Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@20:48:09 GMT

75 روستای سربیشه با تانکر آبرسانی می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۶۴۴۷۷

75 روستای سربیشه با تانکر آبرسانی می شود

محمدرضا چهکندی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سال گذشته برای روستاییان شهرستان 2 هزار و 200 سرویس آب به حجم 27 هزار مترمکعب ارسال شده است.
وی با بیان اینکه ماهانه 184 سرویس آب برای روستاییان ارسال می شود گفت: باید تامین اعتبار آبرسانی سیار در اولویت نخست مسئولان قرار گیرد و در این زمینه 400 میلیون تومان بدهی به پیمانکاران آبرسان داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی براساس بخشنامه ارسالی از مرکز استان، سهمیه آبرسانی سیار برای هر خانوار روستایی در شبانه روز را 50 لیتر اعلام کرد و گفت: علیرغم کمبود اعتبار، بیشتر اوقات بیشتر از سهمیه آب ارسال می شود تا مشکل کم آبی روستاییان رفع شود.
مدیر آب و فاضلاب روستایی سربیشه عنوان کرد: در اکثر روستاهای شهرستان با توجه به خشکسالی های چندین ساله مردم با کمبود شدید آب دست و پنجه نرم می کنند و آب ارسالی از سوی آب و فاضلاب روستایی نیاز آبی آنان را به صورت کامل رفع نمی کند.
وی گفت: تمامی تلاش ما این است که آب به موقع و با کیفیت لازم به دست روستاییان برسد اما به دلیل کاهش سطح سفره های زیرزمینی و افزایش شوری آب، آب ارسالی برای روستاییان کیفیت خوبی ندارد.
وی کمبود اعتبار، پراکندگی، خاکی و نامناسب بودن جاده‌های روستایی و کیفیت پایین آب ارسالی را از مشکلات آبرسانی سیار شهرستان ذکر کرد و گفت: مخازن ثابت در روستاها به صورت مکرر ضدعفونی و شستشو می شود تا آب باکیفیتی به دست روستائیان برسد.
چهکندی بیان کرد: کار آبرسانی سیار در شهرستان هرگز تعطیل نمی شود و علیرغم کمبود شدید اعتبار و دیون به جامانده از سال قبل، ارسال آب با تانکر برای حل مشکلات روستاییان به صورت شبانه روزی در حال انجام است.
منابع آبی خراسان جنوبی به دلیل کاهش نزولات آسمانی و خشکسالی متوالی از نظر کمی و کیفی کاهش یافته است و به گفته مسئولان در حال حاضر به 490 روستای استان با تانکر آبرسانی می شود.
شهر سربیشه به مرکزیت شهرستان سربیشه با هشت هزار و 251 کیلومتر مربع وسعت در فاصله 66 کیلومتری جنوب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.
سایت ایرنا خراسان جنوبی: www.irna.ir/skhorasan و کانال تلگرام: irnabirjand@
7556*3028
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال آب و فاضلاب خانوار روستایی خراسان جنوبی خشکسالی شبانه روزی موسسات مالی و اعتباری تحولات سوریه گفت و گوی ملی غوطه شرقی ارز دیجیتال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی بر راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، علی گودرزی زاده پیش از ظهر امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه با پارلمان کودک اظهار کرد: کتابخانه سیار فعلی این نهاد در طول هفته در پنج روستا خدمت رسانی می‌کند.

وی افزود: در روزهای جمعه و مناسبت‌هایی که وجود دارد، کتابخانه سیار در بخش‌های مختلف شهر در حال خدمت رسانی است.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی بر راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک تاکید کرد.

گودرزی زاده افزود: کتابخانه سیار در قالب یک خودرو مینی‌بوس جوابگوی نیاز شهروندان کلان‌شهر اراک با این وسعت و جمعیت نیست.

وی خاطرنشان کرد: یکی از مطالبات پارلمان کودک استفاده از کتابخانه‌های سیار است، این کتابخانه‌ها می‌تواند در مناطق محروم و در شهر و در حاشیه شهرها در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی کمک کننده باشد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی اضافه کرد: با توجه به نقشی که این کتابخانه‌ها می‌تواند در کارهای فرهنگی ایفا کند از شهردار اراک و اعضای شورا که دغدغه این مهم را دارند، درخواست داریم یک خودرویی در اختیار این نهاد قرار گیرد تا با مناسب سازی به صورت کتابخانه سیار در خدمت همشهریان باشد.

گودرزی زاده ادامه داد: در خصوص مطالبه شورای کودکان برای ایستگاه مطالعه هم، هم اینک در کتابخانه‌ها ایستگاه مطالعه وجود دارد.

وی گفت: با توجه به مطالبه برای ایجاد ایستگاه مطالعه در ایستگاه‌های اتوبوس و تاکسی این آمادگی وجود دارد که کتاب‌هایی در این محل‌ها قرار داده شود تا مورد استفاده شهروندان قرار گیرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی اظهار کرد: یک درخواست و مطالبه وجود دارد مبنی بر اختصاص کتابخانه‌های مادر و کودک در پارک‌ها و مراکز تفریحی که امید می‌رود با در اختیار قرار دادن فضای مورد نیاز، این نهاد را در خدمت رسانی بهتر به شهروندان یاری کنیم.

گودرزی زاده ادامه داد: این خدمت رسانی تنها در حد قفسه برای کتاب نباشد، بلکه در صورت نیاز به مادران و کودکان مشاوره ارائه شود.

کد خبر 750087

دیگر خبرها

  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع+ جزئیات
  • سیل در 2 محور روستایی تربت جام
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • آسفالت ۶۰ کیلومتر از محور روستای جوزستان به معدن
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است