Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محمد جعفری مدیرکل دفتر تربیت بدنی و فعالیت های ورزشی در خصوص نقش ورزش در ایجاد نشاط دانش آموزان گفت: ما یک درس تربیت بدنی داریم و یک فعالیت های ورزشی. هم خروجی درس تربیت بندی و هم فعالیت های ورزشی منجر به بازی می شود و این بازی موجب شادی و نشاط در دانش آموزان می شود. دانش آموزان هم این درس را دوست دارند اگر به پیشینه تربیت بندی در سنوات گذشته برگردیم می بینیم که این درس خیلی مورد علاقه دانش آموزان است در طول هفته هم انتظار می کشند که که ساعت درس تربیت بدنی فرا برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تربیت بدنی برای ایجاد نشاط در دانش آموزان کافی نیست!

وی درباره عدم کفایت این واحد درسی برای ایجاد نشاط در دانش آموزان اظهار داشت: درس تربیت بدنی کفاف این قضیه را نمی دهد چون دانش آموزان ما در طول هفته یک ساعت و نیم تا دو ساعت درس تربیت بدنی دارند که آن هم سر فصل های خاص خودش را در حیطه های دانشی، نگرشی، مهارتی و آمادگی جسمانی دارد.

دبیر تربیت بدنی هم سعی می کند طبق این سرفصل ها با استفاده از کتاب راهنمای معلم، کلاس خود را مدیریت و سازماندهی کند اما در آموزش و پرورش مخصوصا در این چند سال اخیر برنامه های مختلفی سیاست گذاری شده است و در سراسر استان ها در ادارات آموزش و پرورش این سیاست ها به صورت برنامه های عملی اجرا می شود.

جعفری با اشاره اختصاص دادن زنگ تربیت بدنی به دروس دیگر بیان داشت: با توجه به حساسیتی که در درس تربیت بدنی ایجاد شده اگر جایی این کار را کردند اولین کسی که تخلف کرده مدیر مدرسه است.

اولویت مدارس محروم برای اختصاص بودجه ورزشی

وی درباره ارائه اعتبارات لازم به منظور تامین تجهیزات ورزشی مدارس گفت: ما در کل کشور 750 منطقه آموزشی داریم نزدیک به 105 هزار مدرسه داریم از این 750 منطقه آموزشی که در 32 استان قرار دارد. یکی از مهم ترین اتفاقات خوبی که در بهمن ماه افتاد اعتباراتی بود که معاونت تربیت بدنی و سلامت 27 صدم ارزش افزوده

توانست جذب کند و همه ی این اعتبارات را که نزدیک به 25 میلیارد بود به کل استان ها با توجه به شاخصه های موجود توزیع کردند به ویژه اینکه مدارس محروم در اولویت بودند به دلیل اینکه شاید درآمد اختصاصی نداشته باشند و مشارکت های مردمی نباشد.

امکانات ورزشی استان سیستان با حد مطلوب فاصله دارد

علیرضا نخعی مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در ادامه در خصوص وضعیت تجهیزات و امکانات ورزشی در مدارس سیستان بلوچستان گفت: از نظر امکانات و تجهیزات و فضای ورزشی مطلوب نیست به هر حال استانی هستیم که حالا حالاها باید در این زمینه کار بکنیم.

وزارت خانه و حوزه معاونت تربیت بدنی وزارت خانه اهتمام زیادی برای امر ورزش و توسعه تجهیزات ورزشی داشته است اما خیلی نباید ورزش را به امکانات گره بزنیم. شما در یک مدرسه فاقد امکانات هم می توانی یک فضای با نشاط ورزشی و مسابقات محلی برگزار کنیم و تاکید ما هم همین است. البته این به معنای این نیست که از امکانات روز ورزشی والیبال و فوتبال و مواردی که نسل جوان به آن علاقه دارد استفاده نکنیم منتها تربیت بدنی را منحصر به این ها نکنیم.

پرانتز باز برنامه ای است با رویکرد بررسی اخبار نوجوانان که به صورت هفتگی با اجرای محمودرضا قدیریان و چهار دبیرخبر نوجوان هر هفته جمعه ها ساعت 16 روی آنتن شبکه امید می رود.

در این برنامه علاوه بر بخش گفتگو با مهمانان و گزارش میدانی که به گفتگو با نوجوانان درباره موضوع اصلی برنامه می پردازد، بخش دیگری در نظر گرفته شده که نوجوانان سنین 13 تا 20 سال می توانند به عنوان خبرنگار افتخاری با برنامه همکاری داشته و گزارش های تصویری و ویدئویی خود را برای پخش، به برنامه ارسال کنند.

عوامل تولید این برنامه عبارت اند از: تهیه کننده: محمود فلاح پرویزی، مدیر تولید و جانشین تهیه کننده : سعید احمدی، سردبیر: حسین شکیب راد، کارگردان: بهرام امانی. اجرا: محمودرضا قدیریان، محسن محبی، سید ابوالفضل سیروس نژاد، ساناز احسانی و زهرا محبوب.

503

برنامه پرانتز باز مدیرکل تربیت بدنی مناطق محروم آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان فضای ورزشی مدارس

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۴۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی

فریبرز امامبخش رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بافت ضمن بیان این موضوع که مسئله درختداری از درختکاری اهمیت بیشتری دارد گفت: با توجه به تفاهم نامه‌های منعقد شده در سطح استان فی مابین ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری و آموزش و پرورش، برنامه ریزی‌های مختلفی با هدف ترویج فرهنگ درختکاری و درختداری در بین دانش آموزان انجام شده است. 

امام بخش بیان داشت: وقتی کودکان درخت می‌کارند احساس می‌کنند قدرتی دارند که می‌توانند برای بهبود جهان اطرافشان و برای ساخت آینده‌ای روشن از آن استفاده کنند.

وی افزود: یکی از برنامه‌های فرهنگی که نیازمند پیگیری و اجرا در جامعه می‌باشد آموزش و فرهنگ سازی حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست در بین دانش آموزان است، فرهنگ کاشت و نگهداری از درخت می‌باشد که موجب تقویت حفظ مسئولیت پذیری در برابر طبیعت از سنین کودکی در بین دانش اموزان می‌شود. 

به گفته وی، در این راستا دانش آموزان مدارس شهرستان بصورت دوره‌ای و تیمی با برنامه ریزی که از طرف کادر آموزشی مدارس صورت می‌گیرد از درختان کاشته شده در مدارس خود سرکشی و نگهداری می‌نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • رقابت ۲۸۵ دانش‌آموز مدارس سمپاد در مسابقات ورزشی کردستان
  • ۹۵ میلیارد تومان صرف خرید تجهیزات مدارس چهارمحال وبختیاری شد
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • ۵۰ حوزه امتحان نهایی در استان سمنان تجهیز شده است
  • اجرای طرح شنا برای ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد
  • ماهیت برنامه‌های سلامت محور از جنس برنامه‌های فرهنگسازی است
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • ترویج اهمیت درختداری بین دانش آموزان بافتی