Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@21:25:56 GMT

برترین های جشنواره موسیقی عبدالقادر مراغی معرفی شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۰۶۷۹۱۰

برترین های جشنواره موسیقی عبدالقادر مراغی معرفی شدند

مراغه - ایرنا - نخستین جشنواره موسیقی عبدالقادر مراغی با معرفی گروه های برترین در چهار بخش کلاسیک، پاپ، سنتی و موسیقی محلی - عاشیقی به کار خود پایان داد.

به گزارش ایرنا، در این جشنواره که به مدت دو روز در تالار عبدالقادر مجتمع فرهنگی هنری مراغه برگزار شد هیات داوران در بخش موسیقی کلاسیک و پاپ، گروه ارکستر چنگ مراغه را به عنوان گروه برتر انتخاب و معرفی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در بخش موسیقی سنتی نیز گروه های سمر و دوگاه به طور مشترک به عنوان گروه های برتر این بخش و در بخش موسیقی محلی - عاشیقی نیز گروه سهند به عنوان گروه برتر انتخاب و معرفی شدند و لوح تقدیر و جایزه نقدی شش میلیون ریالی خود را دریافت کردند.
هیات داوران همچنین گروه های کودکان را در بخش موسیقی کلاسیک و پاپ، کرشمه بانوان و نمی از یم را در بخش موسیقی سنتی و آرال را در بخش موسیقی عاشیقی شایسته تقدیر دانستند.
دبیر این جشنواره در این مراسم اظهار کرد: در سال حمایت از کالای ایرانی، کالای فرهنگی را می توان ناب ترین کالای ایرانی عنوان کرد که باید مورد توجه و حمایت جدی مردم و مسئولان فرهنگی و هنردوست قرار گیرد.
احمد دادرس فیاض با اشاره به گذشت یک سال از آغاز به کار انجمن موسیقی شهرستان مراغه، افزود: این جشنواره با نگاه ویژه به موسیقی فولکلور و تم های محلی با حضور 25 گروه و اجرای 40 قطعه موسیقی از 24 فروردین و به مدت دو روز در تالار عبدالقادر مراغی برگزار شد.
وی به برگزاری چندین دوره موسیقی عاشیقی پیش از این جشنواره اشاره کرد و گفت: پیش از این جشنواره چندین دوره جشنواره موسیقی عاشیقی به صورت غیر تخصصی برگزار شده بود اما نخستین جشنواره موسیقی عبدالقادر در چهار بخش موسیقی سنتی، کلاسیک، پاپ و موسیقی محلی - عاشیقی و به صورت کاملا تخصصی برگزار شد.
وی ادامه داد: تمامی قطعات با حضور هیات داوران به شکل زنده اجرا و مورد ارزیابی و کارشناسی قرار گرفت و گروه های برتر هر بخش با دقت تمام انتخاب و معرفی شدند.
فیاض افزود: برگزاری این جشنواره با هدف ایجاد بستر برای رشد و تعالی هنرمندان و نیز تولید آثار فاخر هنری در حوزه موسیقی منطقه آذربایجان از سوی گروه های هنری شهرستان برگزار شد.
وی اضافه کرد: استفاده از ظرفیت های موجود و نیز بهره گیری از توان هنرمندان بومی و معرفی این هنرمندان از جمله رویکردهای این دوره از جشنواره بود.
شهرستان مراغه با حدود 263 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي موسيقي جشنواره عبدالقادر مراغه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۶۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از امور ارتباطات رسانه ای و روابط عمومی جشنواره فیلم کوثر، علیرضا افشار رییس شورای سیاست‌گذاری پنجمین جشنواره ملی و نخستین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر و رییس هیات امنای بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره با تاکید بر ایده‌پردازی‌ و ارایه طرح های جدید و تشکر از همکاری وزارت ارشاد، بنیاد شهید و شهرداری تهران و لزوم همراهی بخش های فرهنگی و اجتماعی برای هرچه بهتر برگزار شدن این رویداد فرهنگی‌ هنری گفت: جشنواره فیلم کوثر در پنجمین دوره برگزاری خود می‌تواند باب گفتمانی را برای پاسخگویی به مسایل زنان و طرح رویکردهای متعالی انقلاب اسلامی در زمینه زن و خانواده در جامعه ما ایجاد کند.

فرح‌ روز فاتحی رییس پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر و مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش نیز در سخنانی با تاکید بر اینکه فارغ از دقت و بررسی تکنیک‌ها، تفاوت این جشنواره با سایر جشنواره‌ها در انتخاب آثار بر مبنای پیام فیلم است، گفت: احتمال فراخوان طرح و فیلمنامه فیلم‌های کوتاه ۱۳۵ ثانیه‌ای وجود دارد. برگزاری نشست‌های موضوعی نیز در دستور کار است تا در کنار اکران فیلم های منتخب، جشنواره از پشتوانه علمی بیشتری برخوردار شود.

مدیرعامل بنیاد آیه‌های ایثار و تلاش در مورد زمان و محل برگزاری این رویداد فرهنگی‌هنری اظهار کرد: این جشنواره، تیر ماه امسال در تهران برگزار می شود.

در ادامه نشست، ناصر باکیده دبیر جشنواره، غلامرضا منتظمی مدیر بخش بین‌الملل، مریم پوریامین دبیر بخش فرهنگی و چند تن از اعضای شورای سیاست‌گذاری جشنواره به بیان دیدگاه های خود درباره برگزاری مطلوب و اثر بخش این رویداد پرداختند.

در پایان این نشست اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره متشکل از حسین قنادیان، جواد جباری، علیرضا مزینانی، فرهاد قائمیان، محمد صنعتی، انسیه شاه حسینی، نرگس معدنی پور، محمد کرم اللهی و شهره پیرانی احکام خود را دریافت کردند.

چهارمین دوره جشنواره فیلم کوثر در سال ۱۳۸۸ برگزار شد و پنجمین دوره این رخداد فرهنگی هنری که نخستین دوره بین المللی آن نیز محسوب می شود پس از ۱۵ سال با فراخوان آثار برتر در زمینه زنان ایثارگر انقلاب و جبهه مقاومت به عنوان الگوی سوم زن مسلمان، در تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6091179 آروین موذن زاده

دیگر خبرها

  • بیمه فعالان سرود پیگیری می‌شود/چند پیشنهاد به موسیقی فارس
  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • ساز هنرمندان جنوب کرمان بر سکوهای بین‌المللی کوک می‌شود
  • راهیابی هنرمندان شهرستان فارسان به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد