Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی بلندگوی تغییر مدیران ضعیف اقتصادی استان را از شرق استان روشن کرد و خواستار تحول اساسی در این بخش شد. به گزارش بلاغ، مدتی است که در استان مازندران بحث توسعه اقتصادی مطرح می‌شود.

توسعه اقتصادی که در مدیریت قبلی استان به صورت شعاری مطرح بوده است و هر از گاهی آمارهای دهن پُرکن از این بابت در اختیار مردم و رسانه‌ها قرار می‌گرفت و مردم از آمارهای مطرح شده بی‌نصیب بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کشاورزی، گردشگری، شیلات و صنایع مهم‌ترین مباحث طرح توسعه‌ای استان مازندران هستند که در این بخش‌ها رونق چندانی مشاهده نمی‌شود، کشاورزان از عدم برنامه‌ریزی مدون برای فروش محصولات، گردشگری به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب، شیلات به دلیل عدم بهره‌برداری از ظرفیت‌های موجود و صنایع استان مازندران هم گرفتار بروکراسی اداری و مشکلات بانکی و عدم فروش محصولات مواجه است.

با تغییر استاندار مازندران انتظار بود که برخی مدیرانی که نتوانستند از ظرفیت‌های موجود در استان استفاده مناسب ببرند و تحول اساسی در این بخش ایجاد کنند، تغییر کند و افراد کارکشته جوان و کاربلد در مسند کار قرار گیرند.

تغییر مدیریت در حوزه اقتصادی یکی از دغدغه‌های جدی مردم بوده است، انتظاری که فعالان اقتصادی و بخش خصوصی از استاندار داشتند، تغییر در چندین معاونت و نیز تغییر مدیرانی که در حوزه اقتصادی که اقدامات آنها اثرگذار بوده و بتوانند ریل توسعه در مازندران را به صورت مناسب به حرکت درآوردند.

میراث به جای مانده از مدیریت ارشد سابق در استان کاسه چه‌ کنم در زمان حوادث است، کمبود آب در حوزه کشاورزی اگرچه بی‌ارتباط با خشکسالی است ولی نمی‌توان نسبت به سوءمدیریت در این بخش بی‌تفاوت بود.

مدیریت پیش‌بینی در استان اصلا معنی ندارد، مدیریت بحران در استان به صورت سنتی اداره می‌شود، تنها اقدام مدیریت در این بخش ارتباط با مدیران در زمان حوادث است و برگزاری جلسه است.

در سایر بخش‌ها هم اوضاع به همین صورت است، وضعیت فروش مرکبات مازندران در سال گذشته نشان داد که مدیریت در این بخش چندان برنامه خاصی برای معرفی کالای تولیدی مازندران به دیگر نقاط کشور و صادرات وجود ندارد.

بسیاری از محصولات کشاورزی در استان باری به هر جهت تولید می‌شود، استفاده بیش از اندازه سموم و بیکاری فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و عدم استفاده از ظرفیت مراکز تحقیقاتی نشان می‌دهد که در این حوزه مدیریت نیاز به خانه تکانی اساسی دارد.

در حوزه صنعت با وجود اعلام وضعیت عادی، وقتی پای درد دل تولیدکنندگان می‌نشینیم از عدم حمایت‌ها، بروکراسی اداری و شرایط سختی که بانک‌ها ایجاد کردند گلایه‌های زیادی وجود دارد.

در حوزه سرمایه‌گذاری اقدام مناسبی انجام نشده است و بسیاری از فعالان اقتصادی و تولیدی مازندران به شدت از وضعیت موجود انتقاد دارند.

استاندار مازندران بارها و بارها قول افزایش صادرات 3 میلیارد دلاری از استان را مطرح کرده است.

اما آیا با مدیرانی که کارنامه آنها، کم‌آبی، عدم فروش محصولات کشاورزی، نداشتن برنامه مدون برای ارتباط با مراکز دانشگاهی، افزایش تعداد افراد بیمه بیکاری بگیر، بیکاری تعداد زیادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است می‌توان راه توسعه اقتصادی را پیمود.

نداشتن برنامه مدون برای توسعه اقتصادی با مدیرانی که کارنامه آنها چندان مناسب نیست، صدای نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی را هم درآورد و علی‌محمد شاعری در سخنرانی پیش از خطبه هفته گذشته بهشهر نسبت به تداوم همکاری مدیران ضعیف اقتصادی انتقاد کرد و خواستار تغییر آنها شد.

امید است محمد اسلامی با در نظر گرفتن شرایط مناسب مدیریتی نسبت به جایگزینی افرادی که تنها دغدغه توسعه استان مازندران دارند انتظارات که نه؛ به قول‌های داده شده از سوی  خود جامعه عمل بپوشاند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۷۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند

صالح رحیمی در نشست کمیته برنامه ریزی شهرستان بوشهر در خصوص توازن توزیع اعتبارات اظهار داشت: مطالبات شهرستان بوشهر با توجه به سیاست‌های شورای برنامه ریزی و توسعه شهرستان، اتمام پروژه‌های نیمه تمام است و لازمه آن اهتمام جدی دستگاه‌های اجرایی است.

فرماندار بوشهر با اشاره به اینکه برخی از دستگاه‌های اجرایی از اعتبارات خوبی در سطح ملی برخوردارند، افزود: مدیران دستگاه‌های شهرستان بوشهر باید پیگیری مستمر داشته باشند تا متناسب با پروژه‌هایی که در دست اجرا دارند سهم شهرستان را اخذ کنند تا افزایش روند رو به رشد شاخص‌های توسعه‌های در سطح شهرستان باشیم.

وی در ادامه اولویت‌بندی را یکی از نکات مهم برای حل مشکلات شهرستان بوشهر دانست و بیان کرد: مدیران باید با در نظر گرفتن سطح انتظارات جامعه، برنامه‌ریزی را بر اساس حل مشکلات مردم انجام دهند.

فرماندار شهرستان بوشهر کمیته برنامه‌ریزی را تعیین کننده خط مشی و سند توسعه و نقشه راه شهرستان دانست و تاکید کرد: هر اندازه که مدیران در جذب اعتبارات، فعال و توانمند باشند، در سال‌های آینده، بودجه بیشتری برای شهرستان جذب خواهد شد.

وی افزود: در حوزه شاخص‌های عمومی، رضایتمندی مردم، نحوه اطلاع رسانی، بهره وری، تعالی و عدالت سازمانی مد نظر بوده و در حوزه شاخص‌های اختصاصی نیز وظایف و ماموریت‌های هر یک از دستگاه‌ها به صورت جداگانه بررسی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • آخرین خبر از پاسکاری برنامه هفتم توسعه میان مجلس و شورای نگهبان /تکلیف بودجه ۱۴۰۳ در این مجلس روشن می شود؟
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • مدیر حوزه‌های علمیه خواهران : قدرت بانوان مازندران در تغییر افراد زیاد است
  • مجلس یازدهم در نظارت ضعیف بود
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند