Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان گیلان ‌با اشاره به استفاده بهینه کشاورزان از منابع آبی گفت:‌ عملیات شخم اولیه در ۸۰ درصد اراضی شالیکاری گیلان انجام شد. ۲۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۹ استانها گیلان نظرات

حبیب جهانساز در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در رشت اظهار داشت:‌ انجام فرآیند آماده‌سازی اراضی در 80 درصد زمین‌های شالیکاری گیلان به خوبی انجام شده است به طوری که کشاورزان قبل از رها‌سازی آب سد توانستند عملیات شخم اراضی خود را به پایان برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان گیلان عنوان کرد:‌ با وجود مشکلات فراوانی که امسال در بحث کمبود آب در کشور و البته استان گیلان ایجاد شده اما وضعیت و شرایط  آماده‌سازی اراضی شالیکاری در گیلان مطلوب‌تر از سال گذشته است.

جهانساز با بیان اینکه شاخص انجام شخم اولیه در مدت مشابه سال گذشته 72 درصد بوده است بیان داشت:‌ هم‌اکنون فعالیت‌های مربوط به خزانه‌گیری در گیلان از پیشرفت 23 برخوردار است در حالی‌که این میزان در مدت مشابه سال گذشته حدود 12 درصد بود.

وی با تأکید بر اینکه کشاورزان باید خود را با نظام تنش‌های آبی هماهنگ کنند تصریح کرد:‌ بروز معضلاتی نظیر خشکسالی ضرورت تدوین و اجرای برنامه‌های عملیاتی و هدفدار و آگاهی بخشی به فعالان کشاورزی جهت مقابله و مواجهه مطلوب با بحران ایجاد شده را دو چندان می‌کند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان گیلان خاطرنشان کرد:‌ حرکت بر اساس دستورالعمل‌های تدوین شده در نظام تنش‌های آبی نه‌تنها موجبات مدیریت صحیح‌تر منابع آب را فراهم می‌کند بلکه زمینه لازم جهت انجام کشت همزمان را در اراضی شالیکاری ممکن می‌سازد.

جهانساز تنظیم فعالیت زراعی کشاورزان شالیکار گیلانی را در مدیریت کشت همزمان بسیار مطلوب خواند و اظهار داشت:‌ مجموعه اقداماتی نظیر این ‌می‌تواند علاوه بر افزایش سطح زیرکشت و‌ استفاده بهینه از آب، در کاهش نگرانی‌های موجود در بحث کمبود آب زراعی مؤثر باشد.

‌انتهای پیام/ح

R7877/P1357/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۵۶۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی معتمدی پور با بیان اینکه حفاظت از اراضی کشاورزی به جد در این استان پیگیری می‌شود افزود: حفاظت از عوامل تولید در بخش کشاورزی به ویژه عامل زمین کشاورزی نه فقط برای حمایت از اقتصاد کشاورزی بلکه برای حمایت از کل اقتصاد کشور امری ضروری است. وی از بهره‌برداران بخش کشاورزی استان خواست تا بدون استعلام از مدیریت جهادکشاورزی شهرستان‌ها اقدام به ساخت و ساز در اراضی کشاورزی نکنند تا متحمل هزینه و خسارت نشوند. معتمدی پور افزود: عوامل گشت یگان حفاظت از اراضی کشاورزی و باغی به طور مستمر در حال گشت بوده و تغییر کاربری‌های غیر مجاز را شناسایی و اقدام لازم انجام می‌شود. رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضمن قدردانی از فرمانده نیروی انتظامی استان به خاطر امنیت و ثبات موجود در این استان گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان‌های امن کشور است و این امر به خاطر تلاش‌های شبانه‌روزی نیرو‌های خدوم ناجا محقق شده است. مدیر جهاد کشاورزی بویراحمد هم گفت: در راستای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ اراضی کشاورزی و باغی در پنجم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ حدود ۱۳ مورد از ساخت و ساز‌های غیرمجاز در محدوده روستای موردراز شهرستان بویراحمد با حضور، نماینده دادستان، یگان حفاظت امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان و با همکاری نیروی انتظامی، قلع و قمع شد.  جهرم شاکریان ادامه داد: قلع و قمع انجام شده در مساحت۳هزار و ۵۰۰ متر مربع در اراضی کشاورزی بوده که شامل ۹ مورد دیوارکشی غیر مجاز در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ بوده است.

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • تخریب ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی بویراحمد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • واگذاری ۱۹ هزار هکتار از اراضی ملی برای اجرای طرح‌های کشاورزی
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۱۱۰ هکتار در کرج
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۱۰ هکتار از اراضی زراعی کرج
  • ۵۷ مورد دیوارکشی و قطعه‌بندی در البرز قلع و قمع شد
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد