Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعلی امیرباقری تحلیل‌گر بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به وضعیت بازار سرمایه طی هفته گذشته، اظهار کرد: با تصمیم هیئت اقتصادی دولت در زمینه ارز تک نرخی و پیش فروش سکه با سررسید‌های مختلف تلاطمات تا حدودی فروکش کرد و افق روشنی در اقتصاد هویدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، در ادامه تصریح کرد: این تصمیم که نوعی سیاست انقباض پولی بدون افزایش نرخ سود سپرده‌های بانکی بود از چند جهت حائز اهمیت است. نخست آنکه با معرفی سامانه نیما شفافیت مطلوبی بر گردش ارزی حاکم خواهد شد که حتی از بعد سیاست خارجی در جهت الزامات FATF و مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم نقطه روشنی به حساب می‌آید. دوم آنکه شفافیت گردش مالی سازگار با روح برجام بوده و دست ایران را در مذاکرات بین المللی مبنی بر التزام عملی به برجام بالا می‌برد. سوم آنکه این سیاست چند وجهی منجر به شتاب منفی رشد نقدینگی شده و تورم ناشی از آنرا خنثی می‌کند. همچنین این سیاست حکایت از ذخایر طلای زیاد بانک مرکزی و ایجاد اطمینان جهت حفظ ارزش پول ملی دارد. این شفافیت باید همراه با نظارت دقیق و همه جانبه بوده تا ریسک سوء استفاده و رانت ناشی از نرخ ارز را از میان بردارد.

وی ادامه داد: در اولین روز هفته، شنبه مورخ ۹۷/۱/۱۸ در بازار بورس تعداد ۵۴۲ میلیون برگه سهم به ارزش ۹۲۴ میلیارد ریال دست به‌دست شد. بازار فرابورس با معامله ۱۵۲ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۱۶۱۸ میلیارد ریال بکار خود پایان داد. شاخص کل بورس و شاخص کل هموزن به‌ترتیب با کاهش ۳۸ و ۳۶ نقطه پایه به سطوح ۹۶۷۸۰ و ۱۷۲۷۳ واحد رسیدند. با کاهش ۸۹ نقطه پایه شاخص آیفکس، ارزش بازار فرابورس کاهش ۹۰ نقطه پایه‌ای را تجربه کرد. نماد‌های فولاد و تاپیکو بیشترین تاثیر منفی و نماد‌های جم و فملی بیشترین اثر مثبت را بر شاخص کل داشتند. نماد‌های وبصادر، کگل و فولاد بیشترین ارزش ریالی معاملات را از آن خود کردند.

امیرباقری تصریح کرد: در روز یکشنبه، مورخ ۹۷/۱/۱۹ در بازار بورس تعداد ۷۴۰ میلیون برگه سهم به ارزش ۱۲۱۹ میلیارد ریال مورد معامله قرار گرفت. بازار فرابورس میزبان معامله ۱۸۹ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۲۱۴۶ میلیارد ریال بود. شاخص کل بورس با کاهش ۴۵ نقطه پایه به سطح ۹۶۳۴۱ واحد رسید. شاخص کل هموزن با افت ۱.۱۴ درصدی در سطح ۱۷۷۶ واحد قرار گرفت. آیفکس نیز با کاهش یک درصدی مواجه شد و به سطح ۱۰۸۶ واحد بازگشت. نماد‌های فولاد، پارسان و همراه بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص داشتند. نماد رانفور بیشترین اثر مثبت را بر شاخص نهاد. نماد‌های وبصادر، فولاد و کگل در صدر ارزش معاملات ریالی قرار گرفتند.

این تحلیل گر بازارسهام یادآورشد: دوشنبه مورخ ۹۷/۱/۲۰ بازار بورس میزبان معامله ۱۰۱۸ میلیون برگه سهم به ارزش ۱۹۱۷ میلیارد ریال بود. در این روز در بازار فرابورس تعداد ۲۴۵ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۲۵۱۰ میلیارد ریال مورد داد و ستد قرار گرفت. شاخص کل بورس با رشد ۸۱ نقطه پایه به سطح ۹۷۱۲۱ واحد رسید. اما شاخص کل هموزن با ریزش ۹۱ نقطه پایه مواجه شد و به سطح ۱۶۹۲۰ بازگشت. در میان شاخص‌های مطرح بازار، شاخص ۳۰ شرکت بزرگ با رشد ۱.۲۷ درصد مواجه شد و به رقم ۴۳۵۵ واحد دست یافت. نماد‌های فولاد، فارس و فخوز بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص داشتند. بیشترین ارزش معاملات متعلق به نماد‌های فولاد، شفن و فخوز بود.

امیرباقری افزود: روز سه شنبه مورخ ۹۷/۱/۲۱ در بازار بورس تعداد ۷۵۷ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۱۵۱۲ میلیارد ریال مورد داد و ستد قرار گرفت. در بازار فرابورس نیز ۱۳۵ میلون برگه به ارزش ۲۱۸۸ میلیارد ریال مورد معامله واقع شد. در این دو بازار حجم و ارزش معاملات به نسبت روز گذشته کاهشی بودند. شاخص کل بورس با کاهش ۳۸ نقطه پایه به سطح ۹۶۷۴۸ واحد رسید. شاخص کل هموزن با افزایش ۱۷ نقطه پایه مواجه شد و به رقم ۱۶۹۴۹ واحد دست یافت. در این روز شاخص کل فرابورس با افت شدید ۲ درصدی به رقم ۱۰۷۴ واحد رسید. نماد‌های فولاد، جم و فملی بیشترین تاثیر کاهشی را بر شاخص داشتند. بیشترین ارزش ریالی معاملات متعلق به نماد‌های فولاد، مبین و شپنا بود.

وی درپایان گفت: در آخرین روز معاملاتی هفته، چهارشنبه ۹۷/۱/۲۲، شاخص کل بازار بورس با کاهش ۴۶۱ واحد مواجه شد و به سطح ۹۶۲۸۷ واحد بازگشت. شاخص کل هموزن با کاهش ۱۸۶ واحد به سطح ۱۶۷۶۳ واحد رسید. در این بازار تعداد ۹۵۸ میلیون برگه اوراق بهادار به ارزش ۲۰۷۳ میلیارد ریال مورد داد و ستد قرار گرفت. نماد‌های شخارک، فارس و فولاد بیشترین اثر منفی را بر شاخص داشتند. شاخص کل بازار فرابورس نیز با کاهش ۱۰ واحدی مواجه شد و به رقم ۱۰۶۴ واحد رسید. در این بازار ۳۱۶ میلیون برگه اوراق بهادار مورد معامله قرار گرفت. نماد‌های زاگرس، ذوب و شرانول بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص این بازار داشتند.

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • بورس همچنان ریزشی؛ سهامداران نگران شدند
  • قرمز پوشی شاخص کل بورس با کاهش بیش از ۱۲ هزار واحدی
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟