Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-02@09:40:59 GMT

ترجمه کتاب‌های علمی به ۲۰ زبان در جامعه المصطفی

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۶۴۷۰۵

ترجمه کتاب‌های علمی به ۲۰ زبان در جامعه المصطفی

به گزارش جام نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین بی‌نیاز امروز (۲۳ فروردین) در اولین اجلاسیه سراسری کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی، بیان کرد: همه ما وظیفه داریم تا در راستای شعار سال که توسط رهبر معظم انقلاب و به منظور رونق اقتصادی و تقویت معیشت مردم انتخاب شده است، اندیشه ورزی موثری را در دستور کار خود قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تأکید بر این که مجموعه های علمی جامعه المصطفی بحث تقویت و حمایت از تولیدات فکری و نظریات علمی را سرلوحه کار خود قرار داده است، ابراز کرد: المصطفی بر آن است تا همسو با شعار سال، در زمینه رونق علمی میهمن اسلامی گام‌های مهمتری را بردارد.

 

بی‌نیاز پژوهش های کاربردی ناظر به حل مشکلات جامعه در عرصه بین المللی را یکی از ضرورت های انکار ناپذیر المصطفی دانست و اظهار کرد: باید برای انجام وظیفه علمی، نهاد ارزشمند المصطفی که خود ثمره پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی است، برنامه های هدفمندی را برای تولید علمی در عرصه های مختلف دانشی ارائه کند.
 

معاون پژوهش جامعه المصطفی چاپ و انتشار مستمر ۱۰ نشریه علمی ترویجی، ۴ نشریه علمی پژوهشی، ۳۵ نشریه داخلی و ۸ نشریه دانش پژوهشی را از مهمترین دستاوردهای علمی المصطفی دانست و یادآور شد: سالانه در این نشریات، صدها مقاله علمی ناظر به نیاز دانشی عرصه های مختلف بین المللی تولید و منعکس می‌شود.

 

وی با تأکید بر این که در نشست های علمی المصطفی هزاران مقاله ارائه می شود، گفت: شکل گیری ده‌ها انجمن علمی پژوهشی در داخل و خارج از ایران از دیگر دستاوردهای ارزشمند المصطفی به شمار می رود.

 

بی‌نیاز به ترجمه کتاب های مختلف علمی و دانشی به بیش از ۲۰ زبان زنده دنیا اشاره و خاطرنشان کرد: همه اقدامات المصطفی زمینه هایی را برای تقویت تولید و جهش علمی فراهم کرده است.

 

وی در ادامه به برخی از عملکردهای پیشین کرسی های نظریه پردازی اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ضمن حمایت از کرسی های سابق نظریه پردازی، به همت همه بخش های المصطفی کرسی های جدیدی شکل گرفته است.

 

بی‌نیاز با تأکید بر این که تاکنون ۱۰۶ طرح نظریه پردازی توسط استادان و اندیشمندان جامعه المصطفی به دبیرخانه شورای حمایت از کرسی های نظریه پردازی ارسال شده است، اظهار کرد: این ۱۰۶ طرح از سوی استادان و اندیشمندان ۱۱ مرکز فعال المصطفی ارسال شده است.

 

وی ضمن تاکید بر اهمیت کیفیت بخشی به طرح های نظریه پردازی، یادآور شد: تهیه سامانه علمی و اطلاعاتی کرسی های نظریه پردازی در حال پیگیری است و جلسات کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی به صورت فشرده برگزار می شود.

 

معاون پژوهش جامعه المصطفی شکل گیری کارگروه های مختلف در کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی را از دیگر رویکردهای شورای حمایت از کرسی های نظریه پردازی دانست و یادآور شد: برگزاری کرسی های نظریه پردازی مشترک با واحدها و مجموعه های علمی عرصه داخل و خارج از کشور در دستور کار قرار گرفته است.

 

ایسنا

115

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: جامعه علم دانش رهبر تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۴۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، عاصمه قاسمی، مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده در بازدید از مجتمع ابوالفتوح رازی(ویژه مادران) واحد یادگار امام خمینی شهرری با اشاره به نگاه ویژه دانشگاه آزاد اسلامی به موضوع اشتغال، تحصیل و تدریس زنان در این مجموعه، نقش بانوان را در تعلیم و تربیت اجتماعی تشریح کرد.

وی از مجتمع ابوالفتوح رازی واحد یادگار امام خمینی شهرری به‌عنوان تنها دانشکده مختص مادران در دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و با تأکید بر نقش مهم بانوان در تعلیم و تربیت اجتماعی عنوان کرد: مدیریت کلان دانشگاه آزاد اسلامی به مسئله امور زنان و خانواده نگاه ویژه‌ای دارد و موضوع تعلیم و تربیت اجتماعی یکی از موضوعات مهم در دانشگاه است و یکی از پایه‌های آن بانوان هستند؛ بنابراین باید نقش خود را در پیشبرد تعلیم و تربیت اجتماعی به خوبی ایفا کنند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده افزود: زنان به‌خصوص زنان دانشگاهی در سه طیف دانشجویی، استادی و کارمندی باید علاوه بر اثرگذاری از طریق ارتباط صحیح و درست در ترویج سبک زندگی دینی تلاش کنند.

قاسمی با بیان اینکه خانواده موضوعی مهم و جدی در سطح جامعه است، ادامه داد: معتقدیم بهتر شدن شرایط زنان و شرایط خانواده موجب تغییرات مثبت در شرایط جامعه می‌شود.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه زنانی که در عرصه علم فعالیت دارند جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند، تأکید کرد: معلمان و استادان زن نقش بسیار مهم و سازنده‌ای در جامعه دارند. سهم بانوان استاد در شکل‌گیری تمدن نوین اسلامی، فرهنگ‌سازی، هویت‌بخشی به نسل نو، آینده‌سازی، مصونیت‌بخشی به جامعه در برابر همه آسیب‌های تهدید کننده و توسعه کشور بسیار مهم می‌باشد.  

وی خاطرنشان کرد: هویت زن امروز جامعه ایرانی فارغ از جنسیت، هویّتی مبتنی بر کرامت انسانی بوده و قرار است در چشم‌انداز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و با تعریف این هویت، دوشادوش مردان در اثرگذاری اجتماعی، تربیتی و فرهنگی در دو نهاد خانواده و جامعه نقش‌آفرینی کند.

مشاور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه بانوان علاوه بر خانواده در جامعه هم اثربخش هستند، اظهار کرد: بانوان می‌توانند هم خودآگاهی و هم آگاهی‌بخشی را افزایش دهند. زن ایرانی یک هویت اجتماعی سیاسی دارد که در کنش اجتماعی تأثیرگذار است و در طول این چند دهه شاهد یک انسجام اجتماعی بوده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه‌های جدید کانون پرورش فکری برای بچه‌ها
  • فرمان امام علی (ع) به مالک اشتر با ترجمه سید مهدی شجاعی به چاپ ششم رسید
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • رونمایی از کتاب «جنبش علوی، هجرت رضوی» در مشهد
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • نظریهٔ تکامل سوء تفاهمی بیش نیست
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!