس فدراسیون وزنه برداری آلمان، گفت: واضح است که ما به طور کامل از این تغییرات حمایت می کنیم، چرا که این مسئله بخش مهمی از استراتژی ورزش پاک است.

آتیلا آدامفی، مدیر اجرایی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در این خصوص می‌گوید: شک نداشته باشید همه از این سازوکار جدید راضی نیستند اما همه مطلع هستند که وزنه‌برداری در وضعیت سختی قرار گرفته است و به همین دلیل مجبور هستیم برای آینده این ورزش تصمیمات سختگیرانه‌ای را اتخاذ کنیم.

چنانچه  کشوری در جریان رقابت‌های 18 ماهه کسب سهمیه المپیک توکیو دارای سه ورزشکار دوپینگی باشد، از حضور در المپیک محروم می‌شود.

انتهای پیام/

قوانین جدید وزنه برداری به ضرر تیم ملی ایران می شود؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار ورزشی دنیای ورزش فدراسیون وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۳۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

کیومرث هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار کرد: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویداد‌های مهم کسب مدال کنیم. با استعداد‌هایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعداد‌ها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشور‌ها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است اظهار کرد: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار کرد: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتار‌های مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود.

کیومرث هاشمی اظهار کرد: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیاز‌های اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی  نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد. دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم.

رئیس فدراسیون ژیمناستیک در ادامه افزود: در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعداد‌های بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

وی ادامه داد: حضور آقای هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور ایشان حال ورزش عوض شد، چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار کرد: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه‌ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، مدیرکل حوزه وزارتی، سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک و رضا خیرخواه سرمریی تیم ژیمناستیک هنری نیز در این جلسه حضور داشتند.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از قهرمانان با حضور رییس‌جمهور برگزار می‌شود
  • تقدیر سجاد انوشیروانی و کوروش باقری از معلمان
  • همدان میزبان رقابت‌های انتخابی تیم ملی وزنه‌برداری
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • کیومرث هاشمی: با زحمات فدراسیون ژیمناستیک، سهمیه المپیک کسب شد
  • تقدیر وزیر ورزش از مهدی الفتی بعد از کسب سهمیه المپیک
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • وعده رییس فدراسیون والیبال به ساحلی‌بازان برای صعود به المپیک
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • معتمدی: رکورد المپیک برای دوومیدانی ایران دست نیافتنی است